Saç Rengi ve Saç Boyama Palette "sarı" yada" karamel" tonlarına boyayan varmı?

bencede daha boyama küllü renklere hem soğuk hem donuk geliyor bana birkaç defa üstüste boya kahve köpüğüne cnm ama ilk boyamada mucize bekleme ama 2. boyamadan sonra rengini bulur bol şanslar cnm :13:
beyazlarım oldugundan en fazla 1.5 ayda bir boyuyorum zaten kuzu:)ondan iyi tutarsa boyarım üstüste bayaa..yalnız bi sorum olcak bu saç rengimi koyultur gibime geliyo kaç ton koyu olur acaba:)

ben bugün kuaföre gidip karamel yaptırıcam saçlarımı

ayy hadi bakalım istedigin gibi olur inş cnm benim kuaför maceralarım hepp kötü sonuclandıgından korkuyorum:)

ayy inşallah güzel olur, ben hep kendim boyuyordum, ilk kez kuaföre boyatacağım:18:

ayy inşallah güzel olur, ben hep kendim boyuyordum, ilk kez kuaföre boyatacağım:18:

bence önce kendin evde karamele boya cnmmmm benim arkadaşım var oda palettenin karameline boyuyorrr sadece içindeki açıcıyı %9 lukla değiştiriyor gayette begeniyorum renginiii...kuaföre gidipte saçını maffetme derim :)
bak cnmmmm böle onunki
bende öncelikle şu turunculugu giderince bu renge boyamayı düşünüyorum..şimdiki rengimin üzeerine bunnu yaparsammm iyicene turuncu olur dediler ondan beklemedeyimmm turunculaırmın kapanmasını bekliyorum:)

Son düzenleme:
resimdeki renk karamel gibi değilde sanki açık kumral gibi duruyor benim boyadığım altın karamel daha bakır gibi duruyor sen boya en fazla bir ton koyusu olur ama her hali bu halinden iyidir cnm sen boya kahve köpüğüne ben şimdi bunun üzerine kahve köpüğü ve altın karameli karıştırıcam bakalım nasıl olucak buda benim altın karamelim dışarda güneşteki hali ben çok sevdim bu rengi kuaförde boyattığım bunun yanından bile geçmez o kadar acayipti bir haftada akmıştı sonra üzerine ben boyadım altın karamel sonuç bu cnm

Son düzenleme:

canım diplerden kendi saçım açık çıkıyor, uçlarım koyu renk.. evde kendim boyayınca dipler açık oluo, o yüzden ilk kuaföre boyatıp sonra evde kendim devam edicem.. bide 1 hafta sonra fln üzerine 1ton açık balyaj attırcam

resimdeki renk karamel gibi değilde sanki açık kumral gibi duruyor benim boyadığım altın karamel daha bakır gibi duruyor sen boya en fazla bir ton koyusu olur ama her hali bu halinden iyidir cnm

cnm o resimdeki renkten önce saçı sarıydı arkadaşımmın sonra kumral yaptı en son karamel yaptıı..1-2 ton koyu olsun önemli deil sadece kahve gibi olmasında okdr maffettim saçımı kuaförde açtırıp bari azcık açık renk kulanayım :)

canım ben saçlarımı yaklaşık 8-10 yıldır fln kızıla boyuyordum, karamele heves ettim... kızıldan kurtulmak için yazdan beri kahvenin çeşitli tonlarına boyuyorum.. artık kurtuldum kızıldan, en son bikaçtır fındık kabuğuna boyuyorum, dipler açıldı ama uçlar hala koyu... ben de kuaföre gidip hepsini dipten uca karamel yaptırmaya karar verdim. jeniffer lopezin bi saç rengi var öyle istiyorum aslında, tam karamel değil, bakalım nasıl olcak:26:

ayy tam altın karamel ciddennn isminin hakkını vermiş renk bence çok güzel olmuş cnm çok begendim ilk kez bi boyanın adı rengi gercekten tam anlamıyla tutmuş:)

hımmmm ozamannnn dogru diyorsun cnmmmm evde de boyasan iki renk olur kuaförünün gözünü korkut güzel yapsınnn..saç açılıp boyanınca çok riskli oluyor..neyse en azından heryer eşit olsunda sonrasıda evde boyarsın:)hadi git boyat gel resim koyyy merak ederim:)

ayy tam altın karamel ciddennn isminin hakkını vermiş renk bence çok güzel olmuş cnm çok begendim ilk kez bi boyanın adı rengi gercekten tam anlamıyla tutmuş:)

boyamadan önce biraz korktum kutunun üzerindeki resimdeki renk sarıydı risk aldım boyadım ama değdi beğendiğine sevindim çok canlı duruyor biraz içine sarıda karıştırsan süper bişey olur ama onu iyice araştırmadan yapmam :13: bu arada hiç açtırmadım alt zeminde kahve tonları vardı kuaför boyadı ilk karamele ama bunun bir ton koyusu oldu ve soğuk bir renkti birde tenin beyazsa süper yakışıyor

Son düzenleme:
6da gideceğim canım, işten çıkınca...
inşallah güzel olur yaa, dua et:18:

Saçlarımı boyattım, çok güzel tam istediğim gibi oldu Ama balyajı bidahaki boyadan sonra atacaklar, renk iyice bir otursun öyle dedi kuaförüm.

Saçlarımı boyattım, çok güzel tam istediğim gibi oldu Ama balyajı bidahaki boyadan sonra atacaklar, renk iyice bir otursun öyle dedi kuaförüm.

ayy süper ozamannnn güle güle kualn cnm ebnde bugun boyalara bakcammm aklıma yatarsa alırımmm bi kaç güne boyarımmm :)

ya kızlar kaç gündür araştırıyorum..
bal köpüğü yapsam sanki turunculuk gitmiycek gibime geliyor..
kahve köpüğüde saçımı koyulaştırcak baya gibime gelio...
neyapsam yaaaaa

ya kızlar kaç gündür araştırıyorum..
bal köpüğü yapsam sanki turunculuk gitmiycek gibime geliyor..
kahve köpüğüde saçımı koyulaştırcak baya gibime gelio...
neyapsam yaaaaa

hafta sonu senin için boyalara bakıcam sen tam olarak ne istiyorsun turunculuk olmasın ama koyuda olmasın mı

hafta sonu senin için boyalara bakıcam sen tam olarak ne istiyorsun turunculuk olmasın ama koyuda olmasın mı

aynen öyle cnmm:) turunculuk nolur olmasınnn:) yani hafif kızıllık olabilir okdrına razıyımm:)bende akşamüstü çıkcammmmm internetten boyalara bakmaktan kafam karıştı bak diyorumki:)
kahve köpüğünü alsam içinceki sıvısı varya onu %9 luk yada % 12 lik alsam daha açık tutmazmı sence:26:

Son düzenleme:
dilşad bak cnm birazdan dışarı çıkcam diye saçımı dalgalı yaptımm.. bak böle bakarsam bşye benzyor biraz...üst kısımın rengiyle altta aynı aslında alt tarafta turuncu gibi çıkmamış resimmm:)

Son düzenleme:
bu resimdeki renge bayıldım hoşuma gitti cnm kahve köpüğündede bal köpüğündede biraz turunculuk varmış ark sordum sen en güzeli sarı tonlarına bak küllü olmayanlara şöyle altın sarısı falan 2 boyamaya rengini bulur kahve köpüğüne boyican oksidanı açık tutar ama açık turunculukta sırıtır belki en güzeli sarılara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…