Saç Rengi ve Saç Boyama palette tarçın bakır ve açık sarı papatya ya boyadım

alışveriş yaptığım kozmetikçideki bayan da 8-77 ye boyamıştı saçlarını gözlerde yeşil,ten açık güzel olmuştu..fakat şöyle birşey söyledi.kutunun içindeki sıvıyı daha çok koyarsan açık olur saç rengi daha çok kutu üzerindeki renge yakın olur dedi..yalnız onun zemin rengi de platin gibiydi..yani zemin açık olmalı.:15:.

alışveriş yaptığım kozmetikçideki bayan da 8-77 ye boyamıştı saçlarını gözlerde yeşil,ten açık güzel olmuştu..fakat şöyle birşey söyledi.kutunun içindeki sıvıyı daha çok koyarsan açık olur saç rengi daha çok kutu üzerindeki renge yakın olur dedi..yalnız onun zemin rengi de platin gibiydi..yani zemin açık olmalı.:15:.

walla canım benim zemin kumraldı baya baya tuttu yani :32: bide ben çok beyazım ama gözlerim kahverengi genede güzel oldu fena olmadı :34:

foto koymanı sabırsızlıkla bekliyorum benm de tenim beyaz gozlerm kahverengi senn gibiyim fotoyu gormek ve sacımı boyamak istiyorum bir an önce:52:

Kızlar fotoğraf makinemi arkadaşıma vermiştim o da üniversitede adanada yani o yüzden koyamıyorum kusura bakmayın..:59:

bence yalan söylüyo daha önce koyucam telefonun şarjı yok dedi dolsun koyarım dedi daha sonrada fotoğraf makinem arkadaşta diyo saçmaaa

sanırım haklısın uyuz oluyorum böyle yapanlara. burdaki samimi insanlarla oyun oynuyorlar resmen! yinede günahını almayalım ..:41:

evet canım ya günahını almayalım ama bende gıcık oluyorum böylelerine... biz burda gayet samimi neler paylaşıyoruz kimileri de neler yapıyor...

evet canım ya günahını almayalım ama bende gıcık oluyorum böylelerine... biz burda gayet samimi neler paylaşıyoruz kimileri de neler yapıyor...

bende sinir oluyorum resmen heveslendirip bırakıyorlar ama gunahını da almayalım arkadasın ama boyle yapanlar da var

Madem resimli paylaşım yapmayacaksınız neden bu sekılde konu acıyorsunuz?

Telefonum şarj olsun eklıycem dıye yazmıstınız neoldu telefonunuzudamı arkadasınızda unuttunuz

Adana'da kaldı...

Back
X