Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kaçıncı haftada doğurdunuz kaç kiloydu?
Canim iyimisin şimdi.bende akşam çok kötüydüm annemler bizde kaliyodu ankaraya döndüler artik yalniz kalicam diye cok kötüydüm bi disari ciktik hava aldim market falan.bizimde tayinimiz bu sehire cikti kimseyi tanimiyorum burda hep yalnizim ondan oluyo. 34te dogdu canim 1 800dü kilosu

Maşallah ya, allah bağışlasın. Bizde istanbuldayız tayinciyiz burda. Benim ailemde ankarada oralımısınız sizde. Ben orda doğup büyüdüm ve çok özlüyorum. Burda yanlızız bizde kimsemiz yok. Şuan biraz daha iyiyim işte arkadaşlarla falan konuşup kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yoksa artacak eminim

Evet ankaraliyiz bizimde tayinimiz samsun tanidik hickimse olmayinca çalışmayıncada cok yalniz kaliyosun ve bu hastaligi tetikliyo

Kacinci haftadasin sezeryanmi yapicaksin doktorunu buldunmu.ben 5 doktor degistirmistim iyi birini bulmak cok önemli dogumda ben son ay bulabilmistim

Bi panikli ankaralı da ben varım :) ama eşimin memleketinde yaşıyoruz evlendik evleneli..

Ben halen ankaraya gidince daha çok boğuluyorum. Belki çocukluktan gelen bişey, belki de dediğin gibi havası suyu :)

34 de mi dogdu kuveze alındmı bebek pekı

Kacinci haftadasin sezeryanmi yapicaksin doktorunu buldunmu.ben 5 doktor degistirmistim iyi birini bulmak cok önemli dogumda ben son ay bulabilmistim
Canım, ben şuan 30+3 teyim. Yedi yıldır istanbuldayım, altı yaşında bi kızım var onu doğurfuğum doktorda yine doğum yapıcam nasipse. Sezeryan olcak. Bu pa dan dolayı normal yapamamıştım.
Ankarada başlamadı benim hastalık, sivasta öğrenciyken başladı. Bana memleket havası her zaman iyi gelir, veya ailem orda diye iyi geliyo bilmiyorum.

Benimde tam tersine aile ve akraba yüzünden katlanarak arttı. Özgüvensiz büyütüldüm. Ama sadece büyütüldüm yetiştirilmedim birey gibi.. Ankarayı çok seviyorum ama sanırım yaşanmışlıklar boğuyor istemsizce

Aynen canim benimde ailem yuzunden katlanarak artti bende yetiştirilmedim birey gibi ayni durumdayiz ne yazikki.banada hic özgüven veya deger veya sevgi saygi vermediler

Benim ilkokulumla ortaokulumla kötü ögretmenlerimle bile ilgilenmemislerdi.okul kötüymüs ögretmen kötüymüş parmaklarini oynatmadilar

Aynen canim benimde ailem yuzunden katlanarak artti bende yetiştirilmedim birey gibi ayni durumdayiz ne yazikki.banada hic özgüven veya deger veya sevgi saygi vermediler
Aynen aynen canım. Artık anne konusunu da kapadım, bnm için bitti. Babam için de bişey diyemiyorum, nötr. Evlat olarak bi kere halimi sorsalardı keske.. Ben çalışırken paramı onlar harcarken bile değer verilmedi. Allah birbirimize muhtaç etmesin, onlar yoluna ben yoluma...

Aynen ben calisirken parami alirlardi dedigin gibi evlenirkende nişan söz eşya hep kendi paramla yaptim yardimlari olmadi sonrasindada hic umurlari degildim ama bebek olunca birden degistiler ona cok önem veriyolar.enteresan

Aynen ben calisirken parami alirlardi dedigin gibi evlenirkende nişan söz eşya hep kendi paramla yaptim yardimlari olmadi sonrasindada hic umurlari degildim ama bebek olunca birden degistiler ona cok önem veriyolar.enteresan
Bizde o da yok malesef. Ufak tefek belki bişi yaparlar sağolsunlar.. Çok benziyormuş yaşadıklarımız. Bunlar bir yana bana öyle bişey yaptılar ki ömrümce unutmam. İnsan evladını bu derece düşünmüyorsa söz bitmiştir zaten. Ne diyelim canım, şükür bugünümüze

Anlıyorum ki herkez burada panik atak ansiyetike artı aile sıkıntıları.
Ben diyorum ki bir watsap grubu kuralım şuanda yaklaşık 2 saati geçkindir panik atak geçiyorum eğer gerçek kalp krizi geçirmiyorsam. 10+4 günlük hamileyim. İyi değilim nabzım 90 ama kalbimin sesi kulağımda. Eğer gruba katılmak isteyenler varsa tel bana yollasınlar grubu oluşturucam

Zamaninda öylesine doğurmuşlar işte bizi çocuk dogurmak için.yoksa sorumluluk almak yok.tabi yinede şükür aile kurmayi başarabilmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…