Saç Rengi ve Saç Boyama palette fındık kabuğumu açık karamelmi

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
kızlar bu iki rengi beğendim katalogdan saçlarım şu an kahve içerisinde bakırlık var bakırlığı seviyorumda biraz koyu şu an daha açık olsun istiyorum bu iki renkten hangisi bana uygun ayrıca başka boyalarla karıştırsam nasıl olur yani içlerine bakır koysam olurmu
boyayanlar yardım

bakırlığı seviyor iseniz bakırlıkta varmış saçınızda ben tarçın derim oda açık bir bakır sonuçta , beli bir iki ton açar saçı amadiplerden kendi saçınız çıkmış ise sorun olabilir dipler turuncu gibi olabilir

ben palette açık karamel i çok beğenmiştim ama bazı boyayan arkadaşlar turunculuk yaptığını yazmışlardı.Tabii zemine göre değişiyodur ama ben o tonlardan uzak olduğum için cesaret edemedim...Boyarsan sonucu yazarmısın .....

tabiki yazarım inş. güzel olur demek turunculuk yapıyormuş haftaya canım boyayacağım netleşemedim çünkü ilk kez kendim boyayacağım pişmanlık duymak istemiyorum inş.güzel olur ben bakır yansımalı boyaları çok seviyorum banada çok gidiyor aslında fındık kabuğundada bakırlık var görünüyor açaba nasıl olur birde boyaları birbirleri ile karıştıranlar yardımcı olsalar süper olacak

Fındık kabuğunda bakırlık yok..
Saçınızda bakırlık olduğu için
Hiç beklemediğiniz bir renk olabilir saçınız
Mesala benim yeşil olmuştu saçım fındık kabuğuna boyadığımda:a015:kaydirigubbakcemile3

aaaa berbat inanmıyorum ama katalogda çok güzel görünüyordu ya aman aman boyamam ozaman

arkadaslar ben sacımı sıyahtan actırdım kuafore sacımı 3 4 ton actı neyse yazın ben kendım boyyaım dedım palette acık karamel aldım kutu resmen sarıya yakın ben boyadım sacım guzel oldu ama bakırlık var fakat 2 3 yıkamadn sonra gecıo ama sunu ogrendımkı hıcbır bıya asla kutudakı gıbı olmuo mesela ben sacımı hıc sıyaha boyamadım ama aldıgım butun kahveler sıyah oldu hemde kuzgunı sıyah en son anladımkı ıstedıgın rengın 2 3 ton acıgını alcaksın o zaten anca ıstedıgın renk oluo yanı acık karamal sarı gıbı ama benım sacım kahve oldu

bende şu an küllü kumral yaptım bidahaki boyamada kahve köpüğüne boyuyacağım katalogda çok açık renk ama öyle olmamdığını düşünerek o renge boyuyacağım

saçınızda bakırlık mı vardı da yeşilleşti saçınız fındık kabuğu ile,ya bende yeşillessin istiyorum yaa şaka değil ciddiyim

saçınızda bakırlık mı vardı da yeşilleşti saçınız fındık kabuğu ile,ya bende yeşillessin istiyorum yaa şaka değil ciddiyim

Kusura bakmayın ben yazdığınız mesajı şimdi gördüm
Saçlarım kumral bakırdı , Bende saçımı fındık kabuğuna boyadım (Evde kendim)
Saçlarım yemyeşil olmuştu :çok üzgünüm:
Sonra binbir uğraşla düzeltmişlerdi-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…