• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette tarçın bakır,boyadığım saçlarımın tonunu nasıl açabilirim.?

Tatlımm bakk bende sarının üstüne boyadım palette tarçın bakıırı bu oldu

Eki Görüntüle 303777
bende koyu tuttu diye bidahakine tarçın bakırı palette açık papatyayla karıstrıdımm ozaman daha acık bi turuncu olduu;)
ama çok cabuk akıyoduu sonra akmıss tarcın bakırın üstünee sadece açık papatya boyadım bu oldu ;)

Eki Görüntüle 303786

ama tabi yıkana yıkana renk acıldıı şimdilerde syoss altın karamel kullanıyorum tam turuncu olmasada sarıturuncu bişi sevdiğim renk bu:)

Eki Görüntüle 303791

umarım yardımcı olurrr :) ama tarcın bakır nolursa olsun ilk boyamada cok koyu tutuyo cnm illa onu boyicaksan bi sarıyla karıstırmalısın ;)

çok yakışmış renk size :)

senın boyaya karar verdim şimdi baktım benım orjnal saç rengıme çok yakın veeee googlede görellerde syoss altın karamel yazınca senın fotonda çıkıyor tatlım dikkat et kötü amaçlı kullanımlarda bulumasınlar:((

o bu forumda koydugum için cıkıo tatlım merk etme ben zatn bütün fotolarımı yarım kesp koyuorm ;) saol yinede uyardgn içnn zaten bütün konulardaki fotolar googleda ilgli konuyu aratnca cıkıo ;) renk gttyse hosuna boya derm ben memnunum :)

o bu forumda koydugum için cıkıo tatlım merk etme ben zatn bütün fotolarımı yarım kesp koyuorm ;) saol yinede uyardgn içnn zaten bütün konulardaki fotolar googleda ilgli konuyu aratnca cıkıo ;) renk gttyse hosuna boya derm ben memnunum :)
benım rengin üzerine boyasam ne renk çıkar fikrin varmı?

Back