- 18 Kasım 2015
- 13.539
- 16.970
- 298
- 35
Ben ikisini de kullandım cnm.bence ilaca alışma dönemin olabilir yada dozu az geliyo olabilir.benim dışarı çıkma korkum paxil kullanırken oldu efexora geçirdi doktorumPaxera ve paxil kullanan yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikisini de kullandım cnm.bence ilaca alışma dönemin olabilir yada dozu az geliyo olabilir.benim dışarı çıkma korkum paxil kullanırken oldu efexora geçirdi doktorumPaxera ve paxil kullanan yok mu
Nasil oldun merak ettim canim24 saat hastalık düşünüyorum::/ şuan paxil 40 mg ye çıkarıldı ilaçlar etki etmicek diye düşünüyorum(
Agarofobi neydi3 senedir ilaç kullanıyorum. İlk başta anksiyete denildi. 1 ay kadar önce agorafobili panik bozukluk sebebiyle Prozac kullanmaya başladım. 1 kutu bitti. Sanki daha kötüye gidiyorum.
Agarofobi neydi
Ezel hanima daha sonra d yine gitonizmiarkadaşım geçmiş olsun yazdıklarını okurken bir an eski günlerime gittim sanki çok kötü hissettm..başka sayfalarda yazmıştım ama görmemiş olabilirsin diye tekrar söyleyeyim ben bu hastalıkla başa çıkmış ve başarmış biri olarak sana eğer ankaradaysan psikolog ezel eser özeri öneririmgevşeme egzersileri ve bakış açını değitiren teknikleriyle bu hastalığı tamamen yenebilirsin. telefn numarası değişmediyse irtibat kurabilirsin 0 505 924 6511