• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamukcuk

SinemAhsen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
36
23
3
27
Iyi aksamlar herkese
Kizim8 aylik ve 10 gundur pamukcuk oldu
Ama geciyor cok sukur
Sadece bugunu sayarak 3 gundur fistik bolgesinde ( vaginal ) uzerinde kirmizi oldu ara sira azaliyor kirmizi nokta gorunuyor sonra geri cogaliyor ve biraz sislik olustu
Sanki yara olmuş gibi
Altini degistirirken agliyor acir diye
Sadece bepanten krem kullaniyorum cani acimasin diye
Ama o pamukcuktan mi geldi sizce yoksa baska bir sey olabilir mi

Her zmn ayni Bez markasi kullaniyorum ve ondan geldigini dusunmyorum
Simdiden teşekkürler

Mantar ilerlediyse yapabilir havasız bırakmayın ve mantar kremi kullanın.

Yorumunuz için teşekkürler

Havasiz birakmayin derken? Anlamadim
Ve pisik, egzema krem kullaniyorum su an ona bepanten doktor kapali oldugundan gidemiyorim

Iyi aksamlar herkese
Kizim8 aylik ve 10 gundur pamukcuk oldu
Ama geciyor cok sukur
Sadece bugunu sayarak 3 gundur fistik bolgesinde ( vaginal ) uzerinde kirmizi oldu ara sira azaliyor kirmizi nokta gorunuyor sonra geri cogaliyor ve biraz sislik olustu
Sanki yara olmuş gibi
Altini degistirirken agliyor acir diye
Sadece bepanten krem kullaniyorum cani acimasin diye
Ama o pamukcuktan mi geldi sizce yoksa baska bir sey olabilir mi

Her zmn ayni Bez markasi kullaniyorum ve ondan geldigini dusunmyorum
Simdiden teşekkürler
Sadece ağızda ve özel bölgesinde mi var yara acaba. El ayak hastalığı olabilir mi diye düşündüm. Oğlum geçirdi yakın zamanda ama onun ellerinde de küçük yaralar çıktı azdı ama vardı. En çok özel bölge ve ağzı yara olmuştu

Sadece ağızda ve özel bölgesinde mi var yara acaba. El ayak hastalığı olabilir mi diye düşündüm. Oğlum geçirdi yakın zamanda ama onun ellerinde de küçük yaralar çıktı azdı ama vardı. En çok özel bölge ve ağzı yara olmuştu
Evet su an sadece agiz pek bir sey kalmadi ama ozel bolgesinde pisik yara olmuş gibi pişik degil ama eminim

Back