• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette yoğun renk açıcı kullanıcam yardım

bardakkulpu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
845
442
323
Kahramanmaraş
mrb hanımlar saçlarım kızıl açıldı üzerine bi hafta önce palette burçak bakırı yaptım şu an karamele yakın bi renk oldu ya da turuncu gbi bi şey.. renk açıcı aldım bugün rengini açıp daha güzel bi renk olarak kullanmak istiyorum.. ne öneriyorsunuz nasıl bi renk olur acabaCADIARZUdelikafadulden

ben bikaç gün önce palette marka boya kullandım ve saçlarım şu an çok kötü :( yıprandı ve peruk gibi duruyor.daha önce defalarca saçlarımı boyadım ve böyle bi durumla ilk kez karşılaşıyorum. boyanın markasından kaynaklandığını düşündüm.siz de böyle bi sorun olmadı mı? bir de anlattığınızı düşündüm de, açıcı kullandığınızda açık turuncu olur gibi geliyor.o tonlardan hoşlanıyorsanız güzel ama beğenmiyorsanız riskli biraz :)

alkisalkisalkiscanım palette kesinlikle benim saçlarımı da mahvetti,, koleston ya da loreal süper iki marka ama renk yelpazesinde istediğim renkleri bulamadığım için palette seçtim,, tşkler cnm turuncu tonları tenime çok güzel oluyor bunun için sorun yok çok düşündüm ve bugün yapıcamalkisalkisalkishihoyyyt

canim eger turunculuk cok yogun gelirse küllü tonlarla giderebilirsin fakat bazi boyalarda yesillenme oluyor ona dikkat etmek gerek ama hangileri yapiyor bilemiyorum cünki bende hala arayis icersindeyim eyvahedigeldismile

Back