- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
ikisinide kullandım koleston daha iyi ama bazı arkadaşlar saçlarımı çok yıpratıyor diyor ben çok memnunum hem kolay akmıyor hemde iyi kapatıyor ama boya markaları değişince renk farkı olabiliyor ona dikkat edin önce bir deneme yapın saçınızda komple boyamadan derim benküllü sarılarda pek başarılı olamadım kolestonun yalnız 8.1, 9.1 ve 11.1 denemiştim bir ara kızıllıktan kurtulayım diye saçta yeşillenme yaptı koleston sanırım boyayı ve süreyi iyi ayarlayamamışım sanırım renk karıştırarak kullanmak gerekiyormuş aman dikkatslm kızlar ben loreal küllü sarı kulanıyorummmm ama beyazlarımı kapamıyor renkte bakır gibi oluyor memnun deilim..palette kolestondan daha iyi diyolar sizcede öylemii..karamel ve sarı tonlarını kullanan arkadaşlar varsa resim koyabilirlermi çok sevaba gecer.turuncu bakır gibi bi renk olsun istemiyorumm(.hangi renk hangi marka alacagıma karar veremiyorum:)
yaa demek koleston diyosun cnm forumda genelde palette diyorlar ben hiç kulanmadım palette boyaaa koleston kulanmıştım ama koyu kahvesiii kızılınnıı açık renklerde nsl bilmiyorumm:)avatardaki resimdeki sensen saçlar şahane:)ben okdr açık istemiyorum çünkü esmerimmmm yakışmazz banacanım ben koleston kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum küllü sarıya boyayabılırsın mesela benım saçım sarı açıçısıyla açtım koleston röfle setı
ikisinide kullandım koleston daha iyi ama bazı arkadaşlar saçlarımı çok yıpratıyor diyor ben çok memnunum hem kolay akmıyor hemde iyi kapatıyor ama boya markaları değişince renk farkı olabiliyor ona dikkat edin önce bir deneme yapın saçınızda komple boyamadan derim benküllü sarılarda pek başarılı olamadım kolestonun yalnız 8.1, 9.1 ve 11.1 denemiştim bir ara kızıllıktan kurtulayım diye saçta yeşillenme yaptı koleston sanırım boyayı ve süreyi iyi ayarlayamamışım sanırım renk karıştırarak kullanmak gerekiyormuş aman dikkatayrıca karemel renkler çabuk akıyor ve malesef turuncu bakırımsı oluyor renk olarak güzel ama kızıllıklardan kurtulmak sonra çok zor ben yanlışlıkla boyamıştım hala geçmedi kızıllık
ben kuaföre boyatmadığım sürelerde kendim boyadım ve hemen her markayı denedim garnıer koleston ve palette ama son olarak palette deluxe altın karamelde kaldım süper bir renk canlı ve akınca kestaneye dönüyor şuandada altın karamelle kahve köpüğünü karıştırmayı düşünüyorum ama turunculuk istemiyorsan kahve köpüğünü dene derim palette deluxe serisini beğendim diğer paletteden farkı daha canlı ve parlak durması akmasıda hemen olmuyor diğerlerine göre daha dayanıklı
Arkadaşlaaar bu resimdeki renge bayıldımm!!
Hem tabanda bakırlık uçlarda da sarılık war gibi??
Kuaföre nası anlatılır ki bu?? Fotodan pek anlamadı
Eki Görüntüle 189537
nasıl tutmuş öyle arada alacalar var üzüldüm en güzeli al kahve köpüğünü boya palette deluxe al ama hemen o renk tutmaz çünkü zemin rengin çok karışık ancak birkaç defa boyamanda o renk olur şimdi boya bir ay sonra tekrar boya aynı renge saçın uzunsa 2 kutu al ben 2 kutu almıştım inş düzelir rengi ama bu halinden daha güzel olucağı kesin boyarsan sonucu yaz buraya cnm
kıslar işte tam olarak böyle bi renk istiyorum çok güzel ne açık ne koyu turunculuk yokk böle olurmu saçım
palette deluxe bronz kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?