• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak anksiyete

Ruki1634

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
104
11
18
30
Panik atak geçirenler yaşayanlar panik atak anksiyete atağı sırasında nasıl oluyor vücudunuz neler yaşayıp neler hissediyorsunuz paylaşabilir misiniz

merhabalar uzun zamandır panik atak hastasıyım. benim ilk başta etrafı farklı görüyor gibi hissediyorum nefesim daralıyor sürekli derin nefes alma isteği oluyor sonra içimde inanılmaz bir bana kötü birşey olacak hissi geliyor sonra başım dönmeye başlıyor atak bu şekilde oluyor. Ama atak dışında anksiyetem kaygım çok fazla olduğu için güniçinde baş dönmesi gibi değilde yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor

Bende de çok oluyor 2 3 gündür çok kötüyüm ölecek gibi içim sıkılıyor başım dönüyor elimin ayağımin gücü gidiyor normalde anksiyetem hep var saydıklarının hepsi var bende de ama 2 3 gündür sürekli ağlayasım geliyor içim de inanılmaz bir sıkıntı

Kaygı bozukluğum var ama bu son günlerde yaşadığım şeyler panik atak mı onu anlayamıyorum

Bende de çok oluyor 2 3 gündür çok kötüyüm ölecek gibi içim sıkılıyor başım dönüyor elimin ayağımin gücü gidiyor normalde anksiyetem hep var saydıklarının hepsi var bende de ama 2 3 gündür sürekli ağlayasım geliyor içim de inanılmaz bir sıkıntı
Ay şu 2 3 gündür bende sürekli ağlıyorum.icim sıkılıyor ya canım çıkacak gibi oluyor

Ben kaygi anında sürekli buradayım. Hap kullanmama rağmen zor bir süreç.adapte olmakta zorluk çekiyorum iyi olmaya çalışıyorum.yani kalbimi takıyorum sırtımı takıyorum neden korktuğumu bilmiyorum sessizliğe bürünüyorum cinsel yaşantimi etkiler oldu bu zaten bitecek bir şey bitmiyor ama

Panik atak geçirenler yaşayanlar panik atak anksiyete atağı sırasında nasıl oluyor vücudunuz neler yaşayıp neler hissediyorsunuz paylaşabilir misiniz
İleri derece anksiyetem vardı ve bu nedenle hap kullanınca yan etki etmişti üç defa panik atak geçirdim, belki kişiden kişiye değişir belirtileri ama bir anda tüm bedenimin titrediğini hissetmeye başladım, dışardan öyle görünüyor muydu bilmiyorum, sonra zihninim bulandı sanki kendine yabancılaşma gibi, sanki o an hayatla tüm bağım koptu, algılarım kapandı, dedim kontrolümü kaybediyorum, aklımı kaybediyorum ya da beyin kanaması, kalp krizi falan geçireceğim herhalde dedim ellerim tutmuyordu bir yandan, su içtim suyu yutamadım iyice korktum boğulacağım diye, Allah bir daha yaşatmasın, yaşayanlara da kalıcı şifalar versin, çok korkunçtu, Hamdolsun devam etmedi üç defa yaşadım bu durumu ve ilacı kesince geçti.

Back