Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaPalette yoğun açıcı kullanım ?
boyalarımı aldım ancak palette açıcı ilk defa kullanacam içinde 2 paket 5 lik toz pudra var karışımı hazırlarken bu 2 paketi kullanacak miyim arkadaşlar ?
boyalarımı aldım ancak palette açıcı ilk defa kullanacam içinde 2 paket 5 lik toz pudra var karışımı hazırlarken bu 2 paketi kullanacak miyim arkadaşlar ?
Evet canım kullanacaksın pudra+kremboya+oksidan bu üçünü karıştır iyice birbirine yedir ve zaman kaybetmeden hemen hızlıca saçlarına uygula.. Kullanımında yazdığı gibi 30-45dk arası beklet bende 3 4 gün önce yaptım Saçların boya mı kendi ana saçın mı ?
kullanıcaksın cnm ama ilk diplerine sürme sakın 2-3 cm daha aşağıdan başla sürmeye çok acele etme ama olabildiğince hızlı yapmaya çalış bitincede yıkamadan 10-12dkk önce diplerinede sür bekle uçlarla dipler eşitlenince hemen yıka.dipleri önce sürersen diplerin açık uçları koyu olur ona dikkat et cnm.kolay gelsin