Pamuk sekeri.......................

gurbetteyimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
60
0
36
Almanya
Kizlar sekerli,tatli kokan parfumlere adeta bayiliyorum. Koladikca koklayasim geliyor. Sizce butur seker kokan parfumleri
erkekler yani esim de begenirmi.
Kullananlar varsa lutfen cevrenizden , esinizden aldiniz tepkileri yazarmisiniz vede lutfen bu seker kokan parfumlerin ismini

canım benim migrenim olduğundan bende kokulara karşı hassasım ve hafif olanları tercih ediyorum bu sebeble avonun secret fantazi,secret fantazi star ve make me wonder kullanıyorum..

Sanırım erkeklerin geneli şekerli ya da vanilyalı bayan kokularından hoşlanıyor. İki yıl kadar önce arkadaşlarla bir yere oturmaya gittik. Garson bu parfüm kokusu sizden mi dedi çok güzel kokuyor dedi siparişleri bırakıp gitti :) O zaman Britney Spears fantasy kullanıyordum D&P açık parfümeriden almıştım. Erkek arkadaşımda Britney spears fantasy, escada collection, escada magnetism ve miss dior cherie'ye bayılır, bunların hepsini de D&P'den alıp kullanmıştım. İçlerinde benim tek sevdiğim escada magnetism. Ve artık D&P değil de Eyfel parfümeri'den alıyorum daha iyi kokuyor diye. :)

Benim tanıdığım erkekler baba abi ve yakın arkadaşlar aşırı şeker kokusunu sevmezler gerçi makyajı da çok hafif olarak severler :) Hepsi sevmez yani Ben çiçek kokularını seviyorum daha çok avonun celebre ve purblanca kullandım mesela wish of love var avonda o çok şekerli geliyor bana ama deli gibi de kullananı vardır kişiye göre değişir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…