- 28 Ocak 2018
- 114
- 54
- 28
- 40
Ben de 8 gün içtim,biraz araştırınca bıraktım senin gibi.pasifloradan bişi olmaz canım bitkisel o.oğlan kaç yaşına geldi peki?oğlumda sorun yok çok şükür ilaç yirmi gün içtim hemşire bizim komşuydu dedi sakın içme ilerde sinirleri etkilenir bebeğin o öyle dediği an bıraktım ve bu gebeliğin de sadece çok s8kışınca pasiflora içtim ayrıca bu gebeliğin de bebeğimin ense kalınlığı olduğunu vekafasının arkasından ödem kist olduğunu söylediler sorun yok Allah'ıma binlerce kez şükür olsun
Sağol canım benimm.. şükür bugünümüze.Ay çok sevindim 36haftayı atlatın
Evet cnm hersey Allah istior o ne derse sukur her gununuze bende yatiom ya cnm agrim oluot adet agrisi gibi göbek altim falan bayada gaz oluor bender niyeseSağol canım benimm.. şükür bugünümüze.
Daha dün sizlerin doğumunu beklerkenn neredeyse benim günüm geldi. 36+5 olcaz inşallah bugün. Bakalım minnak ne zaman gelir :)
Allahım en hayırlı zamanda göndersin kolayca sağlıklıca inşallah :)
Ben gaz sancısı çok oluyordu gebelikte gazda normal bir nedeni de stresEvet cnm hersey Allah istior o ne derse sukur her gununuze bende yatiom ya cnm agrim oluot adet agrisi gibi göbek altim falan bayada gaz oluor bender niyese
Üç olduBen de 8 gün içtim,biraz araştırınca bıraktım senin gibi.pasifloradan bişi olmaz canım bitkisel o.oğlan kaç yaşına geldi peki?
Ben toparladım biraz sanki ya.çarpıntı falan oluyo da arada,depresyon azaldı sanki.uzun zamandır ilk kez kahkaha attım bugun.belki de siz iyi geldiniz:)Herkes nasıl kızlar? Nasıl gidiyor
Yaa çok mutlu oldum senin adına canım, böyle devam. Çarpıntıları çok takma kafana kendimden biliyorum taktıkça artıyor çünkü. Gebelikte bebeğe fazla kan gitsin diyede kalp atışları çoğalıyor zaten. Böyle gitmeyecek demiştim sana. Bu forum çok iyi geliyo gerçektenBen toparladım biraz sanki ya.çarpıntı falan oluyo da arada,depresyon azaldı sanki.uzun zamandır ilk kez kahkaha attım bugun.belki de siz iyi geldiniz:)
Keskin sancı gibiyse rahmin büyüdüğündendir muhtemelen. Çünkü bu haftalarından sonra bebeğin daha hızlı büyümeye başlıyor. Gaz da çoook normal hatta ennn normallll olanlardan :)Evet cnm hersey Allah istior o ne derse sukur her gununuze bende yatiom ya cnm agrim oluot adet agrisi gibi göbek altim falan bayada gaz oluor bender niyese
Hafif adet agrisi yani belli eder seklinde ama uzun suruo sonra gecio sukur ya usutuom gazda oluor neyapalim Rabbim buxuk ona emanet yavrularimiz cnm bizde bi 37 glrelim insaAllahKeskin sancı gibiyse rahmin büyüdüğündendir muhtemelen. Çünkü bu haftalarından sonra bebeğin daha hızlı büyümeye başlıyor. Gaz da çoook normal hatta ennn normallll olanlardan :)
İnşallah canım hayırlısıyla.Hafif adet agrisi yani belli eder seklinde ama uzun suruo sonra gecio sukur ya usutuom gazda oluor neyapalim Rabbim buxuk ona emanet yavrularimiz cnm bizde bi 37 glrelim insaAllah
Ne guzel çok sevindim böyle şeyleri okuyunca hemen içim umut doluyo hep kötü olcz diye bişey yok dimi 8 sallay tamamiyle atlarirzBen toparladım biraz sanki ya.çarpıntı falan oluyo da arada,depresyon azaldı sanki.uzun zamandır ilk kez kahkaha attım bugun.belki de siz iyi geldiniz:)
Ben ne günler geçirdim ilaç yirmi gün içtim ama çok pişman oldum çünkü ilaçlarda ilaçsız da aynı kafayı düzeltmede olmuyor lütfen sabırlı ol Allah'a sığın şifalı Allah'tan iste bu çok zor bir hastalık ve tek çare okumak ben çok araştırdım ayetrl kürsü Felak nas inşrah oku ve Allah'ın ismiyle şafi yıl zikret ve ihlas suresini oku ve Allah'ın doksandoku ismini dilinden düşürme sabır şükür dua başka çare yok ilaç sadece Zaman verir bu süreleri bir bardak suya oku sıkıntı anında iç yüzüne boynuna kalbine sürgün sudan ve elini kalbinin üstüne koy inşrah süresini oku tesbih çek zayıf olmak yok emzirincede ilaç içmişsiniz kızınız ne durumda ayrıca yoğurt yiyin ev yoğurdu olsun kızınız Ada her akşam bir kase sarmısak doğrayıp yedirin bir dış olsun süren ilaç geçmişse vuçudunu .temizler bve suyu ihmal etmeyin kan şekerinizi dengede tütün çünkü düşük şekerde hastalığı tetikler allah yardımcı nız olsunBi soru sordum ama hala net bi cevap alamadim sanirim yillar once ilac kullanip dogum yapan anneler artik buraya ugramiyo merak etmistim ilac kullanan var mi ve dogumdan sonra ve simdi bebisleri nasil diye
Canım genelde dort aydan sonra ılac verıyorlar drlar yan etkısız dıyorlar kadın dıgum drda kullanablrsın dıyor.hepımzn basında var bızlerde bu surecten gecıyoruz eger elınden geleblyrsa ılacsız dayanmaya calıs bak cogumuz dayanablyrsak sende dayanırsın kendını ıyı hısedeblecgn seylere yonelsen gerçekten işe yarayacak benm ılk hamılalelgmde de basıma geldı bundada geldı ben kotu oldgmda pasıflora surubunu kullandm oncedende sımdıde dıgumdan sonra rahatladım bıde en kotu ıhtımal dogumdan sonra bebek mama yer sen ıstedgn ılacı kullanablrsn.yanı hıc bır ılacın yan etkısı olmayacak dıye bır sey yok ılk aylarda organlara etkısı olur sınrasında da sınır sıstemıne ve bu sınır sıstemı ılerleyen yaslarda bellı olurBi soru sordum ama hala net bi cevap alamadim sanirim yillar once ilac kullanip dogum yapan anneler artik buraya ugramiyo merak etmistim ilac kullanan var mi ve dogumdan sonra ve simdi bebisleri nasil diye
Kendın ıcın alternatifler ureteblırsın ve ınankı manevıyatla dualarla daha ıyı hıssedeceksın ayrıca senı anlayan ınsanlarla dertlestıkce o ılaclarn etkısınden daha olumlu etkı hıssedeceksın bundan emın olCanım genelde dort aydan sonra ılac verıyorlar drlar yan etkısız dıyorlar kadın dıgum drda kullanablrsın dıyor.hepımzn basında var bızlerde bu surecten gecıyoruz eger elınden geleblyrsa ılacsız dayanmaya calıs bak cogumuz dayanablyrsak sende dayanırsın kendını ıyı hısedeblecgn seylere yonelsen gerçekten işe yarayacak benm ılk hamılalelgmde de basıma geldı bundada geldı ben kotu oldgmda pasıflora surubunu kullandm oncedende sımdıde dıgumdan sonra rahatladım bıde en kotu ıhtımal dogumdan sonra bebek mama yer sen ıstedgn ılacı kullanablrsn.yanı hıc bır ılacın yan etkısı olmayacak dıye bır sey yok ılk aylarda organlara etkısı olur sınrasında da sınır sıstemıne ve bu sınır sıstemı ılerleyen yaslarda bellı olur
Ilk hamılelgnde de mı olmustu drlar kar zarar hesapı yapıyorlar dayanılamaycak kadar agır gecryrsan ıcersın tabıCanim dua herzaman dilimde evet yer gok duayla kizimda cok okudum inatla ilac icmedim sonuc plesanta yasllandi strese dayanamadi ve bebegim gelisemedi onu kaybedebilirdim bile bi kalp hastasi bi seker hastasi nasi ilacsiz yasayamiyosa bizde ayni o durumdayiz sonucta bi hastalik ve ilacsiz gecmiyo yasanmiyo
Allah guc kuvvet versın kacıncı haftandasınIlk hamılelgnde de mı olmustu drlar kar zarar hesapı yapıyorlar dayanılamaycak kadar agır gecryrsan ıcersın tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?