cnm bnm de saçm siyahtı renk açıcıyı uyguladm üstüne de 1 hafta sonra boya yaptm çok memnun kaldm o olmasa siyhtan asla kurtulamasdm ... kuaförler bile siyh rengimi açmayı göze alamamştı ama palette başardı
arkadaslar ya benım çok acıl yardıma ihtiyacım var...Saçlarım siyah'tı 2-3 sene öyle kullandım ama artık degiştirmem gerktıqını düşündüm ve karemle dönmeye karar verdım. Verdimde bi türlü siyahtan kurtulamadım :) ne bela bı renkmıs ya ilk önce palettenın acıcılı bı boyası var ''kızıl'' ona boyadım saçlarım uzun olduqu için 1 kutu boya yetmedı tepesi acıldı altları sıyah kaldı. Bi süre öle durmak zorunda kaldım.. Sonra 2 kutu pallette açıcı aldım boyadım vee sonuçç tepeler turuncumcu bı sarı oldu orta taraflar ise kahve tonuna döndü. Uçları ıse hala siyah. Cumartesı günü boyamıstım. Pazar günü gittim tekrar 2 kutu acıcı aldım. Şimdi soruma geçiyorum bgun saçlarımı tekrar açıcıyla açsam zarar verırmı ? Ve açıcı bı ıse yarayıp orta tarflarını ve uçlarını açar mı ? Biraz uzattım ama nolurrr yardıım edııınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?