Bende ilk hamileliğinde ve bu ikinci hamileliğimde zor zamanlar geçirdim ama duaya sıpınıp ilaç kullanmadım. Şükür yaradanıma şimdilik iyiyim. Terapi alıyorum.Evet ilk hamileligde oldu suan hamile deglm bidaha zor ama nasip sadece ben arastirma yapyorum
Hımm anladm canm hayırlısı sen kadın dogum uzmanylada gorus psıkıyatrıyle ben gıttıgımde bana ılk dort ay organlar olustugu ıcın ılac veremyz demıstı dort aydan sonra baslayablrz senn durmna gore demstıEvet ilk hamileligde oldu suan hamile deglm bidaha zor ama nasip sadece ben arastirma yapyorum
3 ay haric kullandim canim ve bebiş saglikli:) tabi o 3 ay bin yil gibiydi.hic yalniz kalmamaya calistim:)Bi soru sordum ama hala net bi cevap alamadim sanirim yillar once ilac kullanip dogum yapan anneler artik buraya ugramiyo merak etmistim ilac kullanan var mi ve dogumdan sonra ve simdi bebisleri nasil diye
Valla benim günlerim endişeyle kaygıyla geçiyor, çünkü kadılmalarım başladı doktor dinlrnmen kazım diyo ama olmuyor işte gün içine yapmamız geteken işler oluyor. İşleri yapıyorum sonradakasılma olunca korkularım başlıyır erken doğum olursa diye. Yani kendimize illaki kaygılanacak biley buluyoruz :) ama buna rağmen olumlu düşünmeye gayret ediyorum, komik vidyolar felan izliyorum sitelerde. Arkadaşlarımla konuşmaya çalışıyorum. Dualarım var günlük onları yapıyorum. Çok şükür bu günlerde geride kalıcak. Sen bebeğinin sağlığı için boşyere endişelenme, nice sağlıklı güzel hamilelik geçiripte sakat veya özürlü çocuk sahibi olanlar var. Onun senle bi alakadı yok. Allah koruyacak onlar ben eminim. Kötü düşünme derim.Nasılsınız kızlar?günlerinizi nasıl geçiriyosunuz ya ben oyalanamıyorum bitürlü.düşünmekten enerjim kalmıyo ev işi de yapamıyorum.dün arkadaşlarımın yanına gittim kafam yine uçtu.hepsi cıvıl cıvıl mutlu çocuklarıyla fln.başka çocuklar görünce durduramıyorum kendimi düşünmekten onların hamilelikleri mutlu geçti çocukları da mutlu,benim ki cehennem gibi çocukda benim gibi olcak diye.bazen de diyorum ki ben çocuk sahibi olmamalıydım,şimdi doğcak diyorum bu sefer onun için endişelenicem.ömür boyu bi endişe kaynağı vicdan azabı yaptım kendime diye.
Biliom bende öle bakiomda herkes mutlu birsey takmio diorum bunlarin imtuhani ne acaba bizim bu korku oanik atak bende simdilten cocugumu dusunuom acana iyi biriylemi evlencek hasta olmasin evlat imtihan olmayim diye dua ediom ve ahirettini bile dusunuommm iste vesveseee insaAllah iyi olurlarNasılsınız kızlar?günlerinizi nasıl geçiriyosunuz ya ben oyalanamıyorum bitürlü.düşünmekten enerjim kalmıyo ev işi de yapamıyorum.dün arkadaşlarımın yanına gittim kafam yine uçtu.hepsi cıvıl cıvıl mutlu çocuklarıyla fln.başka çocuklar görünce durduramıyorum kendimi düşünmekten onların hamilelikleri mutlu geçti çocukları da mutlu,benim ki cehennem gibi çocukda benim gibi olcak diye.bazen de diyorum ki ben çocuk sahibi olmamalıydım,şimdi doğcak diyorum bu sefer onun için endişelenicem.ömür boyu bi endişe kaynağı vicdan azabı yaptım kendime diye.
Kuzum maşallah 33leri gördün. Hayırlısı ile en az 37yide görürsün inşallah. Kucağına aldığında o düşüncelerin dağıldığını, annelik içgüdüsünün herşeyin üstünde oldugunu farkediceksin Allahın izniyle.Biliom bende öle bakiomda herkes mutlu birsey takmio diorum bunlarin imtuhani ne acaba bizim bu korku oanik atak bende simdilten cocugumu dusunuom acana iyi biriylemi evlencek hasta olmasin evlat imtihan olmayim diye dua ediom ve ahirettini bile dusunuommm iste vesveseee insaAllah iyi olurlar
Kız yazyagmuru senınde cok az kaldı dr ne dıyor gun falan verdımı senın normalmı olacakKuzum maşallah 33leri gördün. Hayırlısı ile en az 37yide görürsün inşallah. Kucağına aldığında o düşüncelerin dağıldığını, annelik içgüdüsünün herşeyin üstünde oldugunu farkediceksin Allahın izniyle.
Hepiimizin var evladı, Rabbim kaderlerini güzel eylesin, hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Analı babalı büyüsünler, Allah acılarını göstermesin inşallah...
En korktuğum şey erken doğum zaten. Onunda ayrı bi vesvesesi oluyor zaten. Maşallah siz atlatmışsınız. Darısı bize zamanında sağlıkla inşallah:)Aynen canim katiliyorum sana allah koruyor onlari benimde cehennem gibi gecmisti hemde kan testlerim riskli cikmisti doktorlar cok korkutmustu e bi yandanda ilac iciyordum tam bi kabustu 8 ayim ve erken dogdu ama sonrasi mükemmel saglikli ve hep gülen bir bebek.bi dogsun mutluluktan havalara uçucaksiniz.8 ay boşuna endişeyle yemişim kendimi
Erken dogumun 32 haftayi bitirmissen korkulucak hicbi tarafi yok biraz kucuk doguyo o kadar.hem ben hic yemek yiyemedigimden 2 kilo bile degildi:)bide 74 saat şiddetli dogum sancisi cektirdi ve sonunda sezeryanla aldirdimEn korktuğum şey erken doğum zaten. Onunda ayrı bi vesvesesi oluyor zaten. Maşallah siz atlatmışsınız. Darısı bize zamanında sağlıkla inşallah:)
İlki normaldi canım, bunuda önce normal bekliyoruz bir aksilik olmadıkça :)Kız yazyagmuru senınde cok az kaldı dr ne dıyor gun falan verdımı senın normalmı olacak
Kaçıncı haftada doğurdunuz kaç kiloydu?Erken dogumun 32 haftayi bitirmissen korkulucak hicbi tarafi yok biraz kucuk doguyo o kadar.hem ben hic yemek yiyemedigimden 2 kilo bile degildi:)bide 74 saat şiddetli dogum sancisi cektirdi ve sonunda sezeryanla aldirdim
Amin cnm pazartesi ins 33 ins göruruz cnmKuzum maşallah 33leri gördün. Hayırlısı ile en az 37yide görürsün inşallah. Kucağına aldığında o düşüncelerin dağıldığını, annelik içgüdüsünün herşeyin üstünde oldugunu farkediceksin Allahın izniyle.
Hepiimizin var evladı, Rabbim kaderlerini güzel eylesin, hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Analı babalı büyüsünler, Allah acılarını göstermesin inşallah...
Canım noldu, bişeye mi taktın kafanı?Şuan pa yaşıyorum, kendimi çok kötü hissediyorum, kaygı ve korku tavan yaptı. Kalbimin atışı bozuldu. Kimse yokmuuuu
Benim yaCanim dua herzaman dilimde evet yer gok duayla kizimda cok okudum inatla ilac icmedim sonuc plesanta yasllandi strese dayanamadi ve bebegim gelisemedi onu kaybedebilirdim bile bi kalp hastasi bi seker hastasi nasi ilacsiz yasayamiyosa bizde ayni o durumdayiz sonucta bi hastalik ve ilacsiz gecmiyo yasanmiyo
Hava al oksijen en güzel sakinleştirici hep yaşadık rahat ol birşey çık olmaz canımŞuan pa yaşıyorum, kendimi çok kötü hissediyorum, kaygı ve korku tavan yaptı. Kalbimin atışı bozuldu. Kimse yokmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?