- 22 Şubat 2018
- 35
- 36
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pmukprensess2
-
Ya ben hiç anlamıyorum bu üyelik banlanmak kapanmak vs. Derdim varsa yeni konu aç var ona basıyorum :) konudan nasıl devam edilir bilmiyorum inaninbaskilar bizi yildiramaz diyorsun yani
Yuksek ihtimal 2.uyelikten banlanacaksin
Sabret ilk uyeliginden banin kalkar birkac gune
Neyse seni merak ediyordum sonunda gozunu actin konusmaya kendini savunmaya basladin
Kv heray birinde kalinca sendede 1 ay kalacak unutma
Tek sorununda kv degil zaten
Dayak yemek hakaret isitmek affedilemez
Ayrica bunlari kizinda yasayacak
Cunku bu adamin kapasitesi bu
Mutluluklar dilerim sana
O evden asla çıkamam sandılar. Eziktim çünkü ama bu site sayesinde güzel yorum yapan arkadaşlar sayesinde gözümü kararttimm onları dinledimSeni çocuğunla vurmaya çalışıyor. Yersen tabi. Resim at filan. Dengesiz herif. Birak sürünsün kertenkele gibi. Hiiiiiic takma. O daha öpecek evinin kapılarını. Boşanmayı kolay sandi.
Piskopat anasiyla otursun
allaha havale ettim hepsini..
Ya ben hiç anlamıyorum bu üyelik banlanmak kapanmak vs. Derdim varsa yeni konu aç var ona basıyorum :) konudan nasıl devam edilir bilmiyorum inanin
Bunca insan bana güzel yorum yaparkenn günümüzde şiddete karsi hakarete karşı dur derken, sizim böyle saçma sapan yorumlariniz da çok manasız. Lütfen konumdan çıkar misiniz?Okuma yazmaniz var forum kurallari, ikinci uyelik konularini okuyabilir durumu anlayabilirsiniz.
Ayrica evli kalin ya da bosanin karar ve sonuc sizin ama her iki durumda da iyi bir psikiyatriste gidin. Hic normal degilsiniz.
Basiniza gelenler, ilk actiginiz konudan bu konuya kadar hakarete takmissiniz. Dayak yedim, cocugumu zor kurtardim diyorsunuz sonra tek onemli konu hakaret olup kaliyor.
Cok manasiz...
Giremiyorum ki sayfaya, bana cep tl nosu veriyorlar sayfada karşıma çıkıyor. Simdi ben nasıl e posta adresi mi yazayım numaraya. Kim ki kime güvenelim bu devirde.
Bunca insan bana güzel yorum yaparkenn günümüzde şiddete karsi hakarete karşı dur derken, sizim böyle saçma sapan yorumlariniz da çok manasız. Lütfen konumdan çıkar misiniz?
Bu telefona 'e mail adresini yaz sms olarak ' yazıyordu ben nasıl yazaymyahu cep tel aramak için. fake olmadığınızı kanıtlayacaksınız arayıp. mail adresi ne alaka?
bu üyeliğinde banlanacak.
Yaz yahu korkmaBu telefona 'e mail adresini yaz sms olarak ' yazıyordu ben nasıl yazaym
TamamYaz yahu korkma
Bu telefona 'e mail adresini yaz sms olarak ' yazıyordu ben nasıl yazaym
Tamam olur allah razı olsun sizin gibi insanlardan herşeyi mi anlattm sizlere ne derdim varsa anlatacak kimsem yokyahu telefon sitenin zaten. ara yarın uygun bir saatte.
senin buraya üye olduğun mailleri zaten biliyor kazen.
Bizle dertlestiginide kocana anlatmazsin umarimTamam olur allah razı olsun sizin gibi insanlardan herşeyi mi anlattm sizlere ne derdim varsa anlatacak kimsem yok
Bunca insan bana güzel yorum yaparkenn günümüzde şiddete karsi hakarete karşı dur derken, sizim böyle saçma sapan yorumlariniz da çok manasız. Lütfen konumdan çıkar misiniz?
Evet buna müsade etmemesi gerekirdi.Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu..
Tabi ki öyle birşey olamazBizle dertlestiginide kocana anlatmazsin umarim
Dava eder hepimizi tektek
Bak nasılda tutuşunca 1 ay herkeste kalsin dediler .O evden asla çıkamam sandılar. Eziktim çünkü ama bu site sayesinde güzel yorum yapan arkadaşlar sayesinde gözümü kararttimm onları dinledim
Kendileride biliyordu annelerinin huyunu ama bu kız cekiyor nasil olsa diye kimse ses etmiyorduBak nasılda tutuşunca 1 ay herkeste kalsin dediler .
Şimdiye kadar neredeydiler .demek ki oluyormuş onlarda musaitmia ..
Yuh ya bunu teklif ederken bile utanmaları gerekirdi şimdiye kadar biz nerdeydik diye .
Gerçekten insanlar çok merhametsiz .Kendileride biliyordu annelerinin huyunu ama bu kız cekiyor nasil olsa diye kimse ses etmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?