Selam,
Arkadaşım amerikada yaşarken bu marka çatlak kremi almış. Annesinde çok çatlak olmasına rağmen arkadaşımda hiç olmamış. Ayrıca, heryerine sürmüş fakat göğse sürülmesi gerektiğini bilmiyormuş. Göbeğinde, bacaklarında olmayan çatlak göğüslerinde varmış.
Ankarada sadece GeBe mağazsı satılıyor. Birde hepsiburada.com da.
Kullanan var mı acaba?
Ben abd deyim.Palmer'sin hem yagini hem kremini kullandim.Amacatladim.
Palmer'sin fiyatlari burda cok uygun, ben ayrica daha iyi yorumlara sahip baska bi krem daha kullandim,sonuc alamadim.Doktorum israrla genetik oldugunu soyluyordu,hakliymis
herkeste farkli sonuc veriyor,kullanip catlamayanlarda var
ben de Amerikadan 7 dolara almistim. bende ise yaradi ama baslarda kullanmistim. sonra mustelaninkine gectim. hic catlagim yok. ustelik catlamaya cok musaitim, kalcalarim ve bacak iclerim hep catlak.
Palmers'ın hem organik, hem organik olmayan çatlak kremleri var. Organik olmayan losyonun da Amazon yorumları çok iyi. Ama organik olanların da fiyatları çok uygun diğer kremlere göre, "PALMER'S Organics" diye başlıyor isimleri. Organiklerde losyon, krem şeklinde var bir de Tummy Butter diye katı kremi var onunla ilgili de çok iyi yorumlar okudum. Nurturia Shop'ta var bütün çeşitleri.
arkadaşım lierac kullandı hiç çatlamadı. bende onu kullanıyorum. göbeğimde çatlak yok belime sürmemiştim belim çatlamaya başladı şimdi orayada sürmeye başladım.
Ben Amerika da yaşıyorum palmers kakao yağını aldım tüm vucuduma hatta yüzüme bile sürüyorum kakao yağı çok faydalıymış.Zaten ambalajında yazıyor çatlaklar ,kuruyan cilt, yara izleri için diye bakalım memnun kalacak mıyım.
arkadaşlar benim ablam yeni dogum yaptı ve şimdi de ben hamile oldugumu ogrendim ablam da inanılmaz çatlaklar olustu çok korkuyorum aynısı bende de olur mu die onerebilceğiniz bişey var mı acaba
vallahi bu konuda açılan konuların nerede ise hepsine yazdım... aynı cevabı vereceğim. ücretsiz bir ürün olduğu için reklam olur düşüncem yok.
radigarnier 'ı ücretsiz deneyebiliyorsunuz. geçen hafta sipariş vermiştim ama çok geç geldi. 4. gündeyim gerçekten toparlıyor gibi. ücretsiz deneme yapılabilmesi de ayrıca güzel. site adresi vermek reklam olur diye gönderemiyorum ilk hafta kullanımımı doldurunca fotoğraf da paylaşacağım.
Promosyondan faydalanıp ücretsiz ürün almak için facebook'ta 1 kere paylaşım yapmanız gerekiyor. Örnek için tıklayabilirsiniz.