• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette "sarı" yada" karamel" tonlarına boyayan varmı?

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
slm kızlar ben loreal küllü sarı kulanıyorummmm ama beyazlarımı kapamıyor renkte bakır gibi oluyor memnun deilim..palette kolestondan daha iyi diyolar sizcede öylemii..karamel ve sarı tonlarını kullanan arkadaşlar varsa resim koyabilirlermi çok sevaba gecer.turuncu bakır gibi bi renk olsun istemiyorumm:((.hangi renk hangi marka alacagıma karar veremiyorum:)

Son düzenleme:
canım ben koleston kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum küllü sarıya boyayabılırsın mesela benım saçım sarı açıçısıyla açtım koleston röfle setı

slm kızlar ben loreal küllü sarı kulanıyorummmm ama beyazlarımı kapamıyor renkte bakır gibi oluyor memnun deilim..palette kolestondan daha iyi diyolar sizcede öylemii..karamel ve sarı tonlarını kullanan arkadaşlar varsa resim koyabilirlermi çok sevaba gecer.turuncu bakır gibi bi renk olsun istemiyorumm:((.hangi renk hangi marka alacagıma karar veremiyorum:)
ikisinide kullandım koleston daha iyi ama bazı arkadaşlar saçlarımı çok yıpratıyor diyor ben çok memnunum hem kolay akmıyor hemde iyi kapatıyor ama boya markaları değişince renk farkı olabiliyor ona dikkat edin önce bir deneme yapın saçınızda komple boyamadan derim benküllü sarılarda pek başarılı olamadım kolestonun yalnız 8.1, 9.1 ve 11.1 denemiştim bir ara kızıllıktan kurtulayım diye saçta yeşillenme yaptı koleston sanırım boyayı ve süreyi iyi ayarlayamamışım sanırım renk karıştırarak kullanmak gerekiyormuş aman dikkat:50:ayrıca karemel renkler çabuk akıyor ve malesef turuncu bakırımsı oluyor renk olarak güzel ama kızıllıklardan kurtulmak sonra çok zor ben yanlışlıkla boyamıştım hala geçmedi kızıllık:69:

canım ben koleston kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum küllü sarıya boyayabılırsın mesela benım saçım sarı açıçısıyla açtım koleston röfle setı
yaa demek koleston diyosun cnm forumda genelde palette diyorlar ben hiç kulanmadım palette boyaaa koleston kulanmıştım ama koyu kahvesiii kızılınnıı açık renklerde nsl bilmiyorumm:)avatardaki resimdeki sensen saçlar şahane:)ben okdr açık istemiyorum çünkü esmerimmmm yakışmazz bana:( bölee kumral gibi dursunnn :)
ikisinide kullandım koleston daha iyi ama bazı arkadaşlar saçlarımı çok yıpratıyor diyor ben çok memnunum hem kolay akmıyor hemde iyi kapatıyor ama boya markaları değişince renk farkı olabiliyor ona dikkat edin önce bir deneme yapın saçınızda komple boyamadan derim benküllü sarılarda pek başarılı olamadım kolestonun yalnız 8.1, 9.1 ve 11.1 denemiştim bir ara kızıllıktan kurtulayım diye saçta yeşillenme yaptı koleston sanırım boyayı ve süreyi iyi ayarlayamamışım sanırım renk karıştırarak kullanmak gerekiyormuş aman dikkat:50:ayrıca karemel renkler çabuk akıyor ve malesef turuncu bakırımsı oluyor renk olarak güzel ama kızıllıklardan kurtulmak sonra çok zor ben yanlışlıkla boyamıştım hala geçmedi kızıllık:69:

yaaa benimki küülü sarı saçım şuanda lorealin amaaa inan bakır karamel gibi duuryor kimse sarı demez yanii:)yinede küüllü sarı yapsam kolestonunnnn yeşillenme olurmuki canım :(:(hani genelde açık renk sarılar küllü renk yapınca yeşllenyor dyolar benimki öle açık deil:)

ben kuaföre boyatmadığım sürelerde kendim boyadım ve hemen her markayı denedim garnıer koleston ve palette ama son olarak palette deluxe altın karamelde kaldım süper bir renk canlı ve akınca kestaneye dönüyor şuandada altın karamelle kahve köpüğünü karıştırmayı düşünüyorum ama turunculuk istemiyorsan kahve köpüğünü dene derim palette deluxe serisini beğendim diğer paletteden farkı daha canlı ve parlak durması akmasıda hemen olmuyor diğerlerine göre daha dayanıklı :49:

Arkadaşlaaar bu resimdeki renge bayıldımm!!:16::16:
Hem tabanda bakırlık uçlarda da sarılık war gibi??
Kuaföre nası anlatılır ki bu?? Fotodan pek anlamadı:59:

$altınsarıbakır.jpg

Son düzenleme:
kızlar bakın az önce çektimmm ..yalnız banyodan sonraki hali fönlü biraz daha iyi duruyor:)
bi evin içinde çektm bide balkonda aynen böle görünüyor loreal küllü sarı güya ama herkes bakır yada karamel sanıyor.. neyapayım ben bu saçaaa bi yardım edinnn:)

Son düzenleme:
ben kuaföre boyatmadığım sürelerde kendim boyadım ve hemen her markayı denedim garnıer koleston ve palette ama son olarak palette deluxe altın karamelde kaldım süper bir renk canlı ve akınca kestaneye dönüyor şuandada altın karamelle kahve köpüğünü karıştırmayı düşünüyorum ama turunculuk istemiyorsan kahve köpüğünü dene derim palette deluxe serisini beğendim diğer paletteden farkı daha canlı ve parlak durması akmasıda hemen olmuyor diğerlerine göre daha dayanıklı :49:

cnm kahve köpügünü çok begeniyorummm ama onada turuncu olur diyolar yaaaa bide baksana resim ekledimmmm zemin de önemli boyalarda demii ne yaapyım kahve köpügümü dyosunnn resimden sonrada:)

nasıl tutmuş öyle arada alacalar var üzüldüm en güzeli al kahve köpüğünü boya palette deluxe al ama hemen o renk tutmaz çünkü zemin rengin çok karışık ancak birkaç defa boyamanda o renk olur şimdi boya bir ay sonra tekrar boya aynı renge saçın uzunsa 2 kutu al ben 2 kutu almıştım inş düzelir rengi ama bu halinden daha güzel olucağı kesin boyarsan sonucu yaz buraya cnm :49:

nasıl tutmuş öyle arada alacalar var üzüldüm en güzeli al kahve köpüğünü boya palette deluxe al ama hemen o renk tutmaz çünkü zemin rengin çok karışık ancak birkaç defa boyamanda o renk olur şimdi boya bir ay sonra tekrar boya aynı renge saçın uzunsa 2 kutu al ben 2 kutu almıştım inş düzelir rengi ama bu halinden daha güzel olucağı kesin boyarsan sonucu yaz buraya cnm :49:

cnm bu saçın sen ilk halini görsennnn felaketti düzelmiş hali bu..siyah boyalıydı saçlarım kuaförde açtırdım kumral yap dedim tupturuncu yaptı ve alacalıydı heryeri..ondan şimdi neye boyarsam boyayayım alacalı oluyor...kahve köpüğü şahen baktım şimdi palette deluxe kahve köpügüne umarım şu turunculuklaırmı götürür cnm bnm:)

kızlar bakın az önce çektimmm ..yalnız banyodan sonraki hali fönlü biraz daha iyi duruyor:)
bi evin içinde çektm bide balkonda aynen böle görünüyor loreal küllü sarı güya ama herkes bakır yada karamel sanıyor.. neyapayım ben bu saçaaa bi yardım edinnn:)
kıslar işte tam olarak böyle bi renk istiyorum çok güzel ne açık ne koyu turunculuk yokk böle olurmu saçım:(:(

avatardaki evet benım canımm küllü açık kumral yap ama ne yaparsan yap kolay kolay sarıyı atamazsın şekerim bak kestane yakışır sana benım saçımın altıda sarı açıldıkça kumrala dönduuu ve şuan çok begenıyorlar arkadaşlar

bu saç oryalle açılmadan sarıya dönmez bence koyu kumrala boya

palette deluxe bronz kahve ve kahve köpüğü karışımı bir renk gibi yada kumral ama o alacalar kapansın istiyorsan bir süre biraz daha koyu kullan bronz kahve gibi çok güzel sıcak bir renk o da

yaaa kızlar koyu yapmakta istemiyorum yaz geliyor yaaaa şöle 3-4 ay daha biraz açık kulanıp sonrasında bebek düşnüyorum ozamanda koyu kumral boyarımmmm heralde zaten bikre koyu kumral yapmıştım baya koyu kahve gibi duruyordu..bidaha saçımı açtıramam nye dersenz.saçımın boyu kısa zaten uzun küt şeklinde açtırdıgım için yıprandı bidaha açtırırsam yanar eminimmm:(üsteki gibi saç rengi olan yokmu kıslar:(

Back