Panik atak mı acaba?

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
33
Hastanede muayene sıramı beklerken aniden çarpıntı oldu durduk yere otururken üstelik o ara ne olduysa sanki fenalaştımm hemen ayağa kalktım ne oldu anlamadım kalp durduk yere neden hızlı bir atım sergiler ki? Var mı böyle bir şey yaşayan?

Terleme sıkıntı vs oldu mu acaba

Panik atak olabilir ihtimal dahilinde ama gerekli muayeneleri ve tahlilleri yaptırmadan kesin bişey diyemeyiz. Doktor görmeli her koşulda

Benim panik atağım ilerlemiş durumdaydı durup dururken yolda yer içinde kalıyordum vücudumda bir uyuşma karıncalanma ve istemsiz yere oturuyordum ellerimde kitlenme oluyordu dilim uyuşuyordu konuşma zorluğu çekiyordum nefes alıp verirken kalbimde ağrı hissediyordum çok şükür şuan birşeyim kalmadı Allah kimsenin başına vermesin acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun nasil yendiniz peki

bu atak olabilir ama sadece bir kez olmuşsa bence çok ciddi değildir. Ben panik atak hastasıydım sıklıkla olurdu ve çok ağır geçerdi kalp krizi sanırdımbaşım döner gibi olurdu dışarı çıkmaya korkardım. Siz belki panik olmuşsunuzdur anlık birşeydir hemen paniğe kapılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…