Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende şuan 22 haftalik hamileyim selectra 50mg kullanıyorum bende yan etkisi çok aşırı terleme yapıyor birde bende yatınca geçen kalkınca devam eden bas yanmasi var ilk hamileligimde de vardı emar tomografi herseye bakıldı birsey çıkmadı antidepresanlarla geçmişti ama şimdi yine başladı iki aydır perişan durumdayım ilaç da fayda etmiyor çok çaresizim atarak s iyi geliyodu ama onuda içmeye çok korkuyorum nolacak böyle bilmiyorumMecbur kalırsam ben de kullanacağım zaten,kendine işkence edilmesinin anneye de bebeğe de hiçbir yararı yok bunun farkındayım allaha şükür, bu bilince sahip olur inşallah tüm anne adayları da
Merhaba ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz? Anksiyetenin fiziksel belirtileri gibi geldi bana da bunlar ama alışma sürecinde olabilir misiniz ilaca ?daha iyi hissediyor musunuz ?Bende şuan 22 haftalik hamileyim selectra 50mg kullanıyorum bende yan etkisi çok aşırı terleme yapıyor birde bende yatınca geçen kalkınca devam eden bas yanmasi var ilk hamileligimde de vardı emar tomografi herseye bakıldı birsey çıkmadı antidepresanlarla geçmişti ama şimdi yine başladı iki aydır perişan durumdayım ilaç da fayda etmiyor çok çaresizim atarak s iyi geliyodu ama onuda içmeye çok korkuyorum nolacak böyle bilmiyorum
Ativan ı ne kadar kullandınızativan ve remeron 15 mg aldm aradada cok dusuk dozda paxil ama ativan etkılıydı paxile ihtiyac brakmıyodu onada 11 haftaya kdar dayandm snra paxil 20 ye baslamstm doktoruma hbr verip smdide sadece xanax 1 lik alıyorm
- 25 Ağustos 2024
- 7
- 0
- 1
- 34
Bende çok zor durumdayım henüz 6 haftalık hamileyim okb ve anksiyetem var doktor lustral 100 mg ve rivoril ile norodol damla verdi iciyorum ama o kadar korkuyorum ki bebegin zeke durumuna vs başka bireyin bisey olacak diye benim gibi kullananlar var mı lütfen yardım edin çok zor bir durum asla kullanmak istemezdimativan ve remeron 15 mg aldm aradada cok dusuk dozda paxil ama ativan etkılıydı paxile ihtiyac brakmıyodu onada 11 haftaya kdar dayandm snra paxil 20 ye baslamstm doktoruma hbr verip smdide sadece xanax 1 lik alıyorm
- 25 Ağustos 2024
- 7
- 0
- 1
- 34
- 25 Ağustos 2024
- 7
- 0
- 1
- 34
Hatta ekstra yarim remeron aliyorumBende çok zor durumdayım henüz 6 haftalık hamileyim okb ve anksiyetem var doktor lustral 100 mg ve rivoril ile norodol damla verdi iciyorum ama o kadar korkuyorum ki bebegin zeke durumuna vs başka bireyin bisey olacak diye benim gibi kullananlar var mı lütfen yardım edin çok zor bir durum asla kullanmak istemezdim
- 20 Şubat 2024
- 894
- 1.259
- 28
- 27
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de ilaç kullandım hamileyken. Doğum yaptım. Bebeğim 5 aylık. Şimdilik bir sıkıntısı yok çok şükür. Size de Allah yardım etsin. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende çok zor durumdayım henüz 6 haftalık hamileyim okb ve anksiyetem var doktor lustral 100 mg ve rivoril ile norodol damla verdi iciyorum ama o kadar korkuyorum ki bebegin zeke durumuna vs başka bireyin bisey olacak diye benim gibi kullananlar var mı lütfen yardım edin çok zor bir durum asla kullanmak istemezdim
- 28 Aralık 2014
- 1.573
- 1.839
- 333
merhaba gecmış olsun ben ılk kızımda atıvan kullandm paxilde 3 aydan snra basladm cestlı ılaçlarda kullandm ama hatrlamıyorum ısımlerını suan cok sukur saglıklı zekı bu ılaclarn zeka problemıde yaptgnı hıc duymadm fızıksel bi rahatszlık yaptgnıda duymadm bolbol dua edın kalbınızu ferah tutunBende çok zor durumdayım henüz 6 haftalık hamileyim okb ve anksiyetem var doktor lustral 100 mg ve rivoril ile norodol damla verdi iciyorum ama o kadar korkuyorum ki bebegin zeke durumuna vs başka bireyin bisey olacak diye benim gibi kullananlar var mı lütfen yardım edin çok zor bir durum asla kullanmak istemezdim
- 2 Haziran 2022
- 247
- 147
- 33
- 30
Benim de aynı okb artı anksiyete ilk kızımda 6 ay kullanmadım sonra 50mg selectra artı son ay nörodol kullandım 5 yaşında zeki bir çocuk. İkinciye gebeyim bıraktım ilacı 12. Hafta bitsin ancak başlarımBende çok zor durumdayım henüz 6 haftalık hamileyim okb ve anksiyetem var doktor lustral 100 mg ve rivoril ile norodol damla verdi iciyorum ama o kadar korkuyorum ki bebegin zeke durumuna vs başka bireyin bisey olacak diye benim gibi kullananlar var mı lütfen yardım edin çok zor bir durum asla kullanmak istemezdim
- 18 Kasım 2024
- 1
- 0
- 1
- 37
Çok zor coookk... İlaç içsem vicdanen yipraniyorum icmesem bu hamilelik yürümüyor. Evdeki çocuğuma bakamiyorum kendime bakamiyorum, yemek yiyemiyor uyuyamıyorum. Dışarı cikamiyorum, evde yemek yapıp çocuğumu bile besleyemez hale geliyorum. Mecbur ilaç kullanıyorum ama o kadar zor ki :'(
- 25 Ağustos 2024
- 7
- 0
- 1
- 34
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için insallah benimkide sağlıklı olur ben ilk andan itibaren hep kullandım arti stres ve ağlamaktan yanında sigara içiyorum çok utanarak soyluyorum allahim yardım etsin inşallahBenim de aynı okb artı anksiyete ilk kızımda 6 ay kullanmadım sonra 50mg selectra artı son ay nörodol kullandım 5 yaşında zeki bir çocuk. İkinciye gebeyim bıraktım ilacı 12. Hafta bitsin ancak başlarım
- 25 Ağustos 2024
- 7
- 0
- 1
- 34
Çok teşekkür ederim cevabınız için insallah benimde öyle olur ben birde ekstra sigara içiyorum yapılabilecek ne kadar kötülük varsa yapıyorum bırakmayı çok denedim ama ağlama krizleri vs çok zzormerhaba gecmış olsun ben ılk kızımda atıvan kullandm paxilde 3 aydan snra basladm cestlı ılaçlarda kullandm ama hatrlamıyorum ısımlerını suan cok sukur saglıklı zekı bu ılaclarn zeka problemıde yaptgnı hıc duymadm fızıksel bi rahatszlık yaptgnıda duymadm bolbol dua edın kalbınızu ferah tutun
- 23 Ekim 2024
- 36
- 36
- 3
- 20 Şubat 2024
- 894
- 1.259
- 28
- 27
Bende de vardı o. Ama geçiyor bir şekildeKizlar 5+3 ile gebeymisim. Paxera 5 mg la devam ediyorum. Allahim insallah hersey gusel olur . Biraz zorlaniyorum. Bir hafta once de varmis ama ogrenmeden hersey normaldi ogrendim.sanki hayat durdu. Bende zaman nasil gececek kaygisi var . Geciyo demi.ya
- 27 Ekim 2024
- 3
- 0
- 1
- 27
- 20 Şubat 2024
- 894
- 1.259
- 28
- 27
Ben ilaç kullandımBen de hamileyim ve uyku anksiyetesi yaşıyorum nolur bana da deneyimlerinizi yazın hamileyken neler yaptınız Allah rızası için çok zor durumdayım
- 7 Ağustos 2023
- 2
- 3
- 6
- 34
Bende aynı şeyleri yaşadım hamile kalmayı çok istiyordum aslında,gerçekten hamile olduğumu öğrenince aynı sizin gibi kaygı tavan yaptı saatlere bakıyodum zaman geçsin diye gün sayıyordum,dokuz ay gün saydım resmen.aklım fikrim karnımdaydı başka bişey düşünemiyordum.hamilelikte genelde lustral kullanılıyor bu arada 12. Hafta sonrası ilaca başlarız dedi doktor sabrettim ilaç içmedim ama 9 ay zehir oldu.bu kadar strese bu çocuk kim bilir nasıl doğacak kaygısı vardı sonra bir doğdu o kadar sağlıklı hiç yaşadıklarımı hissetmemişti sanki şimdi diyorum keşke bidaha hamile kalsamda keyfini çıkarsam bu anlarınKizlar 5+3 ile gebeymisim. Paxera 5 mg la devam ediyorum. Allahim insallah hersey gusel olur . Biraz zorlaniyorum. Bir hafta once de varmis ama ogrenmeden hersey normaldi ogrendim.sanki hayat durdu. Bende zaman nasil gececek kaygisi var . Geciyo demi.ya
- 24 Aralık 2024
- 7
- 0
- 1
- 38
Ben dideral kullanıyorum bi sorun olurmu bilgisi olan yazsın lütfen 6aylık hamileyim kullandım hep 40mg günlük emzirirkende kullanıcam galibaGözünüz aydın . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de citol kullanmıştım benim bebeğimde sıkıntı olmadı allaha şükür