Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 200 cc taktırdım bugun 12.gunum doktorum boyle uygun gordu zaten goğus dokum vardıı..ben memnunum guzel oldu:)fakat sonradan değişir mi dıye merak edıyorum o yuzden 200 cc kullanan var mı dıye soruyorum?
Sağlıkla Kullan kullan canım ne mutlu atlatmışsın sendearamıza hoşgeldin :81: 12. gün çok erken ödem vardır daha yaklaşık 1 ay en azından geçsin ozaman Doğal formuna Kavuşacak ve göğüs Formunu alacak Sonradan değişmez herşeyiyle ne ise odur için rahat olsun canım :80::80:
geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur
canım saol evet ıstedıgım gıbı oldu ama kuculurlerse uzulurum 1 ay olucak nerdeyse artık ınmıstır dımı sısler:)
225 benim gayet iyiler yani
200 cc bence de iyidir.benim de göğüs dokum vardı biraz,300 cc takıldı.keşke daha küçük olsaydı diyorum.sağlıkla kullanın![]()
Sağlıkla Kullan kullan canım ne mutlu atlatmışsın sendearamıza hoşgeldin :81: 12. gün çok erken ödem vardır daha yaklaşık 1 ay en azından geçsin ozaman Doğal formuna Kavuşacak ve göğüs Formunu alacak Sonradan değişmez herşeyiyle ne ise odur için rahat olsun canım :80::80: