Panik atak tedavi yardım

Cok şükür kurtuldum Allahın izniyle tamamen bitti 7 yıl çektim ama Lustral düzenli kullandım birde şunun farkında olun panikatak sadece beynin küçük bir oyunu fiziksel zararı yok ve öldürmez herkese geçmiş olsn

ben panik ataktan kurtuldum. Panik atakla ilgili tüm yazılarda beni görürsünüz her atak konusunda mutlaka yazarım. Bu hastalık için doktor çok ama çok önemli. Ben 2 doktor değiştirdim birde psikiyatriye gittim. Sonunda bulabildim doğru doktoru. Doktorunuz size güven verdiğinde anlıyorsunuz bunu yenebileceğinizi başarabileceğinizi. İlaçla beraber emdr ve bilişsel terapi yaptı doktorum. Diğer doktorların söylemediği anlatmadığı şeyleri anlattı. O güveni o yaklaşımı görünce aşabileceğinize inanıyorsunuz. En önemli şey korkmamak. Ataktan korkmayı bıraktığınızda atak olmuyor. Korkmamanızı doktorunuz sağlayabiliyorsa, doğru yerdesiniz demektir. Doktor seçiminde buna dikkat edin. Benim pandemiden hemen önce bitti onca zamandır bir kez bile geçirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…