Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duvari nem insani gam yikarmispanik atak hastasıyım aynı zamanda da iki gun önce kortizon iğnesi vurdurdum tansiyonum 18e çıktı bugün acilde serum yedim doktor bana tansiyon hapı verdi napıcamı şaşırdım yaşım 33 daha
benim hazmedemefiğim şeyler oldu zamanında böyle çıkıyor şimdi antideprasan kullanmak ta istemiyorumDuvari nem insani gam yikarmis
Seker panik atak ve okb hastasiyim.1 ve 6 yasinda iki kizim var...sifir destekle yasiyorum kabullendim herkesi
Dedim ya kabullendim baska yol bulamadim olmek istemiyorum cunku mutlu olmak istiyorumbenim hazmedemefiğim şeyler oldu zamanında böyle çıkıyor şimdi antideprasan kullanmak ta istemiyorum
benim hazmedemefiğim şeyler oldu zamanında böyle çıkıyor şimdi antideprasan kullanmak ta istemiyorum
yok canım holter değil ama uç kere ekg çekildi kalp ultrason u çeklid i herşey yolunda ama yuksek dil altı verdi dahiliyecicanım holter takıldımı sana 24 saatlik ölçüm yapılması lazım..benimde panik atağa bağlı tansiyonum çıkıyordu..holter takıldı ve ortalama 10/6 çıktı ..ortalama 12/8 in üzerinde olduğunda tansiyon hapına başlıyacaktık ..benimde ara ara 15-16ya çıkıyordu
canım merhaba şu an nasılsın benimde anksiyetem tavan yaptığı dönemlerde tansiyonum yükseliyo dün hiç bişey yok başıma bi ağrı girdi tansiyonumu ölçtüm 13/8 falan sonra o ağrı çoğaldı bidaha ölçtüm 14 e yakın küçükte 96 mı ne işte o an başladı panik hemen dil altı limon vs bi heyecan 3 dakkada bi tansiyon ölçmek 2 tane dil altı atarax şurup 2 kez içtim limon suyu birsürü ama bi türlü inmiyo iniyo geri çıkıyo kabus gibiydi şu an hala tedirginim ne yapıcam bilmiyorum . bu arada 2 kardiyolog ve bir dahiliye uzmanına gittim tansiyon hastası değilmişin holter takıldı ortalama değer 133/85 çıktı galiba benimde ama o kolumdayken acaip stres yapıyodum . belkide ona bağlı bilmiyorum ne yapıcam .panik atak hastasıyım aynı zamanda da iki gun önce kortizon iğnesi vurdurdum tansiyonum 18e çıktı bugün acilde serum yedim doktor bana tansiyon hapı verdi napıcamı şaşırdım yaşım 33 daha
canım şu an şükür iyiyim ama tabi kendimi kontrol ediyorum yine çok zor gerçekten yaşamayan anlamaz anlıyorum seni terapi alıyomusuncanım merhaba şu an nasılsın benimde anksiyetem tavan yaptığı dönemlerde tansiyonum yükseliyo dün hiç bişey yok başıma bi ağrı girdi tansiyonumu ölçtüm 13/8 falan sonra o ağrı çoğaldı bidaha ölçtüm 14 e yakın küçükte 96 mı ne işte o an başladı panik hemen dil altı limon vs bi heyecan 3 dakkada bi tansiyon ölçmek 2 tane dil altı atarax şurup 2 kez içtim limon suyu birsürü ama bi türlü inmiyo iniyo geri çıkıyo kabus gibiydi şu an hala tedirginim ne yapıcam bilmiyorum . bu arada 2 kardiyolog ve bir dahiliye uzmanına gittim tansiyon hastası değilmişin holter takıldı ortalama değer 133/85 çıktı galiba benimde ama o kolumdayken acaip stres yapıyodum . belkide ona bağlı bilmiyorum ne yapıcam .
canım şu an şükür iyiyim ama tabi kendimi kontrol ediyorum yine çok zor gerçekten yaşamayan anlamaz anlıyorum seni terapi alıyomusun
terapi mutlaka mutlaka al olmaz böyle kaçç yaşındssın nerde oturuyorsunalmıyorum canım ama inan çok zorlanıyorum tansiyonun kaçlara çıkıyo .
31 yaşındayım bursadayım maddi olarak gücüm yok .terapi mutlaka mutlaka al olmaz böyle kaçç yaşındssın nerde oturuyorsun
31 yaşındayım bursadayım maddi olarak gücüm yok .
belediye lerin de terapi merkezi var tansiyonun kaaç kilon varsa oda cıkarır31 yaşındayım bursadayım maddi olarak gücüm yok .
Ben de aynı durumdayım bugün doktorda tansiyonum ölçüldü 16/7 çıktı cuma ameliyat olacağım rahimle ilgili o gün çıkarsa diye çok korkuyorum hiç olcturemiyirum ne olur yardım edinArkadaşlar ben bu tansiyon fobisinden çok çektim.Bir insan bir sene boyunca hergun en az 5 kez tansiyonunu ölçer mi? maalesefki ben ölçüyordum.size tavsiyem anksiyeteniz geldiği anda sakin olcmeyin .çünkü olctukce yüksek çıkacak ve siz yüksek çıktığını gördükçe dahada panik yapacak ve otomatikmen tansiyonunuzu dahada yükseltmiş olacaksınız böyle böyle bir kısır döngü yaşanacak.aman dyim alıştırmayın kendinizi bu döngüye . Ben çok pişmanım boş yere panik yapıp dakka başı ölçmüşüm.iciniz rahat olsun 18/10 ları gören biriyim .anlık yükselip kısa sürede düştüğü için bi sıkıntı yaratmıyor.Kac doktora gittiysem hepside öyle dedi .sporcularin bile 19lara çıktığı oluyormuş.Benim gibi hayatınızı mahvetmeyin. Bırakın yükselsin siz onu kafaniza takarak dahada yukseltmeyin , o kendi kendine düşer emin olun .