Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Pamuk prensess nişanlığım :)))))) bir ay kaldı ama artık gıymek ıstıyorummmmmmmmm :))

aynen ark.a katılıyorum, çünkü elbisenin ön göğüs kısmında lame renk (gümüş renk) detaylar o renk takı kullanılmalı ama tercih senin tabi ki

kızlar onu kayınvalıdem takıcak gelinlik setim yani 22 ayarlarda anca böle modeller var işte :) takı töreninden sonra kalıcak ama malesef :))

Sorması ayıp kaç yaşındasın?
Epey küçük göründün bana nişanlanmak için. Gencecik yaşta neden evliliğe heves ediyorsunuz ki böyle? Ha cidden küçük görünüyorsan yaşından, onu bilemem tabii ama sakın bana 20 yaşından küçük olduğunu söyleme. O zaman değil Pamuk Prenses Elbisesi, Lady Diana Elbisesi giysen de elbiseye değil sana bakarım ben. Aklımda soru işaretleriyle...

23 yaşındayım canım evlenmek için cok küçük oldugumu düşünmüyorum hayatımdaki insandan emin oldugum ve bu 5 sene sonrada olsa yine onunla olmak istediğim için eğitimimi tamamladım iş hayatında saygın bır yerım var sevgilime delililer gibi aşığım ailem razı neden bekliyim ki :))))))))

Canım merhaba nişanlıgın çok güzelmiş eminim çokta yakışmıştır nişanından.Biraz süre geçmiş üstünden ama seçtiğin tacı nerden aldıgını sorabılırmıyım? Başka renklerıde varmıdır acaba

çok beğendim çok da yakışmış size. Allah'ım ağzınızın tadını hiç bozmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…