Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamapalettte nar kızılı deneyenler
arkadaşlar nar kızılı aldım ama ben bakır istiyorum palettenin tarçın bakırını boyadım oda akınca sarı gibi oluyor içine bu kızıldan karıştırsam kızıl bakır gibi bi renk elde edebilir miyim?fisfisfis
arkadaşlar nar kızılı aldım ama ben bakır istiyorum palettenin tarçın bakırını boyadım oda akınca sarı gibi oluyor içine bu kızıldan karıştırsam kızıl bakır gibi bi renk elde edebilir miyim?fisfisfis
bende hep kızıl kullanıyorum ve çok seviyorum :) bi gaflete düşüp mavi siyaha boyamıştım saçımı ren açıcıyla açtım tekrar ve nar kızılına boyadım harika oldu ama bakır tonlu olmaz tam pembe kızıl oluyo :) tavsiye ederim :):1rolleyes: