Pamuk prenses üyesiyim, lütfen bakar misiniz?

Ya ben hiç anlamıyorum bu üyelik banlanmak kapanmak vs. Derdim varsa yeni konu aç var ona basıyorum :) konudan nasıl devam edilir bilmiyorum inanin

O evden asla çıkamam sandılar. Eziktim çünkü ama bu site sayesinde güzel yorum yapan arkadaşlar sayesinde gözümü kararttimm onları dinledim

Konuna yorum olarak yeni gelismeleri yazarsin zaten seni takip edenler yorumlara bakip takip eder
Istersen basligida duzenleyip guncelleme şu sayfada yazarsin

allaha havale ettim hepsini..

Allahin hesabi mahşerde.
Sen bu dünyada işini bitir. Gerisini düşünme.
Boşan, al nafakani ve firsatin varsa tazminatını.
İstemiyorum triplerine girme. At kenara çocuğun icin.
Allaha havale etmek iyi ama bir avukat olarak sana bir bedava nasihat verim bari: kap kacak ne varsa topla al. Altın, para pul...
Îz birak adamin hayatinda... toz olup kayip olursan hincini alamazsin ve yillarca eziklik piskolojisi altinda sürünürsün.
Bu herif evlenir sen sinirinle kalirsin.

Ya ben hiç anlamıyorum bu üyelik banlanmak kapanmak vs. Derdim varsa yeni konu aç var ona basıyorum :) konudan nasıl devam edilir bilmiyorum inanin

Okuma yazmaniz var forum kurallari, ikinci uyelik konularini okuyabilir durumu anlayabilirsiniz.

Ayrica evli kalin ya da bosanin karar ve sonuc sizin ama her iki durumda da iyi bir psikiyatriste gidin. Hic normal degilsiniz.

Basiniza gelenler, ilk actiginiz konudan bu konuya kadar hakarete takmissiniz. Dayak yedim, cocugumu zor kurtardim diyorsunuz sonra tek onemli konu hakaret olup kaliyor.
Cok manasiz...

Bunca insan bana güzel yorum yaparkenn günümüzde şiddete karsi hakarete karşı dur derken, sizim böyle saçma sapan yorumlariniz da çok manasız. Lütfen konumdan çıkar misiniz?

Giremiyorum ki sayfaya, bana cep tl nosu veriyorlar sayfada karşıma çıkıyor. Simdi ben nasıl e posta adresi mi yazayım numaraya. Kim ki kime güvenelim bu devirde.

yahu cep tel aramak için. fake olmadığınızı kanıtlayacaksınız arayıp. mail adresi ne alaka?
bu üyeliğinde banlanacak.

Bunca insan bana güzel yorum yaparkenn günümüzde şiddete karsi hakarete karşı dur derken, sizim böyle saçma sapan yorumlariniz da çok manasız. Lütfen konumdan çıkar misiniz?

Bende siddet varken hakarete, bedduaya takilmanizi anlamlandiramadigimi soyluyorum.

Onceki konularindaki yorumlarima bakarsan sana yardimci olmaya calistigimi anlarsin.

Konularin senin olsun.

O evden asla çıkamam sandılar. Eziktim çünkü ama bu site sayesinde güzel yorum yapan arkadaşlar sayesinde gözümü kararttimm onları dinledim
Bak nasılda tutuşunca 1 ay herkeste kalsin dediler .
Şimdiye kadar neredeydiler .demek ki oluyormuş onlarda musaitmia ..
Yuh ya bunu teklif ederken bile utanmaları gerekirdi şimdiye kadar biz nerdeydik diye .

Bak nasılda tutuşunca 1 ay herkeste kalsin dediler .
Şimdiye kadar neredeydiler .demek ki oluyormuş onlarda musaitmia ..
Yuh ya bunu teklif ederken bile utanmaları gerekirdi şimdiye kadar biz nerdeydik diye .
Kendileride biliyordu annelerinin huyunu ama bu kız cekiyor nasil olsa diye kimse ses etmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…