- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi Muttapa7555
ellerıne saglık fatmacım bunlar sus havlusu mu gunluk kullanıma uygun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yurt disi kargo olmasa , ben kendime ozel yaptirirdim. Gunluk kullanacaksin ama daha cok prensler ve prensesler icin. Islemeli cunku.ben azcık susluyum gunluk kullanırım sahsen gunluk kullansak bırsey olur mu kız
2 tür var canım ipin çeşidine göre simli iple yapılan daha çok süs ve hediyelik normal iple yağılanlarda günlük kullanım için. Simli ip de yüzü rahatsız eder gıdıklar diye yaniellerıne saglık fatmacım bunlar sus havlusu mu gunluk kullanıma uygun mu
Yok günlük olarak sattıklarım da var ütü yaparken üstüne bez koyarsan ütüde ve 40derece yıkamada bişey olmuyorben azcık susluyum gunluk kullanırım sahsen gunluk kullansak bırsey olur mu kız
Ben gıdıklanmam simdiden dersen oda olırben azcık susluyum gunluk kullanırım sahsen gunluk kullansak bırsey olur mu kız
duz ıp olsa daha kullanıslı olur benımkı2 tür var canım ipin çeşidine göre simli iple yapılan daha çok süs ve hediyelik normal iple yağılanlarda günlük kullanım için. Simli ip de yüzü rahatsız eder gıdıklar diye yani
Ahaha sebzeye daha yakınımMesela M e g g hic anlamaz. Sebzeyle iliskisi el isiyle iliskisi kadar yakindir.
Olur tabi neden olmasın ama ilk resimdeki yapraklar karışık ton ya bende tek ton yeşil var o ipler birazı yeşil birazı birazı koyu birazı açık oluyor bende ise tek renk koyu yeşil açık yeşil zümrüt yeşili gibi renkler var fiyatlar el yüz 35 mutfak 25 oluyorben boyle pudra pembesı morlu çiçeklı dusundum cok sevımlı guzel olurdu
kız fatma ne kadar ucretı havlunun
2 tane kucuk mutfak havlusu 1 buyuk el yuz havlusu mesela
cıceklı pembelı morlu olsa
bu resımlerdekınden mesela
Eki Görüntüle 2131409
Eki Görüntüle 2131410 bu ıkıncı resımdekının yapragı daha koyu yesıl ve daha az yaprak olabılır mı mesela
renler de boyle olabılır mı
İlk resim açık ve koyu mor ikinci resim bordo pembe ama istersen pembe mor yaparızduz ıp olsa daha kullanıslı olur benımkı
Pirasa zayif olunca tabi onu sectin.Ahaha sebzeye daha yakınım
Sana sebzeli havlu yapayımAhaha sebzeye daha yakınım
Ahahaha en sevdigi.Sana sebzeli havlu yapayım
Havuçlu veya brokolilililililiSana sebzeli havlu yapayım
Ispanak ne güne duruyo acabaPirasa zayif olunca tabi onu sectin.
Bakar bakar kilo verirsinHavuçlu veya brokolililililili
Ispanak ne güne duruyo acaba
Bakar bakar kilo verirsin
He biliyorum biliyorum tam resimdeki gibi olursa daha güzel olur açık ve koyu mor havlu ve bordo pembeİlk resim açık ve koyu mor ikinci resim bordo pembe ama istersen pembe mor yaparız
Evet ya ozelden yazisin iyice anlasin bence. Biz ortaligi toparlariz M e g g ile.He biliyorum biliyorum tam resimdeki gibi olursa daha güzel olur açık ve koyu mor havlu ve bordo pembe
Dur özelden yazayım sana
Ispanağın böreğini yiyebiliyorumEvet ya ozelden yazisin iyice anlasin bence. Biz ortaligi toparlariz M e g g ile.
Sen ispanak yemezsin , pirasa daha iyi senin icin sindy