Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet ilk hamileligde oldu suan hamile deglm bidaha zor ama nasip sadece ben arastirma yapyorum
Hımm anladm canm hayırlısı sen kadın dogum uzmanylada gorus psıkıyatrıyle ben gıttıgımde bana ılk dort ay organlar olustugu ıcın ılac veremyz demıstı dort aydan sonra baslayablrz senn durmna gore demstı

Selam kızlar bende hamileligimi antidepresan kullandigim icin 3 yil ertelemistim taki burdaki örnekleri okuyup güç bulana kadar.simdi kizim 2 yasinda:) burdaki insanlar sayesinde okuduklarimdan hep güç aldim ve ilacimi 3ay haric hep kullandim.psikiyatrimde ilk 3 ay haric kullan demisti:)

Bi soru sordum ama hala net bi cevap alamadim sanirim yillar once ilac kullanip dogum yapan anneler artik buraya ugramiyo merak etmistim ilac kullanan var mi ve dogumdan sonra ve simdi bebisleri nasil diye
3 ay haric kullandim canim ve bebiş saglikli:) tabi o 3 ay bin yil gibiydi.hic yalniz kalmamaya calistim:)

Nasılsınız kızlar?günlerinizi nasıl geçiriyosunuz ya ben oyalanamıyorum bitürlü.düşünmekten enerjim kalmıyo ev işi de yapamıyorum.dün arkadaşlarımın yanına gittim kafam yine uçtu.hepsi cıvıl cıvıl mutlu çocuklarıyla fln.başka çocuklar görünce durduramıyorum kendimi düşünmekten onların hamilelikleri mutlu geçti çocukları da mutlu,benim ki cehennem gibi çocukda benim gibi olcak diye.bazen de diyorum ki ben çocuk sahibi olmamalıydım,şimdi doğcak diyorum bu sefer onun için endişelenicem.ömür boyu bi endişe kaynağı vicdan azabı yaptım kendime diye.

Valla benim günlerim endişeyle kaygıyla geçiyor, çünkü kadılmalarım başladı doktor dinlrnmen kazım diyo ama olmuyor işte gün içine yapmamız geteken işler oluyor. İşleri yapıyorum sonradakasılma olunca korkularım başlıyır erken doğum olursa diye. Yani kendimize illaki kaygılanacak biley buluyoruz :) ama buna rağmen olumlu düşünmeye gayret ediyorum, komik vidyolar felan izliyorum sitelerde. Arkadaşlarımla konuşmaya çalışıyorum. Dualarım var günlük onları yapıyorum. Çok şükür bu günlerde geride kalıcak. Sen bebeğinin sağlığı için boşyere endişelenme, nice sağlıklı güzel hamilelik geçiripte sakat veya özürlü çocuk sahibi olanlar var. Onun senle bi alakadı yok. Allah koruyacak onlar ben eminim. Kötü düşünme derim.

Aynen canim katiliyorum sana allah koruyor onlari benimde cehennem gibi gecmisti hemde kan testlerim riskli cikmisti doktorlar cok korkutmustu e bi yandanda ilac iciyordum tam bi kabustu 8 ayim ve erken dogdu ama sonrasi mükemmel saglikli ve hep gülen bir bebek.bi dogsun mutluluktan havalara uçucaksiniz.8 ay boşuna endişeyle yemişim kendimi

Bide ben hic yemekte yiyemezdim işte yapamazdim o kadar kötü gecmisti hamileligim fakat veren allah en güzelini veriyor

Biliom bende öle bakiomda herkes mutlu birsey takmio diorum bunlarin imtuhani ne acaba bizim bu korku oanik atak bende simdilten cocugumu dusunuom acana iyi biriylemi evlencek hasta olmasin evlat imtihan olmayim diye dua ediom ve ahirettini bile dusunuommm iste vesveseee insaAllah iyi olurlar

Kuzum maşallah 33leri gördün. Hayırlısı ile en az 37yide görürsün inşallah. Kucağına aldığında o düşüncelerin dağıldığını, annelik içgüdüsünün herşeyin üstünde oldugunu farkediceksin Allahın izniyle.
Hepiimizin var evladı, Rabbim kaderlerini güzel eylesin, hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Analı babalı büyüsünler, Allah acılarını göstermesin inşallah...

Kız yazyagmuru senınde cok az kaldı dr ne dıyor gun falan verdımı senın normalmı olacak

En korktuğum şey erken doğum zaten. Onunda ayrı bi vesvesesi oluyor zaten. Maşallah siz atlatmışsınız. Darısı bize zamanında sağlıkla inşallah:)

En korktuğum şey erken doğum zaten. Onunda ayrı bi vesvesesi oluyor zaten. Maşallah siz atlatmışsınız. Darısı bize zamanında sağlıkla inşallah:)
Erken dogumun 32 haftayi bitirmissen korkulucak hicbi tarafi yok biraz kucuk doguyo o kadar.hem ben hic yemek yiyemedigimden 2 kilo bile degildi:)bide 74 saat şiddetli dogum sancisi cektirdi ve sonunda sezeryanla aldirdim

Erken dogumun 32 haftayi bitirmissen korkulucak hicbi tarafi yok biraz kucuk doguyo o kadar.hem ben hic yemek yiyemedigimden 2 kilo bile degildi:)bide 74 saat şiddetli dogum sancisi cektirdi ve sonunda sezeryanla aldirdim
Kaçıncı haftada doğurdunuz kaç kiloydu?

Amin cnm pazartesi ins 33 ins göruruz cnm

Şuan pa yaşıyorum, kendimi çok kötü hissediyorum, kaygı ve korku tavan yaptı. Kalbimin atışı bozuldu. Kimse yokmuuuu

Hiçbişey yoktuki kafamda. Aslında herzamanki şeyler işte. Yatmıştım uyumak için, bi anda ruhum çekildi sanki. Hep öyle olurum ben bayılcak gibi his geldi nefesim kesildi. Hemen kalktım tabş yataktan tel elime aldım kafamı dağıtayım diye.

Benim ya
Şuan pa yaşıyorum, kendimi çok kötü hissediyorum, kaygı ve korku tavan yaptı. Kalbimin atışı bozuldu. Kimse yokmuuuu
Hava al oksijen en güzel sakinleştirici hep yaşadık rahat ol birşey çık olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…