- 5 Haziran 2014
- 27
- 3
- 86
- Konu Sahibi ilknur0658
merhabalar..Bu sitede işime yarayan bi sürü şey oldu bende elimden geldiğince size yardım etmeye çalışıcam. 1 ay önce başladı herşey bi yakınımı kaybettim ve bi kaç gün sonra panik atakla tanıştım gece ilk krizimi geçirdim hemen acile koştur koştur gittim hiç bi sorun çıkmadı sakinleştirici yapıp eve gönderdiler panik atak demişlerdi genede tedbiri elden bırakmamak için baştan ayağa kontrollerden geçtim haklılardı hiç bi sorunum yok panik atak krizi geçirmiştim hemen psikologa koştum emdr ile orda tanıştım tedaviye başladığımda seansta o anı tekrar yaşamaya başladım ama seans sonunda rahatlamıştım artık olmayacak sanıyorum tabi ama gece bi baktım gene kriz geçiiriyorum tabi ilk geçirdiklerim gibi olmadı hafifti doktor bunun gayet normal olduğunu ve biticeğini söyledi ikinci gece ki ben hep gece geçiriyodum kriz gelir gibi oldu ama beynim engelledi :) olmamıştım ondan sonraki günler hiç bi şekilde olmadı evet korkuyodum hala korkuyorum ama olmadı şükür iki hafta anı tekrarı yaşanabiliyo ama ilaçlarla uyuşmaktan veya bi ömür çekmektense iki hafta çokda önemli gelmedi ben üzüldüğüm için olduğunu düşündüğüm pa seans sırasında korkudan olduğunu anladım ölüm korkusu ve sonrası pa lılara önerim netten pek araşştırmama yapmamanız öldüğümüzde nolucak filan diye tabi bu şahsi kanım en azından hastalık geçene yada hafifleyene kadar beni daha da ürküten şeyller okudum şahsen her neyse sadece tavsiyeydi :) bi sayfada gördüğüm çok rahatlatmıştı beni doğumdan öncesini hatırlıyomusun o zamanda ruhtun sonsuz bir boşluk acı yok başka bişey yok ölümden sonrada böyle olabilir bu yorumu nedense çok benimsedim en azından rahatlattı benden bu kadar unutmayın emdr başlıycaksanız mutlaka uzmanını bulmalısınız umarım bi faydam dokunur size