• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi panason

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minnosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
971
59
98
İstanbul
selamlar,,

eskilerde panason çayı varmış. bebeği sakinleştirmek gazını gidermek için kullanılırmış. şimdi eczanelerde bulunmuyor sanırım. aranızda bebeğine panason kullanan var mı?? etkisi nasıl oluyor__?

panasonmu anasonmu ben anason diye biliyorum ama belki yanlış biliyorumdur
ben kullanmadım hiç ama dediğin gibi eskiden çok kullanılıyor du halamlar çok vermiştir
çocuklarına artık hiç duymuyorum kullanan gaz için rezene verebilirsin ben veriyorum humananın rezene çayını iyi geliyor gazına
milupanında var sanırım

yok anason değil, papatya nane anason içinde melisa da var yurt dışında yaygın kullanıldığını duydum. eczacı artık yok felan dedi ama istanbulda da eczanelere sorucam.. ama sizlerin yorumları önemli benim için. tabi birisi çıkıp doktoruna sormalısın dicek hemen. peşin yaziim doktora sormadan vermem zaten..

Back