Saç Rengi ve Saç Boyama palette yoğun açıcı yardım...

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
arkadaşlar bu benim saç rengim benim sorum şu olucak saçlarımı palette yoğun açıcıyla açsam üstüne kahve köpüğü boyasam tam olarak tutar mı? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım saçlrını neden açıyorsun.açmadan boya.2 defa boyadığn zaman renk iyice oturur

bende açıcıyla saçımı açmıştım ama çok pişman olmuştum saçlarımı çok yıprattı nıyeyse.bence iki kat boya sürmeniz daha iyi

açtıktan hemen sonra boyamıyoruz demi bir süre sonra boyuyoruz onu tam anlamadım canım bu arada saçlarımın kendi rengi bu

bende açıcıyla saçımı açmıştım ama çok pişman olmuştum saçlarımı çok yıprattı nıyeyse.bence iki kat boya sürmeniz daha iyi

teşekkürler canımopuyorumnanaktan sen hangi açıcıyı kullandın palette pek yıpratmıyor diyorlar ama tam bilmiyorum

kardeşimin saçını paletteyle açtık karamelden biraz açık bi renk oldu üstüne platin röfle yaptırdı ve hiç yıpranmadı açmadan önce boya da vardı saçında. normal saça platin röfle çok yıpratır aslında ama açınca bir sorun olmadı. çok az hatta hiç yıpranma olmadı diyebilirim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…