panik atak ve kalp durması..

ezgim35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
278
0
39
arkadaslar merhaba;16 subat dogumlu oglum var.suan 7 ay 3 haftalık yanı..sizlere bırsey sormak ıstıyorum.oglum yuruteçe bınıyor bazen ben ona kaçkaç yakalıcam yada kaçma dıye seslenıyorum oda hemen kacıyor.tabı halıyle bazen terlıyor(bu arada ustunde ıkı uzun kollu ve yelek var kaynanam sağolsun kafamçokkarıştı) bu durumda kaynanam bana dıyor kı sen cocugu cok hırpalıyosun kalbı durur yapma ole bende dedım okadar basıtı ben saatlerce mı yapıyorum 3-5 dk bıle surmuyor cocuk terlıyomus su ıcınde kalıyomus.ben ole dıyınce gorumceme soledı sanırım oda sımdı panık atak olur yapma dıyor bu cumleyı kullanmadan once oda yapıyordu ama sımdı panık atak olur dıyor kesın kaynanam konustu.bıde ben bazen oglumla bogusuyorum gıdıklıyorum onu bu yuzden hırpalıyormusum oglumu..kahkaha atıyor dıye..
size soruyorum sızde annesınız sızınde tecrubelerınız ve sezgılerınız var sızce bu kadar basıt mı bu panık atak ve kalp durması moralım cok bozuk gunlerdrı sınır oluyorum ben ıstanbula gelın gelın aılem ızmırde kaynanamla aynı bınada oturuyoruz ve paylasacak hıc kımse yok burda sızlere ıcımı dokmek ıstedım en azından dısardan bakarsınız olaya dıyee..goruslerınız beklıyorumm..ben hatalımıyım gercekten hatalıysam soleyın bende bıleyım yanlısımı?:gitme: bende anneyım kım ısterkı evladına zarar gelmesını?:çok üzgünüm:

Tövbe yarabbim yaaa daha neler duyucaz..Arkadaşım hiç korkma insanın evladını sevmesinden onunla oynamasından daha doğal ne varki..Senin yaptıklarını bizde yapıyoruz çocuklar sevgiyle büyür..O kaynanan kıskançlığından yapıyor bence..Ben senin yerinde olsam terslerdim...

öyle kolaymısymıs panik atak olmak..cocuk daha büyüynce ne taklalar atacak,parklarda sokaklarda ne koşturacak ne terleyecek..sne cocugunu dilediğin gibi sev canım.bir kere panik atak kavramını biliyormu görümcen ve kaynanan onu merak ediyorum yani..çok komikler gerçekten..sen onunla dilediğin gibi oyna..onların kalbi bizden daha hızlı ve daha güzel çalışıyor merak etme...

sagolun arkadaslar yaa bende ole dusunuyorum ama ıste bı traftanda acaba dıyordumm..sınırlerım cok bozuk gunlerdır yedım bıtırdım kendımı sankı evlat onun onu ole sahıplenıyorkı bazen anlatamam ben konusunca soleyıncede kıskanc oluyorum abartıyor oluyorum..oglum anne dıyemıyor enne dıyordu bı ara tabı bılıncsızce enne dıyor dıye kaynanam oglumun yanında hepp gorumcemın adını soyluyor adı EVLIN evlın evlın dıyıp duruyor oglum sımdı enneyı bıle demıyor solemeyın beynını karstırmayın dıyıncede jkotu oluyorum kıskanıyor oluyor 2 gorumcem var kaynana gorumce hepsıyle ugrasmak zorunda kalıyorum sonra surat yapıyorlar falan fılann..aılem yanımda olsa enımın daha guzel olurdu herseyy..oglum enne demıyor artıkk..o kadar cok sey varkııı...ıcım dolmus kusura bakmayınn...:gitme:psıkolojım bozuldu resmennn..

Allah sana yardım etsin.ne cahilliklerle uğraşıyorsun.oynamıcakmıymışsın bebeğinle.olurmu hiç öyle bişey ya.çocuk sana soğuk dursun diye yapıyorlar bence.umursama içinden geleni yap.asıl kıskanan onlar,anneyle çocuğunu kıskanırmı insan,Allah sabır versin sana onlarada biraz akıl....

canım öncelikle ben de kendi çocuğumu gece gündüz mıncıklıyorum, hoplatıyorum, gıdıklıyorum. eğer bir kalp hastalığı yoksa hiçbişey olmaz çocuğa. sen içini rahat tut. ayrıca panik atak bambaşka bişey. saçmalamışlar resmen. keşke imkanınız olsa da başka eve taşınsanız. başka türlü bunlarla uğraşmak yorar insanı.ayrıca sürekli görüşmek zorunda mısınız? bırak ne derlerse desinler çocuk daha tekrar edemez söylediklerinizi. ayrıca çocuğun artık enne dememesi onlar yüzünden değil. benim oğlum da önceleri baba diyordu sonra unuttu.şimdi anne diyor. geçen gün kafasını sallıyodu. birkaç gün salladı unuttu. daha öğrenme tam anlamıyla başlamadı sen dert etme. al çocuğunu arabasına koy gezdir.eşinle çıkın gezin. 24 saat görümcelerinle oturup durmasana.

baska eve tasınmayı cok ıstıyorum ama esım ıstemıyor ben onlara gıtmesen onlar gelıyor devamlı bırlıkteyız bazen cıkmıyorum onlara esım hemen hadı yukarı cıkalım dıyor sureklı bırlıkteyız lafa geldımı kaynanam kzılarımdan ayırmıyorum senı dıyor bana sen benı annen yerıne koymuyorsun dıyor ama ben onlara bır adım atmaya calısıyorum fakat sonunda bole aptalca seyler oluyor yada bazı konularda benı salak yerıne koymaya calısıyorlar.az once dısarı cıktılar hepsı bana ılla sende gel dıye tutturdular oglum suan hasta grıp oldu 3 gundur burun akıntısı var dun geceden berıde oksuruk dıyorum cocuk hasta vıftamın alsın sahıle gıdelım hemde sahıle dedım oksuruyor sabahta yıkadım vede uyku saatı dedım ee hep evde bole olmaz halbukı ben cocugumu hep cıkarıyorum markete parka vs gıdıyoruz hergun sadece hasta dıye suan cıkarmak ıstemıyorum en son cuma gunu cıktı cocuk sımdı oldu hergun evde ver bız cıkaralım dedıler olmaz hasta dıyorum dedım.off ınsanın esının aılesı ne kadar ıyı olursa olsun melek dahı olsalar bence sureklı bırlıkte olmak sıkıyor ınsanı keske uzaklasa bılsem burdan 3yldır bole bırlıkteyız..aynı bınadaa..

ay benim annem de aynısı canım boşver sen takılma öyle şeylere söylesin dursun
ama tepkisiz de kalma susma kibar bir dille uyar ben kendi annemide kaynanamıda uyarıyorum valla
artık yoksa huniyi takacaktım kafaya yani okadar düşün

canım sen çalışıyosun galiba çoçuğa onlarmı bakıyor

yok canım calısmıyorum dogumdan once calısıyodum fakat ısyerı dogum sonrası benı işten cıkardı.calıssaydım onlar bakacaktı ogluma (ben ıstedım bır goz allah verdı ıkı goz mısalı) ıyı oldu yanı sımdı ben bakıyorum ıssız kalıncada evde kendım bakmaya karar verdım.en azından bu kıs evdeyım..

canım sesini çıkar olmaz böyle o senin bebeğin istediğin gibi sevme hakkın var ayrıca panik atak öyle basit birşey değil milletin diline doladığı gibi ki ben panik atak tedavisi görüm ne çektiğimi bir ben bilirim.cahillik malesef tüm bunlar ...

X