- 21 Şubat 2018
- 105
- 173
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pmukprensess2
-
Simdi degil veya simdi, fark eder mi? Beddua etkisinin gecmesini mi bekleyeceksiniz? Soyle adamlari baba yapip sonra ana baba evinde dusunup duruyorsunuz ya kimseye degil ana babaniza aciyorum. Bir kiz gonderip iki kisi geri aliyorlar durduk yereElbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu
Simdi degil veya simdi, fark eder mi? Beddua etkisinin gecmesini mi bekleyeceksiniz? Soyle adamlari baba yapip sonra ana baba evinde dusunup duruyorsunuz ya kimseye degil ana babaniza aciyorum. Bir kiz gonderip iki kisi geri aliyorlar durduk yere
Kendileride biliyordu annelerinin huyunu ama bu kız cekiyor nasil olsa diye kimse ses etmiyordu
Banlanmissiniz demek kiGiremiyorum ki sayfaya, bana cep tl nosu veriyorlar sayfada karşıma çıkıyor. Simdi ben nasıl e posta adresi mi yazayım numaraya. Kim ki kime güvenelim bu devirde.
Görsünler buranın gücünü aferin kızO evden asla çıkamam sandılar. Eziktim çünkü ama bu site sayesinde güzel yorum yapan arkadaşlar sayesinde gözümü kararttimm onları dinledim
Bi an korktum sendenBu kaynanaları neden bu kadar önemsiyorsunuz ki?
Oğulları yanında yağ bal yapın,oğulları gidince etlerini cimcikleyin,çocuğa tembihleyin gidip uğraşsın tükürsün felan.
Onun en sevmediği yemekleri yapın.Sana çay yapayım deyin,bardağı götürürken üzerine dökün kavrulsun pişsin....
Yanında geçerken saçına sakız yapıştırın,akşama kadar onunla uğraşmaktan size fırsat kalmaz.
İnanın bunları demek isterdim ama yaradılışımız ve merhametimiz gereği böyle lanet bir insan olamıyorum.
Oysaki öc sistemimiz olsaydı,hiç bir kötülüğü karşılıksız bırakmasaydık,kimse kötülüğe cesaret edemezdi.
Ama biz ilahi adaletle örtüşmüş levhi mahfuza inanmış,Mizan da adaleti bekleyenleriz.
Ya sabır ama şunu söylemekte fayda var,kendine bile bile zulm ettiren asalaktır.Uyanık olun...
insallah dönmez...Ya pamuk yazmayayim dedim ama yine tutamadim kendimi.. butun mesajlarini okudum, yaptigin tripleri ve anlattiklarini goz onunde bulundurursak sen geri doneceksin bak buraya yaziyorum.. cunku yaptiklarinin bir karsiligi yok.. telefonlara cevap vermemek, verdiginde icindeki butun kini dokmek ya da telefondan engellemek bir tepkidir ve sen onlari tepki verecek kadar onemsiyorsun.. senin geri donmen icin sartlarini duzeltecekler en gec bir hafta icinde ve sen on gune kalmaz donersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?