Merhaba. Geçtiğimiz ramazan ayında başlayan ve halen devam eden rahatsızlıklarını sizinle paylaşmak istiyorum. Ramazan ayının ortalarına göğsümde batma, hızlı nefes alıp verme. Kalbimin sesinin kulağımda yankılanması ile kalp krizi mı geçiriyorum diyo apar topar acile gittim, çok şükür kalbimde sorun çıkmadı, sitres kaynaklı reflü olabileceğim söylendi. Çok geçmedi kollarımda uyuşma ve parmaklarında kasılma oldu, yine hastaneye koştum, tahlil v.s herseyim normal psikolojik olabilir dendi. Tabi ben ikna olmadım. Çok geçmedi başımda uyuşma, karıncalanma, bayılacak gibi olma ama asla bayılmaya, bilincim bulanık gibi hissetme, göğüsten yukarı başıma kadar terleme gibi belirtilerle yine hastane ye koştum, Nöroloji ye gittim, beyin Emarı çekildi sonuçlar tertemiz çıktı. Sonuç hep strese bağlandı. Ben ise hayatım da olumsuz hiçbirşey yok diyerek doktorların teşhis koyamadığına inanırdım kendimi. Daha iyi hastanele ve doktorların olduğu düşündüğüm Ankaranın yolunu tuttum. Gittiğim özel hastanede de hiçbir sorunum olmadığını fakat panik atak geçiriyor olabileceğimi söylediler. Ve ben internetten araştırdım ve bu teşhisin doğru olduğuna inandım. Teşhisim yeni, henüz piskoloğa gitmedim ve ilaç kullanmaya başlamadım. Önümüzde ki süreçte beni neler bekliyor? Benim gibi hissedip tedavi olanlar şimdi nasıllar? Tedaviye ne kadar hevesli olsamda, acaba ıylesicek miyim yoksa ömür boyu ilaç kullanmak zorunda mı kalıcam diye evham yapmaya şimdiden başladım bile.