- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
- Konu Sahibi minikgelin
-
bana da uyar mı bu ?
yaaa kızlar koyu yapmakta istemiyorum yaz geliyor yaaaa şöle 3-4 ay daha biraz açık kulanıp sonrasında bebek düşnüyorum ozamanda koyu kumral boyarımmmm heralde zaten bikre koyu kumral yapmıştım baya koyu kahve gibi duruyordu..bidaha saçımı açtıramam nye dersenz.saçımın boyu kısa zaten uzun küt şeklinde açtırdıgım için yıprandı bidaha açtırırsam yanar eminimmmüsteki gibi saç rengi olan yokmu kıslar
sen bir dene kahve köpüğünü yada bal köpüğünü ama bal köpüğünü denersen içine biraz neva colorun altın sarısından karıştırınca açık çok güzel bir renk oluyormuş bir ark duymuştum bende onu
cnm kahve ile bal renklerne baktımda kahve rengi bala göre daha az kızıllık içeriyo gbime geldi..kahve köpügü aklıma yattı gibii yalnız küllü sarı yapsam daha iyi deilmii yada küllü koyu sarııı..sanki küllü yaptıkca turunculugum azalck gibi gelioda 3 kez loreal külü sarı yaptım resimdeki giib oldu
ben hiç boyatmadım küllü renklere bana soğuk geliyor bilmiyorum ama sen diyorsun küllü sarı sonucu bu diye bence daha ona boyama palette deluxe serisine bak ben kuaföre boyattım karamele saçlarım açık kestaneydi karamel oldu biraz ama aktı hemen sonra kendim boyadım 2 kutu alıp altın karamele arklar hep sordu hangi kuaföre yaptırdın diye çok canlı ve güzel tuttu şimdi aktı akıncada kestaneye dönüyor ve şimdi üzerine kahve köpüğünü ve altın karameli karıştırıp yapmayı düşünüyorum güzel bir renk çıkar diye düşünüyorum :13:
resim koyma ihlimalin varmım cnmm altın karamele bakayım :)kahve köpügünden daha açık demiii..palette deluxe alayım oazaman benn begeniyosunuz baya:)
altın karamele sen boyama zaten saçın alacalı birde onda turunculuk var bence kahve köpüğünü dene resmi şimdi değil yarın eklerim bakarsın istersen ama sen kesinlikle altın karamel tonlarına boyama ya kahve köpüğü yada kahve tonlarına cnm inş güzel olur ama bundan güzel olucağı kesin
tmm cnm kahve köpüğüne boyayaım ozamannnn resmin acelesi yok cnm nezaman müsait olursan ekle:) regl olcam ondan sonra boyayayım bende:)
bendeki altın karamel ama senin için biraz daha araştırim ama en mantıklısı kahve köpüğü evet ondan sonra boyarsınsonra 3 hafta kullan sonra tekrar aynı renge boyarsan süper olur tam rengini boyadıkça alır :13:
bu arada renk zaman geçtikçe böyle kötü bir sarıya dönerek falan açılmıyor, kumrala dönerek yani hafif koyulaşıyor.. ayrıca oldukça parlaklık veriyor.. palette deluxe serisinin küllü kumralı olsa bir dakika düşünmeden boyarım ama yok. normal serisinin küllüsü de nasıl olur bilmiyorum ama loreal konusunda da senin birebir deneyim ve fotoğrafından sonra küllülükte pek başarılı olmadığı kanaatine vardım..bu gidişle palette küllü açık kumral (ki o da 9.3 oluyor nedense) deneyeceğim galiba...
daha 5 dakika önce tam da loreal küllü kumral boyamaya karar vermiştim ki bu başlığa bir baktım ve de sendeki halini gördüm.. bende de bakırlıklar var onlar gitsin diye küllü boyayacaktım ama baksana gitmemiş.. acaba küllü sarısı mı böyle sadece, külllü kumral nasıl olur ki..:26:
bu arada canım başlığın dikkatimi çekme nedeni de ben bir önceki dipboyamda palette deluxe serisi altın parıltılı toffee (7.65) yapmıştım, çok canlı bir renkti o zamanlar hoşuma gitmişti ama artık altın-bakır yansımalı bir renk istemiyorum, doğal dursun istiyorum ve bunu da küllülerle elde edeceğim kanaatine vardım.. hatta sana bir resim koyayım dipboyamı yaptıktan hemen sonra çekilmiş;
Eki Görüntüle 189927
umarım faydası olur bir fikir edinmen açısından..
cnm kahve köpüğünde biraz kızıllık varmış bak bakalım bal köpüğü var mı deluxe serisinde varsa ona boya o daha doğal duruyormuş bal köpüğü natural serisinde var ama deluxede var mı bilmiyorum kahve köpüğü var
içinde hiç turunculuk istemiyorsan o zaman sarı tonlarına bak ama alt zeminde çok kızıllık var nasıl tutar bilemem cnm ama en mantıklısı kahve köpüğüyle o zemini biraz kapatmak sonra üzerine sarı tonlarını dene yani kahve köpüğü son kararım
altın karamel boyayıp da fotosu olan var mı kızlar, ekleseniz, ben de düşünüyorum da:26:altın karamele sen boyama zaten saçın alacalı birde onda turunculuk var bence kahve köpüğünü dene resmi şimdi değil yarın eklerim bakarsın istersen ama sen kesinlikle altın karamel tonlarına boyama ya kahve köpüğü yada kahve tonlarına cnm inş güzel olur ama bundan güzel olucağı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?