- 8 Mayıs 2008
- 278
- 0
- 39
arkadaslar merhaba;16 subat dogumlu oglum var.suan 7 ay 3 haftalık yanı..sizlere bırsey sormak ıstıyorum.oglum yuruteçe bınıyor bazen ben ona kaçkaç yakalıcam yada kaçma dıye seslenıyorum oda hemen kacıyor.tabı halıyle bazen terlıyor(bu arada ustunde ıkı uzun kollu ve yelek var kaynanam sağolsun kafamçokkarıştı) bu durumda kaynanam bana dıyor kı sen cocugu cok hırpalıyosun kalbı durur yapma ole bende dedım okadar basıtı ben saatlerce mı yapıyorum 3-5 dk bıle surmuyor cocuk terlıyomus su ıcınde kalıyomus.ben ole dıyınce gorumceme soledı sanırım oda sımdı panık atak olur yapma dıyor bu cumleyı kullanmadan once oda yapıyordu ama sımdı panık atak olur dıyor kesın kaynanam konustu.bıde ben bazen oglumla bogusuyorum gıdıklıyorum onu bu yuzden hırpalıyormusum oglumu..kahkaha atıyor dıye..
size soruyorum sızde annesınız sızınde tecrubelerınız ve sezgılerınız var sızce bu kadar basıt mı bu panık atak ve kalp durması moralım cok bozuk gunlerdrı sınır oluyorum ben ıstanbula gelın gelın aılem ızmırde kaynanamla aynı bınada oturuyoruz ve paylasacak hıc kımse yok burda sızlere ıcımı dokmek ıstedım en azından dısardan bakarsınız olaya dıyee..goruslerınız beklıyorumm..ben hatalımıyım gercekten hatalıysam soleyın bende bıleyım yanlısımı?:gitme: bende anneyım kım ısterkı evladına zarar gelmesını?:çok üzgünüm:
size soruyorum sızde annesınız sızınde tecrubelerınız ve sezgılerınız var sızce bu kadar basıt mı bu panık atak ve kalp durması moralım cok bozuk gunlerdrı sınır oluyorum ben ıstanbula gelın gelın aılem ızmırde kaynanamla aynı bınada oturuyoruz ve paylasacak hıc kımse yok burda sızlere ıcımı dokmek ıstedım en azından dısardan bakarsınız olaya dıyee..goruslerınız beklıyorumm..ben hatalımıyım gercekten hatalıysam soleyın bende bıleyım yanlısımı?:gitme: bende anneyım kım ısterkı evladına zarar gelmesını?:çok üzgünüm: