• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atagı olup böbrek tomografisi çekilen varmı

Tubiiiiif

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
89
33
8
32
Kızlar bugün 5te böbrek tomografisi çekilcem taş varmı ona bakacaklar benim panik atam var kapalı alanda iyice geliyorlar çekilen varmı kafam dışarda olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kafa dışardamı oluyor birde ben ilaçlı çekilmek istemiyorum ilaçlı diye birsey demedi ama nasıl oluyor bir bana yardım olurmusunuz

Kızlar bugün 5te böbrek tomografisi çekilcem taş varmı ona bakacaklar benim panik atam var kapalı alanda iyice geliyorlar çekilen varmı kafam dışarda olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kafa dışardamı oluyor birde ben ilaçlı çekilmek istemiyorum ilaçlı diye birsey demedi ama nasıl oluyor bir bana yardım olurmusunuz
Ben onurga için yaptırdım kafam içerde ve kolye unutmuştum üzerimde😂ona rağmen iyiydi. Yani elinize bisey veriyorlar kötü hiss edince basiyosun

Panik ataginiz olduğunu tomografi randevusu alirken belirtseydiniz, acik tomografi cihazina randevu verilirdi.

Ilacli mi ilacsiz mi olduğunu da tomografi randevu kagidinizda yazmislardir. Bunu da degistiremezsiniz.

Neden randevu alirken konusmadiniz ki?

Panik ataginiz olduğunu tomografi randevusu alirken belirtseydiniz, acik tomografi cihazina randevu verilirdi.

Ilacli mi ilacsiz mi olduğunu da tomografi randevu kagidinizda yazmislardir. Bunu da degistiremezsiniz.

Neden randevu alirken konusmadiniz ki?
Açık tomagrafi gittim devlette olmadını bildim için demedim şükür çekildim ilaçsızdı

Panik atak ilacınız var mı acaba? Durumunuz ileriyse hiç sabredecek gibi değilseniz ilacınızı kullanın. Benim de panik atağım var bu tarz durumlar için ilaçlar var. Devlet hastanesi demişsiniz özel olsaydı sakinleştirici ilaç yaparlardı devlette uğraşmazlar.

Back