• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette "sarı" yada" karamel" tonlarına boyayan varmı?

bu resimdeki renge bayıldım hoşuma gitti cnm kahve köpüğündede bal köpüğündede biraz turunculuk varmış ark sordum sen en güzeli sarı tonlarına bak küllü olmayanlara şöyle altın sarısı falan 2 boyamaya rengini bulur kahve köpüğüne boyican oksidanı açık tutar ama açık turunculukta sırıtır belki en güzeli sarılara bak

bende bugun baktım boyalara içime sinmedi kahve köpüğü ile bal köpüğü sanki turuncu olur gibime geldii... koyu sarıyamı boyasam acaba..ne açık ne koyu orta bir renk oslun diyorum:(sen çıkınca bak boyalara sana zahmet cnm böyle kumral gibi dursun yeter bana sarı falan istemiyorum:)

tamam cnm bakıcam söylerim sana rengini evet ikisindede var turunculuk sen hergün yıkada aksın iyice kepek şampuanıyla yıka ki güzel tutsun boyayınca :13:

tamam cnm bakıcam söylerim sana rengini evet ikisindede var turunculuk sen hergün yıkada aksın iyice kepek şampuanıyla yıka ki güzel tutsun boyayınca :13:
hergün yıkıyorum bebegim hemde çitileye çitileye:)
Bu renk harikaymış ya,,
Ne ile elde edilyormuş bu tam istediğim gibi*
yoksa kuaför mü?

cnmmm palette karamel alıyormuşşş içindeki sıvıyııı %9 luk alıyorum dediii..böyle oluyomuşş:)

yha aranızda palette deluxe 230 kullanan var mı? bi de nerde bulabilirim .....o kadar aradımmm

$SN854045.jpg 8.1 küllü sarı ile 8.0 açık kumralı karıştırmıştım ama loreal kullandım bu biraz akmış hali tabiki ::3:

ben saçlarımı kumral bakır ve karamel karıştırarak boyatmıştım,daha sonra paletteden dediğin boyayla boyamay devam ettim ikinci arkadasın eklediği ünlün resmine benzedi ,palettenin saerısı sçı pek açmıyo eğer önceden boya olan bi saça uygularsan çünkü boya boyayı açmaz sadece tonu biraz daha değişip hafif sarıya kayıyo

Back