• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak mı??

Yaşadığım şey kalp ile mi ilgili psikolojik mi asla çözemiyoruuum. Genelde geceleri uyumadan önce ateş basması ya da mide bulantısıyla başlıyor sonra daralıyorum değişik hissediyorum bayılacak gibi. Hemen nabzıma bakıyorum hızlı atıyor. Daha da korkuyorum sonra sakinleşiyorum ve tuvaletim geliyor cksşdm bu döngü hep böyle. En son tuvaletimin neden geldiğini asla anlamıyorum çok ilginç. Böyle bir şey yaşayan var mı? Zaten takıntılı ve stresli bi insanım zor dönemler de geçiriyorum ama kalp ile ilgili takıntım hep vardı. Gittim doktora bir şey çıkmadı. Ama pek güvenemiyorum.
bende yaşadım bu süreci korkma bayılmıyorsun o kadar zor atlattım ki delirme noktasına geldim artık 56 doktor gezdim toplam şimdi şükür iyiyim ❤️

Yaşadığım şey kalp ile mi ilgili psikolojik mi asla çözemiyoruuum. Genelde geceleri uyumadan önce ateş basması ya da mide bulantısıyla başlıyor sonra daralıyorum değişik hissediyorum bayılacak gibi. Hemen nabzıma bakıyorum hızlı atıyor. Daha da korkuyorum sonra sakinleşiyorum ve tuvaletim geliyor cksşdm bu döngü hep böyle. En son tuvaletimin neden geldiğini asla anlamıyorum çok ilginç. Böyle bir şey yaşayan var mı? Zaten takıntılı ve stresli bi insanım zor dönemler de geçiriyorum ama kalp ile ilgili takıntım hep vardı. Gittim doktora bir şey çıkmadı. Ama pek güvenemiyorum.
merhaba, yaşadıklarınızı ben de yaşamıştım 2-3 ay boyunca kesin kalp hastalığım var diye kendimi yedim bitirdim hiç iyi değildim en son cesaretimi toplayıp dahiliye ve kardiyolojiye gittim şükür bir şeyim çıkmadı D vitamini eksikliğim varmış. kardiyoloji stres, uykusuzluk, memede kist, fıtık vs. hepsi ağrı yapabilir dedi. tuvalet konusuna gelecek olursak stres direkt bağırsaklara vurur çok normal örneğin bir sınava gireceğiniz zaman birden karnınız ağrır normal. tavsiyem bence bir doktora görünün içiniz rahat etsin. geçmiş olsun 🩷

Back
X