- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.916
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
1 haftada döktüğü tuyden guzel yastik olurdu keske biriktirseydimSeviyorsak katlanırız canım napalimyastık yaparız kedi tüyü sirtimiza
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftada döktüğü tuyden guzel yastik olurdu keske biriktirseydimSeviyorsak katlanırız canım napalimyastık yaparız kedi tüyü sirtimiza
![]()
Ayyy biriktir artik canım , pamuksuya yatak olur olmadı1 haftada döktüğü tuyden guzel yastik olurdu keske biriktirseydim![]()
Pamuksu hazretleri sadece kirmizi hamaginda yatiyor birde anasinin yastığındaAyyy biriktir artik canım , pamuksuya yatak olur olmadı![]()
Oyy isiricam onu ben yaaPamuksu hazretleri sadece kirmizi hamaginda yatiyor birde anasinin yastığında![]()
Bebeklik halleri yok mu hiçyerim ya çok tatlı
![]()
Ya masum bakışlarına ölürümŞimdi dana tabi kurban olsun anası![]()
Göbeğine bakarmisiniz şunun
4 tane yumak geziyordu evin icindeOy bunların büyüdüğünü görmek![]()
Valla birsey söylimi kuru mama hariç hiç birsey yemiyor oda günde 2 cup kadar ama iri bir kedi büyük uzun nasıl dişi anlamadım bizim yediğimiz hiç birşeyle ilgilenmez bakmaz bile ne yiyoruzGöbeğine bakarmisiniz şununne yediriyon bibi ya buna bizimki kilo almiyor
dogumdan kalma yağları var sadece
4 tane yumak geziyordu evin icindehepimiz mutlu pamuk şeker oluyorduk onları gördükçe. Şimdi 1 tanesi kardesimde masallah anasini gecti
![]()
Pamuksuda oyle tavuk et hatta yaş mama bile yemiyor. Gastriti var ondan kilo almiyor herhalValla birsey söylimi kuru mama hariç hiç birsey yemiyor oda günde 2 cup kadar ama iri bir kedi büyük uzun nasıl dişi anlamadım bizim yediğimiz hiç birşeyle ilgilenmez bakmaz bile ne yiyoruz![]()
Hepsi sahiplendirildi yavrularin ❤pamuksunun yavrularından sahiplendirmeyi düşündünüz mü hiç![]()
Yaaaa çok tatlıŞimdi dana tabi kurban olsun anası![]()
Allahım sana geliyorum yaa