yardımcı olursanız cok sevinicem. sırf bu yüzden buraya üye oldum.. arkadaşlar palette deluxe yoğun bakır almak istiyordum malesef hiçbiyerde bulamadım. satış temsilcisi tarcın bakır önerdi bende aldım.. ancak bazı kuşkularım var.mesela saçlarımın ön kısmına 4 paket sarı attırmıştım arka taraflarda kumral.. hiç bakır tonuna boyamadım ilk defa boyayacağım. boyayanlar kullananlar lütfen cvp yazsın.. öpüorum hepinizi şimdiden :) şuan ki renk bu.
her yer farklı renk olur. kumral olan yerler kendi saçın mı?
bunun dışında diplerin bayağı koyu, oraları koyu tutacak.
sarılar turuncu olur. bir daha düşün bence:97: ya da kuaföre yaptır ilk olarak sonra kendin boyarsın.
ha bu arada fotoda karamel gibi görünüyor saçların :44:
Photoshopsuz resmin yok mu?
Renklerle oynanmış bu resimde
Anlattığın kadarıyla farklı farklı renkler olur saçında
Sarı olan yerler çok açık olur kumrallar koyu kalır
saçın kızılmıydı?? kızıl akmış gibi duruyor saçların.. eğer saçın boyalıysa ki şu haliyle mümkün değil güzel olması..gidip açtırmalısın saçlarnı kendinde açma çünkü sarı olan yerler yanar we her yerin ayrı süre kalması lazım..bencede birkez daha düşün.. benim saçlarımda turuncuydu bir ara açılmadan tutmuyor
tesekkür ederim arkadaslar.. sacımda oynamadım resimde.. boyadım bugün tarcın bakıra sarı yerler acık oldu dipler biraz koyu renk süper tuttu.. herkes bayıldı... coğu kez kuaförde röfle vb. işlemleri yaptırdım.. saç konusunda profesyonelim diyebilirim. sadece bu zamana kadar hiç boyamamıştım bakıra.. tarcın bakırda iddialı bi renk hak verirsiniz ki. süper oldu. en kısa zamanda resim atabilirim :) seviliosunuz tesekkürler
tesekkür ederim arkadaslar.. sacımda oynamadım resimde.. boyadım bugün tarcın bakıra sarı yerler acık oldu dipler biraz koyu renk süper tuttu.. herkes bayıldı... coğu kez kuaförde röfle vb. işlemleri yaptırdım.. saç konusunda profesyonelim diyebilirim. sadece bu zamana kadar hiç boyamamıştım bakıra.. tarcın bakırda iddialı bi renk hak verirsiniz ki. süper oldu. en kısa zamanda resim atabilirim :) seviliosunuz tesekkürler
yakışmış gerçkten güle güle kullan ben de istiyorum tarçın bakır ama saçımda kına var dipler geçti gibi ama kına az da olsa var ve karamel yapmştım tutmadı tuuttu da normal saçda ki gibi tutmadı tabi kıan var ama bu renk tutar mı bilwmiyorum