Panik atak , anksiyete , okb.

esmermio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
35
23
27
Hadi panik atak , anksiyete , okbli arkadaşlarım.
Buraya hissettiklerimizi , yaşadıklarımızı , aklımızla oynayan tüm düşünceleri yazalım.
Gün boyu yaptıklarımızı , yapamadıklarımızı da.
Belki birbirimize güç oluruz. Neden olmasın?
Ben burası sayesinde daha cesaretlendim ve güçlendim , çünkü tek olmadığımı anladım ve güçlü aynı derde sahip insanların tavsiyelerini taktiklerini aldım. 😊🫶

Tabiki de bunu istemedim. Çünkü bende seninle aynı durumdayım. Şuna artık inanıyorum ki , doktorlarında söylediği bu. Bunu kabullenip yüzleşmemiş atlatamayacağız. Neden en kötüyü düşündün ki , ne icin böyle birşeyi amaçlıyım.

Hadi panik atak , anksiyete , okbli arkadaşlarım.
Buraya hissettiklerimizi , yaşadıklarımızı , aklımızla oynayan tüm düşünceleri yazalım.
Gün boyu yaptıklarımızı , yapamadıklarımızı da.
Belki birbirimize güç oluruz. Neden olmasın?
Ben burası sayesinde daha cesaretlendim ve güçlendim , çünkü tek olmadığımı anladım ve güçlü aynı derde sahip insanların tavsiyelerini taktiklerini aldım. 😊🫶
Biraz önce panik atak geçirdim halada devam ediyor

Ben de okb var mantıklı geldi söyledikleri ikna edici birisi gibi. Peki şey yapsanız izzet gullunun kitabını sesli kitap olarak dinleseniz. Kendisinden değil de başka bir seslendirmenden dinlemiş olursunuz

Ozaman beyninin oyunu güzelim. Sakin ol aklını başka birşeye vermeye çalış. Kalp krizi çoook daha farklı birşey. Emin ol birşey olmayacak. Nekadar beklersek bekleyelim olan sadece hayat kalitemize olucak. Her kötü olduğunda bana yazabilirsin.

Ben de okb var mantıklı geldi söyledikleri ikna edici birisi gibi. Peki şey yapsanız izzet gullunun kitabını sesli kitap olarak dinleseniz. Kendisinden değil de başka bir seslendirmenden dinlemiş olursunuz
Bunu deneyecegim çok teşekkür ederim. 🩵

Ozaman beyninin oyunu güzelim. Sakin ol aklını başka birşeye vermeye çalış. Kalp krizi çoook daha farklı birşey. Emin ol birşey olmayacak. Nekadar beklersek bekleyelim olan sadece hayat kalitemize olucak. Her kötü olduğunda bana yazabilirsin.
Tesekurlerrr canim ne uyku var ne bişey tekrardan bir kardiyoloji sonrada psikiyatri ye gdcm ilaç kullandıgım halde böyleyim ilaçların degişmesi lazım galiba

Bende ilaç kullanıyorum , yatarakta tedavi aldm ve gitmediğim psikiyatri yok olduğm şehirde , büyük şehir birde. Ama sonuç şu evet ilaclar tedavi edici ama tamamen bizim elimizde.

Bende ilaç kullanıyorum , yatarakta tedavi aldm ve gitmediğim psikiyatri yok olduğm şehirde , büyük şehir birde. Ama sonuç şu evet ilaclar tedavi edici ama tamamen bizim elimizde.
Bende öyle düşünüyorum çünkü bir su içip biraz dısarı çıkınca geçtiğini farkediyorsun

Arkadaşlar bnmde sıkıntım şu aralar karnim kalp gibi atıyor bu durumu yaşayan var mii çok panikletiyor bu durum beni

çok üzülüyorum çok çok :KK43: bu yaşadıklarınızı yaşadım ve hepsini atlattım ama okudukça o günlerim aklıma geliyor. doğru doktor doğru tedaviyle geçiyor hanımlar mutlaka terapi alın. sadece ilaçla da olmuyor. inşallah hepiniz iyi olursunuz. ben atlatmama rağmen hala buralara giriyorum kimler neler yaşıyor bakıyorum çünkü benim içinde kabus gibi günlerdi Allahıma şükürler olsun iyiyim. kesinlikle önce bunun neden olduğunu öğrenin temel neymiş . biz ilk seansta bunu yapmıştık ona göre sorunu çözmeye çalışın terapiyle.

X