• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açıcı kullanım ?

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0
0
Diğer
boyalarımı aldım ancak palette açıcı ilk defa kullanacam içinde 2 paket 5 lik toz pudra var karışımı hazırlarken bu 2 paketi kullanacak miyim arkadaşlar ?:59:

boyalarımı aldım ancak palette açıcı ilk defa kullanacam içinde 2 paket 5 lik toz pudra var karışımı hazırlarken bu 2 paketi kullanacak miyim arkadaşlar ?:59:

Evet canım kullanacaksın pudra+kremboya+oksidan bu üçünü karıştır iyice birbirine yedir ve zaman kaybetmeden hemen hızlıca saçlarına uygula.. Kullanımında yazdığı gibi 30-45dk arası beklet bende 3 4 gün önce yaptım :61: Saçların boya mı kendi ana saçın mı ?

kullanıcaksın cnm ama ilk diplerine sürme sakın 2-3 cm daha aşağıdan başla sürmeye çok acele etme ama olabildiğince hızlı yapmaya çalış bitincede yıkamadan 10-12dkk önce diplerinede sür bekle uçlarla dipler eşitlenince hemen yıka.dipleri önce sürersen diplerin açık uçları koyu olur ona dikkat et cnm.kolay gelsin

Back