kıyamam ya çok iyi biliyorum yaşadığınızı. Dediğim gibi 2 doktor gezdim. Bunlar hem İzmir'de bilinen ya da işte iyi reklam yapan mı demeliyim bilmiyorum öyle kişilerdi. Hiçbir fayda almadım. Boşa para. Parayı geçtim yani hayat zindan oluyor çeken bilir. Denk gele arkadaş tavsiyesiyle, onlar çift terapisi almışlar dedim panik atak, sen yine bir git dediler. Sonunda dedim ne kaybederim gttim. Önce bana ne olduğunu anlattı vücudumda ne oluyor neyden korkmam gerekiyor neyden korkmamam gerekiyor. Kimse anlatmamıştı. Hastalığını tanırsanız ondan korkmuyorsunuz. Bizzat yaşadım. Evet korkmamaya başladım. O anlarda ne yapmam gerektiğini anlattı. Hatta numarasını verdi o anlarda aramam için. Aradım da birkaç kez. Size o güveni veriyor bu çok güzel birşey. Zaten sesini duyunca rahatlıyorsunuz çok sakin. Birkaç kez kolay şekilde atlatınca ataklar çok az gelmeye başladı ve çok az etkili. Bu sürede emdr de yaptı. Bakın inanmıcaksınız onca süre çektim toplasanız 5 6 ayda bitti ki bu 5 ayın belki ilk iki ayında haftada bir görüştük. Diğerleri uzun aralar. Yani doktorunuz çok çok önemli. Beni o iyileştirdi. Hatta her yerde yazarım denk geldiğinde de herkese tavsiye ederim, hakkını ödeyemem Allah bilerce kez razı olsun. dr Volkan Öztürk. Ama İzmirde o, şehir dışı için yani online da yapıyor diye duydum ama tabi online nasıldır nasıl oluyordur bilmiyorum. Ben İzmirdeyim doğrudan gitmiştim.