Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
eskilerde panason çayı varmış. bebeği sakinleştirmek gazını gidermek için kullanılırmış. şimdi eczanelerde bulunmuyor sanırım. aranızda bebeğine panason kullanan var mı?? etkisi nasıl oluyor__?
panasonmu anasonmu ben anason diye biliyorum ama belki yanlış biliyorumdur ben kullanmadım hiç ama dediğin gibi eskiden çok kullanılıyor du halamlar çok vermiştir çocuklarına artık hiç duymuyorum kullanan gaz için rezene verebilirsin ben veriyorum humananın rezene çayını iyi geliyor gazına milupanında var sanırım
yok anason değil, papatya nane anason içinde melisa da var yurt dışında yaygın kullanıldığını duydum. eczacı artık yok felan dedi ama istanbulda da eczanelere sorucam.. ama sizlerin yorumları önemli benim için. tabi birisi çıkıp doktoruna sormalısın dicek hemen. peşin yaziim doktora sormadan vermem zaten..