• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atağı emdr ile yendim..

ilknur0658

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
27
3
86
merhabalar..Bu sitede işime yarayan bi sürü şey oldu bende elimden geldiğince size yardım etmeye çalışıcam. 1 ay önce başladı herşey bi yakınımı kaybettim ve bi kaç gün sonra panik atakla tanıştım gece ilk krizimi geçirdim hemen acile koştur koştur gittim hiç bi sorun çıkmadı sakinleştirici yapıp eve gönderdiler panik atak demişlerdi genede tedbiri elden bırakmamak için baştan ayağa kontrollerden geçtim haklılardı hiç bi sorunum yok panik atak krizi geçirmiştim hemen psikologa koştum emdr ile orda tanıştım tedaviye başladığımda seansta o anı tekrar yaşamaya başladım ama seans sonunda rahatlamıştım artık olmayacak sanıyorum tabi ama gece bi baktım gene kriz geçiiriyorum tabi ilk geçirdiklerim gibi olmadı hafifti doktor bunun gayet normal olduğunu ve biticeğini söyledi ikinci gece ki ben hep gece geçiriyodum kriz gelir gibi oldu ama beynim engelledi :) olmamıştım ondan sonraki günler hiç bi şekilde olmadı evet korkuyodum hala korkuyorum ama olmadı şükür iki hafta anı tekrarı yaşanabiliyo ama ilaçlarla uyuşmaktan veya bi ömür çekmektense iki hafta çokda önemli gelmedi ben üzüldüğüm için olduğunu düşündüğüm pa seans sırasında korkudan olduğunu anladım ölüm korkusu ve sonrası pa lılara önerim netten pek araşştırmama yapmamanız öldüğümüzde nolucak filan diye tabi bu şahsi kanım en azından hastalık geçene yada hafifleyene kadar beni daha da ürküten şeyller okudum şahsen her neyse sadece tavsiyeydi :) bi sayfada gördüğüm çok rahatlatmıştı beni doğumdan öncesini hatırlıyomusun o zamanda ruhtun sonsuz bir boşluk acı yok başka bişey yok ölümden sonrada böyle olabilir bu yorumu nedense çok benimsedim en azından rahatlattı benden bu kadar unutmayın emdr başlıycaksanız mutlaka uzmanını bulmalısınız umarım bi faydam dokunur size :3:

evet ben de bu hafta sonu başlayacağım seanslarda bu yöntemle tedavi ediliyormuş aslında hipnoz istemiştim ama bunun daha etkili olduğunu söylediler bende de hep kötü birşey olacak korkusu var o yüzden yaşadığım andan keyif alamıyorum hayat bu oladabilir ama bu sürekli düşünülerek yaşanmaz ki ben de bu yüzden başladım bu hafta ama sen o anı tekrar yaşadım deyince biraz tırstım açıkçası ben o anları bi daha yaşamak istemiyorum yaa

evet ben de bu hafta sonu başlayacağım seanslarda bu yöntemle tedavi ediliyormuş aslında hipnoz istemiştim ama bunun daha etkili olduğunu söylediler bende de hep kötü birşey olacak korkusu var o yüzden yaşadığım andan keyif alamıyorum hayat bu oladabilir ama bu sürekli düşünülerek yaşanmaz ki ben de bu yüzden başladım bu hafta ama sen o anı tekrar yaşadım deyince biraz tırstım açıkçası ben o anları bi daha yaşamak istemiyorum yaa

Ama bak kendin diyosun sürekli böyle yaşanmaz diye iki hafta genel olarak belirtilen süre ama ben sadece ilk gün yaşadım ve normal panikatağımın yarısı kadar hissettim ikinci gün bu sıkıntıyla başa çıkabildim bence korkmamalılısın çeken bilir bende hipnoz istemiştim ama bu yöntemin daha iyi oldğunu bana da söylediler sakın korkma ve gelecek güzel günleri düşün :):34:

Ama bak kendin diyosun sürekli böyle yaşanmaz diye iki hafta genel olarak belirtilen süre ama ben sadece ilk gün yaşadım ve normal panikatağımın yarısı kadar hissettim ikinci gün bu sıkıntıyla başa çıkabildim bence korkmamalılısın çeken bilir bende hipnoz istemiştim ama bu yöntemin daha iyi oldğunu bana da söylediler sakın korkma ve gelecek güzel günleri düşün :):34:
inşallah güzelim tek istediğim eski huzurlu günlerime dönmek kafam rahat olsun hafızamdakiler canımı acıtmasın istiyorum bu yöntemle de bu mümkün diyorlar :) sen de tecrübe etmişsin dilerim ben de faydasını görenlerden olurum araştırdım baya gerçekten duyarsızlaşıyormuşsun yaşadığın travmalara

inşallah güzelim tek istediğim eski huzurlu günlerime dönmek kafam rahat olsun hafızamdakiler canımı acıtmasın istiyorum bu yöntemle de bu mümkün diyorlar :) sen de tecrübe etmişsin dilerim ben de faydasını görenlerden olurum araştırdım baya gerçekten duyarsızlaşıyormuşsun yaşadığın travmalara

Umarım görürsün canım benim :)

Bugün ilk seansa gittim de yaşadıklarımı anlattım doktorum baya yüzüme vurdu gerçekleri Emdr dan ne beklediğimi biraz daha düşünmem gerek sanırım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum ilk hafta sadece beni dinledi neye ihtiyacım olduğunu anladı bana neler yaşıyacağımı filan anlatmamıştı ki iyikide anlatmamış büyük ihtimalle korkar abartırdım ama sadece bi gün oldu ve bum bitti :D bilmiyorum ne anlamda düşünmen gerektiğinide pek anlamadım ters ters filanmı konuştu benim doktor maşallah melek gibi :)

Benim doktorum ilk hafta sadece beni dinledi neye ihtiyacım olduğunu anladı bana neler yaşıyacağımı filan anlatmamıştı ki iyikide anlatmamış büyük ihtimalle korkar abartırdım ama sadece bi gün oldu ve bum bitti :D bilmiyorum ne anlamda düşünmen gerektiğinide pek anlamadım ters ters filanmı konuştu benim doktor maşallah melek gibi :)

gerçekleri tak tak tak yüzüme vurdu :D bu da bana ağır geldi ne bileyim ben gerçekleri görmezden gelmeyi istiyorum sanırım o da düşünmemi sağlamak için kinayeli ifadeler kullandı farkındayım :) çözüm yolu söylemedi böyle davransan daha iyi olur demedi sen ne istersen ben onu yapıcam dedi yol göstermedi yolu sen seç dedi yani benim ki ilişkimle ilgili olduğu için niye görmezden gelmek yerine bitirmiyorsun dedi yani :) bitsin istemiorum ki ben :50:

Hım anladım biraz farklıymış senin olay :) zamanın degiştigini söyledi doktor kisiye ben sadece 1 kere oldum oda çok hafifti hemen gecti iki kere olucak gibi oldum ama olmadım yarın yeni seansıma gidicem doktor ne diycek bakalım ona göre size dönerim

Doktorum artık seanslara gerek olmadgını söyledii :) kurtuldum şükür sadece 3 seansta tabi bu seanslar uzayabilirde bir haftada bitebilir de ankarada olanlar mutlaka psikolok mercan hanım var özkaya tıp merkezinde seansı da gayet uygun inşallah sizde kurtulursunuz ben bu kadar cabuk olucagnı tahmin etmiyodum ama çooookk mutluyum nefes alabiliyorumm :)

Back