• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette me1 süper röfleler resimli

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlaar merhaba. saçımın rengini 100 defa değiştirmiş biri olarak bir defa da bunu deneyeyim dedim. geçen aylarda saçımı palettenin yoğun açıcısıyla kızıl kahveden sarıya çevirdim. sonuç: harika!!! şimdi diplerim çok uzadı yine sarı boyuyorum ama uçlarım daha açık haliyle. şu şekilde

.....

diplerimdeki doreliği kapatmak ve sarıları biraz arttırmak istiyorum. böyle bi ton istiyorumm

$tumblr_laij2z2ny41qe10byo1_r1_400.jpg $tumblr_laij2z2ny41qe10byo6_r1_400.jpg

şimdi palette me1 süper röfleler i aldım fakat içindeki oksidan yuzde 6lık. yuzde 9luk kullansam daha mı iyi olur acaba? tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum teşekkürler :)

Eklentiler

• $2012-05-31-194.jpg
    $2012-05-31-194.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 278
Son düzenleme:
ben 9 lukla açarak kumral saçımı platin sarıya çevirmiştim ama bence bu sarının üzerine istediğin rengi boyasan elde edersin diye düşünüyorum

cevabın için çok teşekkür ederim canım ama diplerimde dorelik var onu açamıyorum o yüzden röfle seti kullanmayı düşündüm.

cevabın için çok teşekkür ederim canım ama diplerimde dorelik var onu açamıyorum o yüzden röfle seti kullanmayı düşündüm.
koleston perfect in yogun kullu serısıyle boyayabılırsın 12.11 gayet kulludur bene alır dorelıgı.onu bulamasanda normal kolestonun kullulerı bence market boyalarının ıcınde en ıyı dorelık alan boyadır onuda deneyebılırsın

bence açıcıyla değil boyayla kapat canım kendin bilirisin

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için üff napsam bilemedim ya saçımın iyice sarı olmasını istiyorum ama onceden de denedım herseyı denedım bı turlu tam ıstedgm tonu elde edemedım sımdı de korktum braz rofle setıyle boyamaya acıkcası puff napsam napsam :18:

Back