Pamuk prenses üyesiyim, lütfen bakar misiniz?

Allah yardımcın olsun benim anladığım kadarıyla sen kocanı seviyorsun ama ailesini istemiyorsun ki bu senin en dığal hakkın benim sana tavsiyem uzun bir müddet ayrı kal canım baktın kv görümceler vs uzaklaşmışlar eşinden ki o zaman muhtemelen eşinde düzelebilir işte o vakit eşine hemen dön demiyorum bak sakın yanlış anlama eşinle flörtleş yani hareketlerini analiz et bak bakalım bir düzelme falan varmı diye çünkü neticede siz ortak bir evlada sahipsiniz eğer olabiliritesi var ise bunu sonuna dek kullan ama yok ise bırak dahada çaba gösterme

Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu
Simdi degil veya simdi, fark eder mi? Beddua etkisinin gecmesini mi bekleyeceksiniz? Soyle adamlari baba yapip sonra ana baba evinde dusunup duruyorsunuz ya kimseye degil ana babaniza aciyorum. Bir kiz gonderip iki kisi geri aliyorlar durduk yere

Kendileride biliyordu annelerinin huyunu ama bu kız cekiyor nasil olsa diye kimse ses etmiyordu

Canim kuzenim var kaynanasi kizlarina ogullarina bildigin yağ bal.evlatlarınacanini veeir o kadar iyi onlara karsi kadin gelmiş 70 küsür yaşına eliyle besliyor cocuklarini kizlari iki gun gelmese ucuncu gune arayip ben size küstüm diyor..kuzenimde annesine gelmek isteyince hep kavga dövüş evde 2 aydır aynı sehirde görmüyor annesini..ya cok degisik kaynanasi her yonden cocuklarina melek ama gelinlere gelince şeytan oluyor..

Giremiyorum ki sayfaya, bana cep tl nosu veriyorlar sayfada karşıma çıkıyor. Simdi ben nasıl e posta adresi mi yazayım numaraya. Kim ki kime güvenelim bu devirde.
Banlanmissiniz demek ki
Şu tarihte acilacaktir hesabiniz yazar altinda o tarihe kadar beklemeliydiniz ama
Ban sureniz uzar

Bu kaynanaları neden bu kadar önemsiyorsunuz ki?

Oğulları yanında yağ bal yapın,oğulları gidince etlerini cimcikleyin,çocuğa tembihleyin gidip uğraşsın tükürsün felan.
Onun en sevmediği yemekleri yapın.Sana çay yapayım deyin,bardağı götürürken üzerine dökün kavrulsun pişsin....
Yanında geçerken saçına sakız yapıştırın,akşama kadar onunla uğraşmaktan size fırsat kalmaz.

İnanın bunları demek isterdim ama yaradılışımız ve merhametimiz gereği böyle lanet bir insan olamıyorum.
Oysaki öc sistemimiz olsaydı,hiç bir kötülüğü karşılıksız bırakmasaydık,kimse kötülüğe cesaret edemezdi.
Ama biz ilahi adaletle örtüşmüş levhi mahfuza inanmış,Mizan da adaleti bekleyenleriz.

Ya sabır ama şunu söylemekte fayda var,kendine bile bile zulm ettiren asalaktır.Uyanık olun...

Ya pamuk yazmayayim dedim ama yine tutamadim kendimi.. butun mesajlarini okudum, yaptigin tripleri ve anlattiklarini goz onunde bulundurursak sen geri doneceksin bak buraya yaziyorum.. cunku yaptiklarinin bir karsiligi yok.. telefonlara cevap vermemek, verdiginde icindeki butun kini dokmek ya da telefondan engellemek bir tepkidir ve sen onlari tepki verecek kadar onemsiyorsun.. senin geri donmen icin sartlarini duzeltecekler en gec bir hafta icinde ve sen on gune kalmaz donersin..

Dayak varsa zaten donme bu dayak cocuguna da doner evet cocugunun resmini de haketmiyor bu hallere dusuren esin zaten.bence tel ile kimse ile de konusma.kandirirlar.

Yazıp yazıp gidiyorsun kimseye de cevap vermiyorsun .

Kızın resimlerini Babasına atabilirsiniz sonuçta babası ve en doğal Hakkı .
Görümceniz ve diğerleri sizi döndürmeye Çalışıyor ama geri adım atmayın . Verdiğiniz kadar isabetli olmuş .

Sen esinle sorun yaşıyorsun kızın değil babaya değil kıza ceza veriyorsun şu çocuklarını babaya göstermeyerek cezalandıran anneleri hiç anlamıyorum ölüm tehdit di yoksa babası görmek istemese bile anne olarak gerekirse zorlayarak çocuk psikolojisi acısından görmesi gerekiyır.. Böyle kadınları görünce boşanmada suçlu taraf kesinlikle kadınmış çünkü çok bencil diyebilirim..çocuklar boşanmıyor kendinize gelina

Gorumcen sunnette ele gune rezil olmamak icin sana ..don..diyor.
Sakin inanma.
Birak sunnet mi yapacaklar ne yapacaklarsa yapsinlar.

Sakin geri adim atma.

Sana cektirdiklerini unutma

Bi an korktum senden

insallah dönmez...
ya da döndüğünde bunlari tekrar yasamaz

Ilk konuda kizim agliyordu kv de kizimi yikadi, o ara da beddua etti yazmistiniz yanlis hatirlamiyorsam. Kiziniz neden agliyordu, banyosunu neden kv niz yaptiriyor siz dururken??? Cocugun bakimiyla ilgili ona hicbirsey yaptirmamaniz lazim.

Son düzenleme:
Bir de burda her ayrilik konusunda cocugu goster sonucta babasi diyen uyelere de ayar oluyorum. Ulan kadina cocuga etmediklerini birakmiyorlar, babalik desen hakgetire. Neymis cocuk psikolojisiymis, neymis babasiymis hakkiymis. Birincisi bu tur mahluklarla cocuklar gorusmezse, psikolojileri daha iyi olur emin olun. Ikincisi de o cocuga tek katkisi var olmasi icin sperm birakan pisliklerin ne gibi bir babalik hakki olabilir? S.kerim onun babaligini. Her konuya da cocugunu gorustur yazmayin artik yeter. Konu sahibi sen de resim falan atma sakin. Ve artik bosanma davani ac. Tamam babanin evine dondun iyi hos ama beklemeyin daha fazla. Aileniz de sizi destekliyormus zaten. Daha ne istiyorsunuz Allahtan. Bosanin gitsin. Geri donmek gibi bir hata yaparsiniz daha beter durumlar olacak ve bu defa aileniz de artik arkanizda durmayacak. Ailenizi kaybetmeyi goze alabilir misiniz??? Serefsiz esine de ailesine de guven olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…