Panik atak tedavi yardım

Asenaasena96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Arkadaşlar ben yaklaşık 4 yıldır panik atak hastasıyım şuan aklıma bile getirmekten korkuyorum çok ama çok kötü dönemler yaşadım. Rabbim düşman başına vermesin hepimizi bu sıkıntıdan korusun. Her seferinde tedaviyi aksattım geçer filan diye İbrahım saraçoğlunun kürlerini filan uyguladım bi süre iyi gibi oldum ama tamamen inanın bi kurtulamadım ne yaptıysam. Yoruldum artık içimi huzursuz edecek düşüncelerden evham kaygı herşey.. heleki akşama doğru huzursuz oluyorum sıkıntıya giriyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor inanın bıktım artık herkes gibi her anımdan bi zevk almak istiyorum. Ben psikoloğa gidiyordum ama bi kaç seans ondada biktisel bi ilaç tavsiye ediyordu onu kulanıyordum eskisi gibi değilim bin şükür ama bu durumdanda memnun değilim. Allah izin verirse gelecek ay psikiyatriye gitcem parası neyse tedavi olucam inşallah çünkü canıma tak etti durduk yere ağlayasım bile geliyor panik atak her türlü şey yaşatıyor insana yoruldum tükendim.. 23 yaşındayım çoçuk sahibi olmak istiyorum ilaçlara başlamam gerekicekmi bilmiyorum bile nasıl yapıcam. Tamamen şu hastalıktan kurtulanlar varmı ya çok merak ediyorum

bende 2 yıldır panik atak,anksiyete hastasıyım.Bunu çeken bilir,gitmediğim dr.kalmadı,korkular,kaygılar,ataklar devamlı acillerdeydim.İlaçlar yetmiyordu.En son dr.değiştirsin,acile düşmekten kurtuldum ama tamamiyle geçmedi.yaş 39,bebek tedavisi olmam gerekiyor,ilaçlarım azaltılacak ama zor cesaret edemiyorum.Yaşınız küçük,önünüz de uzun zaman var.İyi bir psikiyatride tedavi olun bence,ne zaman düzelirseniz o zaman bebek düşünün...

Bende yaşadım hatta ben ölüyorum diye hava bile verdiler nefes alamıyorum ellerim uyuşuyor felç geçiriyomşm gbi olmuştu hızlı hızlı nefes alıyordum sırf nefesime doymak için bu sefer dha kötü olup şaşırıyordum ne yapacağımı sonra geçti şükürler olsun Bi ilaç var onu kullandm dktr yazdı hepsi bitti

Ne güzel.. ne kadar kullandınız ilacı peki? Tamamen bittimi gerçekten bitebiliyormu yani ?

Artık çoçuk sahibi olmak istiyorum eşimde çok istiyor uzun zaman oldu genç olsam bile etrafın baskısından yoruluyo insan.. Allah izin verirse olsun isterim psikiyatriyede hamile kalmak istediğimi iletçem ona göre bi tedavi sürecim olur inşallah

Ne güzel.. ne kadar kullandınız ilacı peki? Tamamen bittimi gerçekten bitebiliyormu yani ?

İlac 2 hafta sonra etksni göstermeye başladı çok rahatladım benmen büyük problemim nefesti ilacı yaklaşık 1 sene kullandım fakat hamile kaldığım için birden bırakmam gerekti buda bana ağır geldi vucudun alıştığı bişeyi bir anda yoksun birakmak baş dönmesi Vs çok yan etkileri oldu şuan kullanmıyorm panik atak değlm Allaha şükür Geçiyor Allahın izniyle.

1 sene çok uzun bi süre değilmi? Doktorun tavsiyesi üzerinemi kullandınız ?

1 sene çok uzun bi süre değilmi? Doktorun tavsiyesi üzerinemi kullandınız ?

Değil aslında bunu ömür boyu kullanan insanlar var ilacı bırakmak kişinin kendisini nasıl hissettiyle alakalı sonrasında doktor kontrolünde aşama aşama bırakıyorsunuz ama doktor gerek götürürse dozajını arttırıyor doktorunuz durumunuzu anlıyor zaten ama geçiyor emin olun. Siz sadce hep rahat davranmaya çalışn ve kafanızı dağıtıcak şeyler bulun yeter.

Ama panik atak bazen bana uğramıyor yani bazen kendimi çok iyi hissediyorum ama sonra geri geliyor belli olmuyor geçtiğini bittiğini bilemiyorsun ki

Ama panik atak bazen bana uğramıyor yani bazen kendimi çok iyi hissediyorum ama sonra geri geliyor belli olmuyor geçtiğini bittiğini bilemiyorsun ki
Panik atak beynin yanlış çalışması siz o an düşünmüyorsunuz beyniniz düşünüyor yani şöyle atıyorum çay içiyorsunuz ortda hiçbirşey yok ve anlamlandıramdığnz bir panik aldı işde beyin o an kötü yaşadığnz Bi anı veya kendi kendine korku sinyali veriyor bunu bana acil doktoru söylemşdi bu durumda nefesimi biraz tutmamı sonra nefes almamı bol bol tempolu yürüyüş demşdi panik atağın neden olduğunu mutlu olduğumu söylediğimde beyin yaşadığı stresi hiçbir acıyı üzüntüyü unutmaz demşdi yani herşeyin başı strs bol bol dua edin.

İlaçla tedavi edilen bişey değil mi yani ?

Merhaba arkadaslar paxera 20 mg atiyordum 6 gün yarom ictim 7.gün ic sikintisi icim kipir kipir oldu kalp carpintisu tansiyon yükselmesi oldu tekrar tam icmeue basladim bugun 3.gün sıkıntilarim azalmadi aurica dideral ceyrek yada yarim atiyorum carpintim olunca birde tranko buskas benim gibi olan var mi

Bende her yolu denedim ilaç aldım 4 sene daha sonra psikolog onca para döktüm emdr terapisi aldım yok yine tamamen iyileşme yok bende de heyecan tansiyon carpinti ekstrasistoller oluyor çocuk istiyoruz ama korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Bende çocuk düşünüyorum hamilelik sürecinde çok daha yoğun oluyormuş ama okadar çok istiyorum ki sanırım herşeyi göze alıcam tedavi olmayi bekleyemem yani kim bilir ne zaman sonuç alıcam bilemem Allah yardımcımız olsun

Merhaba yazınızı simdi gördüm yazmak istedim. Paxera kullanıyorum 2 gündür daha kotu oldum sizinde böyle mi olmuştu geçti mi daha sonra

Çok değil mi o ilaçlar bende paxera 10 kullandım bıraktıktan 4 ay sonra ataklar geri başladı şimdi de randevu alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…