• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk prenses üyesiyim, lütfen bakar misiniz?

Arkadaşım, senin derdin kayınvaliden mi eşin mi? Şu dakikadan itibaren bunu düşün, ben kimin yüzünden boşanmak istiyorum diye. Eğer kayınvaliden yüzündense kafanı karıştırırlar bak artık bizde kalacak, bilmem ne olacak vs. vs. diye. Ama sen artık kocamı da istemiyorum diyebiliyorsan ne ala. Sana şiddeti, kızına bedduayı hak gören insandan adam olmaz canım. Lütfen dışarıdan bir gözle bakmaya çalış. Kız kardeşin, yeğenin veya kuzenin olsaydı, kayınvalidesinden ziyade; kocası ona bunları yapsaydı o evde kalmasını ister miydin? Kıyabilir miydin? Kendine ve evladına da kıyma, onlara da izin verme. Açacağın davada da kocanın şiddetini, kızına yapılan hakaretleri, bedduaları bir bir anlat ki çocuğu görme hakkı maksimum kısıtlanabilsin. Şükret, ailen yanında. Ben 8 yıl önce boşandım. 1 yaşındaki oğlumla anne-baba evine geldim. Çok şükür öyle mutluyuz ki. Oğlum babasını tanımıyordu(bir yıl önce tanıştı Allah'ın cezası). Darısı senin başına. Yaşamdan daha fazla şey kaçırmadan kurtul şu hastalıklı aileden.

Ayrıca yukarıda bir arkadaş "Baba evinden bir gidiyorsunuz iki dönüyorsunuz", demiş. Benim de zoruma gitti. Söylediğiniz Pamukprensesin kızına "öl, geber" diyen kayınvalidesinin lafından pek de farklı değil...

Son düzenleme:
Pamuk doner misin donmez misin bilemem ama asla o sunnet düğününe gitme! Rezil olsunlar ele gune... uzun bir sure ve esin duzelmeden donme ve doneceksen şayet bir ay sende bir ay bende durumunu da kabul etme. Bunca zaman sende kaldi birak simdi kimde kalirsa kalsin. Gerekirse ayri ev acsinlar annelerine. Zaten kocan hala aramamış bile digerleri de seni sevdiginden degil anneleri üstlerine kaldi diye arıyorlar .

Simdi degil veya simdi, fark eder mi? Beddua etkisinin gecmesini mi bekleyeceksiniz? Soyle adamlari baba yapip sonra ana baba evinde dusunup duruyorsunuz ya kimseye degil ana babaniza aciyorum. Bir kiz gonderip iki kisi geri aliyorlar durduk yere

Tekrr okuyun lütfen bana yanlış geldi bu konuşma tarzı tabi herkesin kendi fikri ama yanlış insanı baba yapmak bunu bilemezsiniz tabiki kendi seçiminiz ama ne malum sizinde yada sizin çocuğunuzun veya sevdiğiniz bi insanın yanlış tercih yapmayacağı bir kişi gönderip iki kişi alma konusuna değinmiyorum bile ben bu büyük konuşmaktır

Ayrıca yukarıda bir arkadaş "Baba evinden bir gidiyorsunuz iki dönüyorsunuz", demiş. Benim de zoruma gitti. Söylediğiniz Pamukprensesin kızına "öl, geber" diyen kayınvalidesinin lafından pek de farklı değil...
Alinti yaparsaniz daha guzel olur ;)
Öl geber ile ayni sey yani? Peki. Aslinda ben sadece “adam gibi adamlarla evlenin, sizi anasinin karsisinda savunabilen karakter sahibi adamlarla evlenin,kimsenin anasina babasina yuk olmaya hakki yok” diyorum. Öl geber demek cok farkli bir sey.

Tekrr okuyun lütfen bana yanlış geldi bu konuşma tarzı tabi herkesin kendi fikri ama yanlış insanı baba yapmak bunu bilemezsiniz tabiki kendi seçiminiz ama ne malum sizinde yada sizin çocuğunuzun veya sevdiğiniz bi insanın yanlış tercih yapmayacağı bir kişi gönderip iki kişi alma konusuna değinmiyorum bile ben bu büyük konuşmaktır
Almam dersem buyuk konusmus olurum,benim cocugum yanlis evlilik yapmaz dersem buyuk konusmus olurum. Bence siz cumlelerin anlamini anlamamissiniz,olabilir insanlik hali. Hic kimse evlilikten sonra degismiyor,tam tersi insanlar birbirini duzgun sekilde taniyip analiz edemiyor o yuzden bu yanlis evlilikler. Bile bile lades diyoruz toplum olarak.

Kendime bile yapılanları unutmuş gibi yapabilirim. Ama kızıma yapılanları unutmak gibisini geçtim imasını bile kabul etmezdim. O lafı yedirir , kızına yapılan bu davranışı kabul edip sindiren babayı da yok sayardım. Tüm yaşananları unutacaksan git yoksa daha cok konu açarsın çok.

Bende siddet varken hakarete, bedduaya takilmanizi anlamlandiramadigimi soyluyorum.

Onceki konularindaki yorumlarima bakarsan sana yardimci olmaya calistigimi anlarsin.

Konularin senin olsun.
Birsürü insan yazdı hiç kimseyi biomiyorum. Eğer yardımci olduğunuzu
Arkadaşım, senin derdin kayınvaliden mi eşin mi? Şu dakikadan itibaren bunu düşün, ben kimin yüzünden boşanmak istiyorum diye. Eğer kayınvaliden yüzündense kafanı karıştırırlar bak artık bizde kalacak, bilmem ne olacak vs. vs. diye. Ama sen artık kocamı da istemiyorum diyebiliyorsan ne ala. Sana şiddeti, kızına bedduayı hak gören insandan adam olmaz canım. Lütfen dışarıdan bir gözle bakmaya çalış. Kız kardeşin, yeğenin veya kuzenin olsaydı, kayınvalidesinden ziyade; kocası ona bunları yapsaydı o evde kalmasını ister miydin? Kıyabilir miydin? Kendine ve evladına da kıyma, onlara da izin verme. Açacağın davada da kocanın şiddetini, kızına yapılan hakaretleri, bedduaları bir bir anlat ki çocuğu görme hakkı maksimum kısıtlanabilsin. Şükret, ailen yanında. Ben 8 yıl önce boşandım. 1 yaşındaki oğlumla anne-baba evine geldim. Çok şükür öyle mutluyuz ki. Oğlum babasını tanımıyordu(bir yıl önce tanıştı Allah'ın cezası). Darısı senin başına. Yaşamdan daha fazla şey kaçırmadan kurtul şu hastalıklı aileden.

Şimdi eşim mesaj atmış geliyoruz seni almaya diye girumcemin kocasıyla, girumcemin kocasi aradı babam açtı ve cok sert bir dille uyardı, gelmeyin size kiz miz yok dedi. O sırada eşim yine mesaj atmış evinizi yakarım beni dillendirme falan yazmış onları da babama gösterdimm.

Pamuk doner misin donmez misin bilemem ama asla o sunnet düğününe gitme! Rezil olsunlar ele gune... uzun bir sure ve esin duzelmeden donme ve doneceksen şayet bir ay sende bir ay bende durumunu da kabul etme. Bunca zaman sende kaldi birak simdi kimde kalirsa kalsin. Gerekirse ayri ev acsinlar annelerine. Zaten kocan hala aramamış bile digerleri de seni sevdiginden degil anneleri üstlerine kaldi diye arıyorlar .
simdi eşim mesaj atmış geliyoruz seni almaya diye girumcemin kocasıyla, girumcemin kocasi aradı babam açtı ve cok sert bir dille uyardı, gelmeyin size kiz miz yok dedi. O sırada eşim yine mesaj atmış evinizi yakarım beni dillendirme falan yazmış onları da babama gösterdimm. Sunnet düğünu için tutustular biliyorum. Yoksa kimse aramazdibeni

Şimdi eşim mesaj atmış geliyoruz seni almaya diye girumcemin kocasıyla, girumcemin kocasi aradı babam açtı ve cok sert bir dille uyardı, gelmeyin size kiz miz yok dedi. O sırada eşim yine mesaj atmış evinizi yakarım beni dillendirme falan yazmış onları da babama gösterdimm.
Silme o mesajları tehdittvar bu suç savcılığa ildir polis çağır
Gelmesinler kızın için birley yap boşan bu adamdan kurtul çok sevdiği anasıyla otursun

o mesajla avukata git hemen

Silme o mesajları tehdittvar bu suç savcılığa ildir polis çağır
Gelmesinler kızın için birley yap boşan bu adamdan kurtul çok sevdiği anasıyla otursun

Aynen katiliyorum. Hemen babanla git sikayetci ol. Kizina öl diyen kv buna susan baba yarin birgün gercekden öldürülsede susar. Kosa kosa gelecekler tabi sünnetde hizmetci lazim. Ha birde sünnet gecsin o cok sevdigin görümcen bana baba gibi dedigin kaynin dahil senin üzerine cullanacaklar o kadar isin icinde senin pesinden kostuk diye.

Ha bide tabi seni geri götürüp bir güzel dayak atip kizini da elinden alip seni tek basina kapinin önüne atma ihtimalleride var.

Ya ben hiç anlamıyorum bu üyelik banlanmak kapanmak vs. Derdim varsa yeni konu aç var ona basıyorum :) konudan nasıl devam edilir bilmiyorum inanin :KK43:

Önce açtığın konuya yorum yaparak devam edilir. Konunu takip edenler zaten yeni yorumunu da görürler. Tekrar konu açmana gerek yok, bu şekilde insanların takip etmesini de zorlaştırıyorsun.
Bir konu aç, yeni gelişme olduğunda yorum yap görürüz merak etme.

Görüştüğünüz avukat varsa ona mesajla ilgili bilgi verin. Babanız nasıl biri bilmiyorum ama arkadaşların söylediği gibi polisi aramak iyi olur sanki.

Nedense ne olursa olsun sonunda evinize döneceğinizi düşünüyorum sizin

Konunuzu okudum bayağı badireler atlatmisiniz şunu soyleyeyim eşinin ailesi sizi yavaş görmüşler kullanmak istemişler eşinin kaynananın eziyetleri üstüne tuz biber ekmiş eşinin devisecegini düşünmüyorum kendi ailesine karşı sizi korunumiyor üstelik dayak siddet hakaret var eğer ki eve dönersen bu siddetin dozu artar bu insan değişmez arkadaşım onun için iyi düşün işin sonuçlarını görerek hareket Allah yardımcın olsun

Gelseler kapiya polisi cagirin hemen. Babana bulasmasinlar adiler. Gitmemene sevindim. Cocugu simdilik göstermesen de olur bence,cünkü ben bunlardan herseyi beklerim. Kacirirlar felan. Rabbim yardimciniz olsun

Back