• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları pamukcuk derdi????

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

NaZaR_BoNCuGu

Güneş topla benim için!
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
930
18
623
Hollanda
arkadaslar kizimin agzinda pamukcuk var ve nerdeyse 1 ay olucak 2 kere surup gibi bi ilac kullandik simdi krem verdi ama ben kullanmak istemiyorum kizim ilac bagimlisi olucak gibi geliyo kendiliginden gecermi yada ne yapabilirim?kremi kullanmama sebebimden biride surdukden sonra kizim icdigi mamayi kusuyo tamamen burnunda geliyo ta dusunun...yardim edermisiniz bilgisi olan varmi ? niye gecmedi bu zamana kadar :1no2:

pamukçuğa neden olan bir mantar türü.kullanılan mikostatin diye bir şurup var ama bu şurubu emziriyorsan kendi memenede sürüyorsun.eğer memendeki mantar tedavi edilmiyorsa bebeğin ağzına ağzından memeye kısır döngü oluşur. korkulacak birşey değil öncelikle.
karbonatlı suyu önerirler. memeni her emzirme öncesi ve sonrası karbanatlı su ile temzilersen mantarın gelişimini engelleyebilirsin.verilen krem mürekkep gibi bişeyse bir zararı yok.
geçmiş olsun.

cnm bizim doktorumuz hiç ilaç yanlısı değildi
hergün sabah ve akşam
bir fincan kaynatılmış ılıtılmış suya bir çay kaşığı karbonat koyup
tülbent gibi bir bezle dilini sil birkaç gün içinde geçer demişti
miksttinde yazmştı eger geçmesse bunu kullan ama önce karbontlı su demişti
karbonatlı suyu günde 2 kere yapamadım ama çok azalttı en sonda biraz miksttn sürdüm öylece geçti geçmiş olsun kolay gelsin

sadece dlınde oln beyazlık pamukçuk degılmıiş..bzmde var cunku dılde beyazlık..dana..yank içide byaz olursa pmukcukmuş..tek çözümde karbontlı suyla dilini sil..ve emzrmeden önce memeni..yerimseniben

keske emseydi bunun yuzunden birakdi gogsumu mama iciyo her gun emziginide kaynatiyorum,gecmedi bi turlu 1 ay olucak ya gecer insallah tesekkur ettim ilginize...

canım banada bir aya kalmaz geçer diyordu büyükler birbçuk ayda ancak geçti okadar dikkat ettiğim halde sen sabırla devam et karbonatlı su inanki azaltıyor ben göğsümü silmedim hiç karbonatla sadece kızımın dilini sildim

Back