- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 25
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
Merhaba arkadaşlar içimi dökmek istiyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı varsa bu durumu nasıl atlattiniz ben 23 yaşındayim 2 cocuk annesiyim bundan 8 ay önce hersey yolundaydı hastahane yolunu dahi bilmiyordum hasta olduğum zamanlar bile evde kndi yaptiklarimla iyileşiyordum takıntı yapmıyordum ama artık öyle değil mayıs ayının başından beri hayat bana zindan en ufak bir yerim ağrıdığında hemen kötü hastalık düşünüyorum netten araştırıyorum ve daha da kötü oluyorum atak geçiyorum o süreç içinde 3 kere dahiliye gittim 1 kere genel cerrahi gittim hemotoloji gittim sayısız acillerdeydim çok şükür tüm tahliller ultrason emr tomografi sonuçları hepsi temiz cikti ama ben doktorlara inanmıyorum o derece gelmişim sürekli hastaneye gidip baştan aşağı tüm teknikleri yaptırmak istiyorum ailemden biri en ufak bi rahatsızlığından hemen ağlıyorum kessin kötü birsey var diye kndimi yiyorum namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum Allaha el açıyorum ama yine kötüyüm beynimde hep kötü hastalıklar var hep netten araştırma yapıyorum benm durumda olan varsa lütfen yazın en azından banada iyi gelir kusura bakmayın uzun oldu biraz hakkınızı helal edin