Panik atak anksiyete

Ruki1634

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
102
11
18
30
Panik atak geçirenler yaşayanlar panik atak anksiyete atağı sırasında nasıl oluyor vücudunuz neler yaşayıp neler hissediyorsunuz paylaşabilir misiniz

merhabalar uzun zamandır panik atak hastasıyım. benim ilk başta etrafı farklı görüyor gibi hissediyorum nefesim daralıyor sürekli derin nefes alma isteği oluyor sonra içimde inanılmaz bir bana kötü birşey olacak hissi geliyor sonra başım dönmeye başlıyor atak bu şekilde oluyor. Ama atak dışında anksiyetem kaygım çok fazla olduğu için güniçinde baş dönmesi gibi değilde yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor

Bende de çok oluyor 2 3 gündür çok kötüyüm ölecek gibi içim sıkılıyor başım dönüyor elimin ayağımin gücü gidiyor normalde anksiyetem hep var saydıklarının hepsi var bende de ama 2 3 gündür sürekli ağlayasım geliyor içim de inanılmaz bir sıkıntı

Kaygı bozukluğum var ama bu son günlerde yaşadığım şeyler panik atak mı onu anlayamıyorum

Ay şu 2 3 gündür bende sürekli ağlıyorum.icim sıkılıyor ya canım çıkacak gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…