- Konu Sahibi Pmukprensess2
-
Mesajlari silme sakin ileride kanit olur bunlar. Dugunde millete ne deriz diye dusunuyorlardir. Hic karsilarina çıkma bile bence birak babana anlatsin derdini .simdi eşim mesaj atmış geliyoruz seni almaya diye girumcemin kocasıyla, girumcemin kocasi aradı babam açtı ve cok sert bir dille uyardı, gelmeyin size kiz miz yok dedi. O sırada eşim yine mesaj atmış evinizi yakarım beni dillendirme falan yazmış onları da babama gösterdimm. Sunnet düğünu için tutustular biliyorum. Yoksa kimse aramazdibeni
Bu kaynanaları neden bu kadar önemsiyorsunuz ki?
Oğulları yanında yağ bal yapın,oğulları gidince etlerini cimcikleyin,çocuğa tembihleyin gidip uğraşsın tükürsün felan.
Onun en sevmediği yemekleri yapın.Sana çay yapayım deyin,bardağı götürürken üzerine dökün kavrulsun pişsin....
Yanında geçerken saçına sakız yapıştırın,akşama kadar onunla uğraşmaktan size fırsat kalmaz.
İnanın bunları demek isterdim ama yaradılışımız ve merhametimiz gereği böyle lanet bir insan olamıyorum.
Oysaki öc sistemimiz olsaydı,hiç bir kötülüğü karşılıksız bırakmasaydık,kimse kötülüğe cesaret edemezdi.
Ama biz ilahi adaletle örtüşmüş levhi mahfuza inanmış,Mizan da adaleti bekleyenleriz.
Ya sabır ama şunu söylemekte fayda var,kendine bile bile zulm ettiren asalaktır.Uyanık olun...
Ben kendimi gördüm yazdikarinda :)
Mustakbel kvyi asker yapma yolunda ilerliyorum.
Muahhaha, baya tirsti benden.
Zehirlemekle tehdit etmişliğim var... üstü kapali bicimde tabiki.
Papuç birakmam kimseye. Yaşım ondan belki küçük ama piskopatlik benden sorulur. İcinde büyüdüm. egitimini bile aldim ( 4 dönem askeriye unisinde stratejik savaş sürdürme okudum :) )
Tam karadeniz delisine catdi benimki. Sopasını sakliyor.
İster kötü bisin, ister beddua etsin... umrumda değil. İnsan olsun otursun paşa paşa kenarda...
Aslinda bu dengesiz kvleri 14 günlüğüne benim yanima gönderseler dertlerini çözerim ama olmuyor işte
Ya da biz gelelim yanina egitime ee adamlari napcaz oglusum oglusum deyince analari eriveriyorlar emmeBen kendimi gördüm yazdikarinda :)
Papuç birakmam kimseye. Yaşım ondan belki küçük ama piskopatlik benden sorulur. İcinde büyüdüm. egitimini bile aldim ( 4 dönem askeriye unisinde stratejik savaş sürdürme okudum :) )
İster kötü bisin, ister beddua etsin... umrumda değil. İnsan olsun otursun paşa paşa kenarda...
Aslinda bu dengesiz kvleri 14 günlüğüne benim yanima gönderseler dertlerini çözerim ama olmuyor işte
Evlendiginin haftasina “senin kirli donunu yikiyorum insan bir tesekkur eder”diyen kaynanaya da sormak isterdim ben,insan neden donunu kaynanasina yikatir ki? Yikatirsan da aha iste boyle yuz goz olursun. 3senedir ayrilmamis cocuk yapmis simdi mi ayrilacak diyorum ben.bu hesapta banlanmış yarın 3. hesabı açarda gelir
Ben kendimi gördüm yazdikarinda :)
Hhahah sende mi lazsın topprağammma bak sen yaaa süpersin
Toplayım hepsini sana yollayalım
Eee sonra nolduEvet, her hücrem laz :)
Yazma stilinden belli, sendede var :)
Vallah, ben böyle gördüm nenemden, annemden...
Dedem nenemden resmen korkardi...
Nasil şebeklik yapsamda hanimi hoş tutsam diye şekilden şekile girerdi adam.
Eski sevgilim bana hakaret etmişti. Ben depresyon filan derken kendime geldim. Bir hoşşşşşşşt cekdim icimden. Dedim... BANA...BANA küfür hee... soyunu kurutcam diye çıkdım yola, bakdim gücüm yetmez araba kiraladim ve çağırdım park yakınlarina, 40 kmh hizla gecirdim buna...
Ya da biz gelelim yanina egitime ee adamlari napcaz oglusum oglusum deyince analari eriveriyorlar emme
Evet, her hücrem laz :)
Yazma stilinden belli, sendede var :)
Vallah, ben böyle gördüm nenemden, annemden...
Dedem nenemden resmen korkardi...
Nasil şebeklik yapsamda hanimi hoş tutsam diye şekilden şekile girerdi adam.
Eski sevgilim bana hakaret etmişti. Ben depresyon filan derken kendime geldim. Bir hoşşşşşşşt cekdim icimden. Dedim... BANA...BANA küfür hee... soyunu kurutcam diye çıkdım yola, bakdim gücüm yetmez araba kiraladim ve çağırdım park yakınlarina, 40 kmh hizla gecirdim buna...
Eee sonra noldu
Helal sanaNe olcak... 3, 5 tehdit savurdum...
Dedim: koş polise şikayet et beni yiyorsa müstakbel bir kenarin.
Yapmadan önce zaten stalking yapıyor diye polise bildirmiştim. Elimdeki email ve mesajları (hakaret icerikli) iletmiştim polise.
Dedim, koş git şikayet et.
Bende derim, kuytu köşede saldirdi bende kendimi korumak icin vurdum (avukatim ben, eşeğimi sıkı bağladım)
İki tehdit daha, dedim bu sadece başlangıç. Kiz kardeşin, annen... ailendeki her markigen korkulu rüyası olucam. Sen o küfürleri daha yalayip yutacaksın. Ayni küfürleri saydim yüzüne...
Bindim arabaya evime gitdim. Cit yok. Pislik sonunda adam oldu...
Bundan sonra kadina kiza küfür etmez.
Hala yol değiştirir beni görünce
Hhaha adamsın
Fışkı yiyen herif ,buldi dedesinin çürümiş ellerini
Helal sana
Sen yurtdışındamı avukattın öyle bişeyler okumuştum bir ara?
aynı evde yaşayınca kaynananınn yıkaması normal karşılanabilir belki ama edepli insan bunun lafını etmez. bencede döner sorun kaynanada sanıyo çünkü, görümceler kvyi alırsa yanlarına dayakçı kocasına geri döner. kv evden gitse nolur, kocan adam olamadıktan sonraEvlendiginin haftasina “senin kirli donunu yikiyorum insan bir tesekkur eder”diyen kaynanaya da sormak isterdim ben,insan neden donunu kaynanasina yikatir ki? Yikatirsan da aha iste boyle yuz goz olursun. 3senedir ayrilmamis cocuk yapmis simdi mi ayrilacak diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?