Canim iyimisin şimdi.bende akşam çok kötüydüm annemler bizde kaliyodu ankaraya döndüler artik yalniz kalicam diye cok kötüydüm bi disari ciktik hava aldim market falan.bizimde tayinimiz bu sehire cikti kimseyi tanimiyorum burda hep yalnizim ondan oluyo. 34te dogdu canim 1 800dü kilosuKaçıncı haftada doğurdunuz kaç kiloydu?
Maşallah ya, allah bağışlasın. Bizde istanbuldayız tayinciyiz burda. Benim ailemde ankarada oralımısınız sizde. Ben orda doğup büyüdüm ve çok özlüyorum. Burda yanlızız bizde kimsemiz yok. Şuan biraz daha iyiyim işte arkadaşlarla falan konuşup kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yoksa artacak eminimCanim iyimisin şimdi.bende akşam çok kötüydüm annemler bizde kaliyodu ankaraya döndüler artik yalniz kalicam diye cok kötüydüm bi disari ciktik hava aldim market falan.bizimde tayinimiz bu sehire cikti kimseyi tanimiyorum burda hep yalnizim ondan oluyo. 34te dogdu canim 1 800dü kilosu
Evet ankaraliyiz bizimde tayinimiz samsun tanidik hickimse olmayinca çalışmayıncada cok yalniz kaliyosun ve bu hastaligi tetikliyoMaşallah ya, allah bağışlasın. Bizde istanbuldayız tayinciyiz burda. Benim ailemde ankarada oralımısınız sizde. Ben orda doğup büyüdüm ve çok özlüyorum. Burda yanlızız bizde kimsemiz yok. Şuan biraz daha iyiyim işte arkadaşlarla falan konuşup kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yoksa artacak eminim
Hadi hayırlısı rabbım kolaylık versın ınsallhİlki normaldi canım, bunuda önce normal bekliyoruz bir aksilik olmadıkça :)
34 de mi dogdu kuveze alındmı bebek pekıCanim iyimisin şimdi.bende akşam çok kötüydüm annemler bizde kaliyodu ankaraya döndüler artik yalniz kalicam diye cok kötüydüm bi disari ciktik hava aldim market falan.bizimde tayinimiz bu sehire cikti kimseyi tanimiyorum burda hep yalnizim ondan oluyo. 34te dogdu canim 1 800dü kilosu
Canım, ben şuan 30+3 teyim. Yedi yıldır istanbuldayım, altı yaşında bi kızım var onu doğurfuğum doktorda yine doğum yapıcam nasipse. Sezeryan olcak. Bu pa dan dolayı normal yapamamıştım.Kacinci haftadasin sezeryanmi yapicaksin doktorunu buldunmu.ben 5 doktor degistirmistim iyi birini bulmak cok önemli dogumda ben son ay bulabilmistim
Benimde tam tersine aile ve akraba yüzünden katlanarak arttı. Özgüvensiz büyütüldüm. Ama sadece büyütüldüm yetiştirilmedim birey gibi.. Ankarayı çok seviyorum ama sanırım yaşanmışlıklar boğuyor istemsizceCanım, ben şuan 30+3 teyim. Yedi yıldır istanbuldayım, altı yaşında bi kızım var onu doğurfuğum doktorda yine doğum yapıcam nasipse. Sezeryan olcak. Bu pa dan dolayı normal yapamamıştım.
Ankarada başlamadı benim hastalık, sivasta öğrenciyken başladı. Bana memleket havası her zaman iyi gelir, veya ailem orda diye iyi geliyo bilmiyorum.
Amin canım inşallah, sağol. Senin nasıl gidiyor hamileliğin?Hadi hayırlısı rabbım kolaylık versın ınsallh
Aynen canim benimde ailem yuzunden katlanarak artti bende yetiştirilmedim birey gibi ayni durumdayiz ne yazikki.banada hic özgüven veya deger veya sevgi saygi vermedilerBenimde tam tersine aile ve akraba yüzünden katlanarak arttı. Özgüvensiz büyütüldüm. Ama sadece büyütüldüm yetiştirilmedim birey gibi.. Ankarayı çok seviyorum ama sanırım yaşanmışlıklar boğuyor istemsizce
Evet 10 gün kaldi hergün süt sagiyordum hergun görüyordum son 5 gundede kucagima aliyordum cok keyifliydi34 de mi dogdu kuveze alındmı bebek pekı
Aynen aynen canım. Artık anne konusunu da kapadım, bnm için bitti. Babam için de bişey diyemiyorum, nötr. Evlat olarak bi kere halimi sorsalardı keske.. Ben çalışırken paramı onlar harcarken bile değer verilmedi. Allah birbirimize muhtaç etmesin, onlar yoluna ben yoluma...Aynen canim benimde ailem yuzunden katlanarak artti bende yetiştirilmedim birey gibi ayni durumdayiz ne yazikki.banada hic özgüven veya deger veya sevgi saygi vermediler
Aynen ben calisirken parami alirlardi dedigin gibi evlenirkende nişan söz eşya hep kendi paramla yaptim yardimlari olmadi sonrasindada hic umurlari degildim ama bebek olunca birden degistiler ona cok önem veriyolar.enteresanAynen aynen canım. Artık anne konusunu da kapadım, bnm için bitti. Babam için de bişey diyemiyorum, nötr. Evlat olarak bi kere halimi sorsalardı keske.. Ben çalışırken paramı onlar harcarken bile değer verilmedi. Allah birbirimize muhtaç etmesin, onlar yoluna ben yoluma...
Bizde o da yok malesef. Ufak tefek belki bişi yaparlar sağolsunlar.. Çok benziyormuş yaşadıklarımız. Bunlar bir yana bana öyle bişey yaptılar ki ömrümce unutmam. İnsan evladını bu derece düşünmüyorsa söz bitmiştir zaten. Ne diyelim canım, şükür bugünümüzeAynen ben calisirken parami alirlardi dedigin gibi evlenirkende nişan söz eşya hep kendi paramla yaptim yardimlari olmadi sonrasindada hic umurlari degildim ama bebek olunca birden degistiler ona cok önem veriyolar.enteresan
Zamaninda öylesine doğurmuşlar işte bizi çocuk dogurmak için.yoksa sorumluluk almak yok.tabi yinede şükür aile kurmayi başarabilmişizBizde o da yok malesef. Ufak tefek belki bişi yaparlar sağolsunlar.. Çok benziyormuş yaşadıklarımız. Bunlar bir yana bana öyle bişey yaptılar ki ömrümce unutmam. İnsan evladını bu derece düşünmüyorsa söz bitmiştir zaten. Ne diyelim canım, şükür bugünümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?