- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi Pmukprensess2
Arkadaşım, senin derdin kayınvaliden mi eşin mi? Şu dakikadan itibaren bunu düşün, ben kimin yüzünden boşanmak istiyorum diye. Eğer kayınvaliden yüzündense kafanı karıştırırlar bak artık bizde kalacak, bilmem ne olacak vs. vs. diye. Ama sen artık kocamı da istemiyorum diyebiliyorsan ne ala. Sana şiddeti, kızına bedduayı hak gören insandan adam olmaz canım. Lütfen dışarıdan bir gözle bakmaya çalış. Kız kardeşin, yeğenin veya kuzenin olsaydı, kayınvalidesinden ziyade; kocası ona bunları yapsaydı o evde kalmasını ister miydin? Kıyabilir miydin? Kendine ve evladına da kıyma, onlara da izin verme. Açacağın davada da kocanın şiddetini, kızına yapılan hakaretleri, bedduaları bir bir anlat ki çocuğu görme hakkı maksimum kısıtlanabilsin. Şükret, ailen yanında. Ben 8 yıl önce boşandım. 1 yaşındaki oğlumla anne-baba evine geldim. Çok şükür öyle mutluyuz ki. Oğlum babasını tanımıyordu(bir yıl önce tanıştı Allah'ın cezası). Darısı senin başına. Yaşamdan daha fazla şey kaçırmadan kurtul şu hastalıklı aileden.
Ayrıca yukarıda bir arkadaş "Baba evinden bir gidiyorsunuz iki dönüyorsunuz", demiş. Benim de zoruma gitti. Söylediğiniz Pamukprensesin kızına "öl, geber" diyen kayınvalidesinin lafından pek de farklı değil...
Ayrıca yukarıda bir arkadaş "Baba evinden bir gidiyorsunuz iki dönüyorsunuz", demiş. Benim de zoruma gitti. Söylediğiniz Pamukprensesin kızına "öl, geber" diyen kayınvalidesinin lafından pek de farklı değil...
Son düzenleme: