Merhaba Canım umarim görürsün yorumum yazdigin seylerin aynisini bende yaşıyorum suan ve artık cıldırmak üzereyim nasil düzeldin allah rizasi icin banada akıl verirmisin.
Bende 30 yaşındayım 1 yaşında kızım var bendede hamilelikte başladı bu tansiyon illeti.
Kardiyolojiye gittim hersey temiz cikti yeni olmuş bu tansiyon sorunu dedi ilac verdi şuan ilac kullaniyorum ama benimde küçük tansiyon hep yüksek cikiyor 9-10 arası büyük tansiyon 110-120 deli olucan artık kurtulamadim şu tansiyondan bi türlü tansiyon aleti görünce zaten direk kalbim çarpmaya başliyor ama tuaf olan neden sadece kücük tansiyonun yükselmesi
Merhaba Canım umarim görürsün yorumum yazdigin seylerin aynisini bende yaşıyorum suan ve artık cıldırmak üzereyim nasil düzeldin allah rizasi icin banada akıl verirmisin.
Bende 30 yaşındayım 1 yaşında kızım var bendede hamilelikte başladı bu tansiyon illeti.
Kardiyolojiye gittim hersey temiz cikti yeni olmuş bu tansiyon sorunu dedi ilac verdi şuan ilac kullaniyorum ama benimde küçük tansiyon hep yüksek cikiyor 9-10 arası büyük tansiyon 110-120 deli olucan artık kurtulamadim şu tansiyondan bi türlü tansiyon aleti görünce zaten direk kalbim çarpmaya başliyor ama tuaf olan neden sadece kücük tansiyonun yükselmesi doktora soruyorum cevap veremiyor bi türlü deliricem artik cok yiprandim ne kadar sürdü bu tansiyon sorunu sende benim 1 yıl oldu yiprandim artık herkes kafaya takiyosun o yüzden cikiyor diyor ama bi türlü inandiramiyorum kendimi.
Birde tuaf olan şey 1 dakka sonra tekrar ölcüyorum 110/80 cikiyor delirmemek elde degil.
doktora soruyorum cevap veremiyor bi türlü deliricem artik cok yiprandim ne kadar sürdü bu tansiyon sorunu sende benim 1 yıl oldu yiprandim artık herkes kafaya takiyosun o yüzden cikiyor diyor ama bi