- 14 Ağustos 2023
- 28
- 13
-
- Konu Sahibi kedilerhepac
Palm yağı yediğiniz bütün paketli gıdalarda bulunuyor, hepimiz bir şekilde yiyiyoruz.O kadar dert edilecek bir şey yok, rahat olunselam herkese şimdi benim değişik bir sorum var aklıma takılan duymuşsunuzdur lotus biscoff bisküvi kremasi mcvities fln ben çok duydum çok övdükleri için de merak ettim 1 kere alıp denedim çok hoşuma gitti tadı ama içinde palm yağı varmış bunu öğrenmeden önce 4 kavanoz bitirdim s*lak gibikanserojen özelliği varmış tabi öğrenir öğrenmez yemeyi kestim de yine de 4 kavanoz yemiş bulundum yani huzursuzum şuan bu palm yağı vücuttan atılır mı zararını nasıl azaltabilirim
ama 1 ay içinde 4 kavonoz yedim ya, herkesten fazla palm yağı yemişim gibi hissediyorum her yerimde palm yağı dolaşıyor sanki.Palm yağı yediğiniz bütün paketli gıdalarda bulunuyor, hepimiz bir şekilde yiyiyoruz.O kadar dert edilecek bir şey yok, rahat olun.
tşk ederimYoğurt, sirke, turşu ye bol bol, kefir iç ve her şeye takılıp psikolojini bozma
öyle deme benim de kaşıklayasım geliyorOhooo her şeyin içinde var
Yalnız fena canım çekti çok severim lotusukaşıklayasım geldi
Nutella sever misiniz?Biz de her hafta bir kavanoz bitiyor.Ben çok sevmem ama eşim o olmadan kahvaltı etmez mesela, en çok Nutella'da var palm yağı.Gıda sektörü ile çok içli dışlı biriyim ve sizin kadar düşünmedim hiçama 1 ay içinde 4 kavonoz yedim ya, herkesten fazla palm yağı yemişim gibi hissediyorum her yerimde palm yağı dolaşıyor sanki.
Aman ona kalacak olursak mangal da kanser eder patates kızartması da. Böyle pinpirikli halde ömür geçmezselam herkese şimdi benim değişik bir sorum var aklıma takılan duymuşsunuzdur lotus biscoff bisküvi kremasi mcvities fln ben çok duydum çok övdükleri için de merak ettim 1 kere alıp denedim çok hoşuma gitti tadı ama içinde palm yağı varmış bunu öğrenmeden önce 4 kavanoz bitirdim s*lak gibikanserojen özelliği varmış tabi öğrenir öğrenmez yemeyi kestim de yine de 4 kavanoz yemiş bulundum yani huzursuzum şuan bu palm yağı vücuttan atılır mı zararını nasıl azaltabilirim
Aslında huzursuzsanız detox yapabilirsiniz.ama 1 ay içinde 4 kavonoz yedim ya, herkesten fazla palm yağı yemişim gibi hissediyorum her yerimde palm yağı dolaşıyor sanki.
teşekkür ederimmAslında huzursuzsanız detox yapabilirsiniz.
Zeytinyağı limon kürü vücudu kanı temizleyecektir. İnternette bakın bulursunuz.
Bir de instagramdan Doktor Rengin Börekçiyi takip edin mutlaka önerileriyle kendinizi daha iyi hissedecaksiniz.
dikkat etmiyorum ama kilolu da değilimKilonuza dikkat ediyor musunuz?
Çoğy paket gıdanın içerisinde palm yağı bulunuyor, 4 kavanozdan kansere yakalanmazsınız ama muhtemelen ömrünüz boyunca düzenli palm yağı tüketmişsinizdir zaten. Ben bir kaç yıldır içerik okurum palm yağından kaçınmaya çalışırım.selam herkese şimdi benim değişik bir sorum var aklıma takılan duymuşsunuzdur lotus biscoff bisküvi kremasi mcvities fln ben çok duydum çok övdükleri için de merak ettim 1 kere alıp denedim çok hoşuma gitti tadı ama içinde palm yağı varmış bunu öğrenmeden önce 4 kavanoz bitirdim s*lak gibikanserojen özelliği varmış tabi öğrenir öğrenmez yemeyi kestim de yine de 4 kavanoz yemiş bulundum yani huzursuzum şuan bu palm yağı vücuttan atılır mı zararını nasıl azaltabilirim
O halde tek derdiniz palm yagini cok tuketmek degildir. Takilmayin detox yapin atarsiniz toksinleri.dikkat etmiyorum ama kilolu da değilim
palm fıçısına kahkaha attim yaaUzmanlar kilo yapan her şeye kanserojen diyor. Yaşadığınız stres bu yağdan daha zararlı. Bir dahakine dikkat edersiniz panik olmaya gerek yok. Duyan da palm fıçısına düştünüz zannedecek
4 kavanozu birkaç gün içinde yediyseniz bence palm yağından önce şekeri vs de dert edin.selam herkese şimdi benim değişik bir sorum var aklıma takılan duymuşsunuzdur lotus biscoff bisküvi kremasi mcvities fln ben çok duydum çok övdükleri için de merak ettim 1 kere alıp denedim çok hoşuma gitti tadı ama içinde palm yağı varmış bunu öğrenmeden önce 4 kavanoz bitirdim s*lak gibikanserojen özelliği varmış tabi öğrenir öğrenmez yemeyi kestim de yine de 4 kavanoz yemiş bulundum yani huzursuzum şuan bu palm yağı vücuttan atılır mı zararını nasıl azaltabilirim