Çocuk Hastalıkları Pamukçuk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
mikostatini damlalığına çekiceksin, sonra hepsini bebişin ağzına boca ediceksin, yanaklarının içlerine doğru da akıtman lazım. yutması önemli değil. doktor günde kaç defa dediyse, düzenli olarak kullanman lazım cnm

teşekkür ederim benim bebeğin emmesinde bi problem yok ama dili dışarda acıyor sanırım yayılmadan kulllanmamda fayda var...

reçetende yazar gerçi ama bir damla değil de bir ml olmasın? damlalığın üstünde 1 ml yazıyor,belki o kadar vermiştir sana da.. ben de günde 4 x 1 ml verdim dün başladım

arkadaşlar allah yardımcını olsun analı babalı büyüsün yavrular. benimde 6 yaş içinde bir oğlum var size söyleyebilecegim şu ben hiç pamucuk sorunu yaşamadım çünkü ben emzirmeye başladıgım ilk günden itibaren her emzirdikten sonra gögsümü yıkadım ve gögüs pedi koydum bide çay kaşıgıyla ılık su verdim agzına agzında mama yada süt kalmamalı
diyodu annem doktorumuzda onayladı
çay kaşıgıyla verin zaten bir kaç damla oluyo içme suyunu kaynatın kavanoza koyun ılık kalması için odasında tutun emziridkten sonra verin gögsünüzüde temiz tutun ped kullanın terli olur tuzu yakar agzını bebegin emzirmeden önce ve sonra yıkayın gögsünüzü bakın nasıl gececk deneyin ve yazın olurmu

arkadaşlar allah yardımcını olsun analı babalı büyüsün yavrular. benimde 6 yaş içinde bir oğlum var size söyleyebilecegim şu ben hiç pamucuk sorunu yaşamadım çünkü ben emzirmeye başladıgım ilk günden itibaren her emzirdikten sonra gögsümü yıkadım ve gögüs pedi koydum bide çay kaşıgıyla ılık su verdim agzına agzında mama yada süt kalmamalı
diyodu annem doktorumuzda onayladı
çay kaşıgıyla verin zaten bir kaç damla oluyo içme suyunu kaynatın kavanoza koyun ılık kalması için odasında tutun emziridkten sonra verin gögsünüzüde temiz tutun ped kullanın terli olur tuzu yakar agzını bebegin emzirmeden önce ve sonra yıkayın gögsünüzü bakın nasıl gececk deneyin ve yazın olurmu

canım yalnız bakmak çok zor bende yalnızım çok zor oluyo büyüdü çok şükür 6 yaşına girecek ama doktorumuz yalnız olamamıza ragmen çok ii baktıgımı söylüyodu arada hastalanıyodu ama ateşlenmiyodu iilaa ateşi olacak diye biey yk ii bakıldıgı için ateşlenmiyo derdi alah yardım ediyo canım üzülme büyüyecek unutacaksın uykusuz kaldıgını agladıgı zamnaları ben yadım bak oraya su ver agzına bir kaç damla ılık su bide gögsünü temiz tut anne sütü zatan ilaç sen temiz tut bak geçeçek allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…